Spor Salonundaki Hoca
-
Branxian bunu yazdıEasx bunu yazdıKrypT bunu yazdıEasx bunu yazdıWine bunu yazdı
Easx
orası öylede 6 kilo bench için çok az geldi bana ama konuyu açan arkadaş aşırı kilo vermiş onu bilemiyicem işte
Kreyzi : Bisiklet iyide bisikletten daha iyi aletler çıktı ama çok daha fazla bozulma riski var diyorlar eliptik bisikletmiydi neydi hatırlıyamadım daha fazla kalori yakıyormuşun onla
Dumbell chest press fılandır hocam o. 6 kilo bench olmaz zaten boş bar 15 kilo filan geliyor olması lazım :)
15 kilo bar mı olur hocam ne yaptın? Osmium'dan mı yapılmış sizin gym'de barlar?
Olimpik barlar hocam istersen fotosunu çekeyim ve tam kilosunu bir sorayım :) 1.80 uzunluğunda filandır tahminim
Bu sayfa salonun sayfasıda makineler yenilendi filan tahminim yeni barlar daha kalındı yada fotoda ince gözüküyor
Hocam ne biçim salon orası yav.
Çok karanlık. İnsanın içi sıkılır orda :D
Yok hocam sayfasına bak. Yeni fotolarıda var. Bir kere on tarafı komple camekan duvar yok salonda :d emin ol o kadar aydınlık bir salon görmedim :D
-
-
hocam ayıptır söylemesi istanbuldaki en iyi spor salonlarından birine gidiyorum ama gel gelelim spor hocası sorunu burada da var. Bu spor
hocalarından bir şey beklememen lazım bana sorarsan , bu konular hakkında çok fazla dergi var (muscle and fittness , men's health gibi) kendi
çabanla daha iyi öğrenebilirsin çeşitli metodlar da örenirsin drop setler süpersetler öyle yani salla spordaki hocaları .
Zaten şöyle bir şey var bir salonda uzun bi süre takılmaya başlaınca spor çevresi yapıyorsun bu çok faydalı oluyor insanları yeni hareketler
yaparken görüyorsun sende onları denemeye başlıyorsun vb..
-
hillside gidebilirsiniz aslında biraz bütçeniz sağlamsa. Hoca sayısı çok fazla orda çalıştığımda muhabbet ederdik ara sıra cana yakın insanlar zannettmiyorum ilgisiz olsunlar.
ama soyunma odası kötü diyorlardı duşlar filan belki düzeltmişlerdir 2 sene öncesinden bahsediyorum
-
İlk spor salonuna gittim yerin altında pis hoca ilgisiz herşeyi hataları gösteriyor horman alacam felan diyor. neyse 1 ay iyi 2 ay her netten buldum yapmaya çalısıyorum felan 2.ay bitmeden sakatlandım ayrıca spor salonunda havasızlık ve nemden çiğerde ayrı birşey neyse 1.5 ay gitmedim. yaz tatili ile başladım yeni spor salonuna 2 hoca vardı 2 side bilgili idi baya spor programı felan cardio ağırlıklı güzel gidiyor şimdilik adam hep geziyor gösteriyor söyle yap böle yap .
Kreyzi biliyon bende diyarbakırdayım bismilde adamlara gidelim gidelim dedim gelmediler kendim yazıldım çevrem sıfırdı şimdi herkesle arkadasım daha iyi zaten spor salonunda başkada aktivitem yok :)
Bu arada foto atıyımı geçen sene 120 kilo idim şimdi 87 im en son foto 90 kilo iken :) 3xll gömlekten L gömleğe 44 bedenden 36 benden düştüm 80 kiloyum altına inince konu açacam :)
Atakan tarafından 12/Ağu/13 16:42 tarihinde düzenlenmiştir -
hocalar bişey soracam belki konu ile alakasız ama şimdi benim boyum 1.83 kilo 65 ile 68 arasında gidip geliyor yaş 31 şimdi spora gitsem bana kilo aldırır mı?
-
gestapo26 bunu yazdı
hocalar bişey soracam belki konu ile alakasız ama şimdi benim boyum 1.83 kilo 65 ile 68 arasında gidip geliyor yaş 31 şimdi spora gitsem bana kilo aldırır mı?
eğer güzel beslenirsen alırsın güzelden kastım harcayacak paran varsa bu iş uğrunda alırsın git salona ve netten araştırmaya geç
-
bendede göbek var kilom falan normal vücüdumda normal ama bi göbek var sanki at s2ne kelebek konmuş gibi duruyor cok rahatsiz edici :D ramazan girdi gireli alkol de almıyorum ama erimiyor nasıl eritecem (sadece göbeği) var mı bilgisi olan daha önce benim çektiğimi çeken ?
-
SaMyELi bunu yazdıbendede göbek var kilom falan normal vücüdumda normal ama bi göbek var sanki at s2ne kelebek konmuş gibi duruyor cok rahatsiz edici :D ramazan girdi gireli alkol de almıyorum ama erimiyor nasıl eritecem (sadece göbeği) var mı bilgisi olan daha önce benim çektiğimi çeken ?
Sadece göbeği eritmen biyolojik olarak imkansız hocam
Komple yağ oranını düşürmen lazım vücudun. O göbek eriyene kadar sende ericeksin biraz o yüzden yanında spor yapman lazım.
Onu bunu bırakında programım değişti yazmıştım ya hoca bir program yazmış ebesinin amı gibi ilk günkü gibi yoruldum amk :D
Easx tarafından 23/Tem/13 20:03 tarihinde düzenlenmiştir -
kas yapmak baska yag erıtmek baska sey arkadaslar bunları karıstırmayın.
Yag yakmak dıyet ve kardıyo calısmasıyla olur. Az agırlık cok tekrardan ıbarettır ayrıca kılo ve bazı etmenlere gore calısman gereken nabız hızı en hızlı yag yakma kosullarını saglamak ıcın kullanılır. En ıyısı kosma yuzme ve bısıklettır. Genel yag yakımını saglar. Bolgesel yag yakımı ıcınde yerıne gore hareketlerı vardır ama genel yag yakımından zordur.
Kas yapmak ıcın onemlı olan beslenme , uyuma ve calısma seklı. Kas yapmak bır bakıma kasları zorlayarak hatta yıkarak daha ıyısını ınsa etmesını saglamaktır. Kaslar ınsaası uyurken olur bu yuzden de uyku cok onemlıdır. Tabıkı kasları ınsa etmede kullanılan proteınlerı almak ıcınde beslenmeye dıkkat etmenız gerekır.son olarak calısma da kasların kendını yenılemesını zorlamak ıcındır bır bakıma. Kaslar calıstıkca yıpranır yıprandıkca daha ıyısını ınsa eder. Mantık budur. Bu sıstemı en ıyı nasıl calıstırırım dersenız ınternetten bır cok profesyonelın calısma taktıklerıne bakın derım. Iyıce kocaman kasları olusturmanın yontemı farklıdır, tyker durden gıbı daha kucuk ama daha seksı kasları olusturmanın yontemı farklıdır. Kas yaparken bır yerden sonra yardıma ıhtıyac var. Mesela 3. Tekrarda son zorlamada sızın kaldıramayacagınız sınırda arkadasınızın yardım etmesı gerekır. Yanı baslarken degıl ılerkı devrelerde arkdasa ıhtıyac vardır.
Bısıkletle ılgılı soran arkadasım kaldır arka tekerı havaya evde oldugun yerde calıs. Oyle gezmeyle pek verımlı olmaz. Yerıne gore cok bascan yerıne gore az. Ama tekerı kaldırır nabzını ayarlayarak cevrırırsen daha etkılı olur.