folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Spora Başlamak İstiyorum Ama...

Spora Başlamak İstiyorum Ama...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    Dentist bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    Dentist bunu yazdı

Zeytun ikisi de olsun be hocam.

Olmaz babz.

Zinde tutmak olur da, vücut yapmak olmaz.

Vücut yapman için, disiplin önde gelen, istikrar önde gelen, para bir miktar önde gelen, esbabdır.

Ama zinde tutmak için paraya ihtiyacın yok ihtiyaten yedikten sonra gerekli çalışmalarla zinde tutabilirsin.

Kardio, fit karışımı, ve vücut ağırlığınla yapabileceğin hareketler, barf, şınav, mekik, hızlı tempo yürüyüş, koşu ve bisiklet gibi enerjiye yönelik hareketler.

Fakat geliştirmek çok ince detaylı ve lüks bir iştir.

ya hocam illa o şart değil yok mu şöyle güzelinden bi spor dalı?

Abi dedik ya işte, vücut geliştirmek şart değilse.

Kendi vücut ağırlığınla yapacaksın.

Bar sporları yapacaksın, seni hem zinde tutup hemde sıkılaştıracak şeyler bunlar.

Daha ne sporu istiyorsun? Senin istediğin amaca yönelik şey benim dediğim şey, git kick, muay thai falan mı yap dememi bekliyorsun?

Tek yapacağın bu hacı, parklarda aletler var artık gidiyorsun her akşam çalışıyorsun.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ucurtma ucur, iyi kas yapar.

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    Dentist bunu yazdı
    mt93 bunu yazdı

P90x deneyebilirsin.Tabii daha önce hiç sporla alakası olmayan için zorlayıcı olabilir ama daha basit düzeyleri var bu konuda çok detaylı bir bilgim olmadığı için  araştırmanı tavsiye ederim.

Hocam ben diyorum param yok sen ne diyorsun :D

Paralık bi durum yok hocam nette var p90x programı indir izle izle çalış

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı
    Dentist bunu yazdı
    mt93 bunu yazdı

P90x deneyebilirsin.Tabii daha önce hiç sporla alakası olmayan için zorlayıcı olabilir ama daha basit düzeyleri var bu konuda çok detaylı bir bilgim olmadığı için  araştırmanı tavsiye ederim.

Hocam ben diyorum param yok sen ne diyorsun :D

Paralık bi durum yok hocam nette var p90x programı indir izle izle çalış

Hocam alınması gereken malzeme ıvır zıvır diyor onlarsız da halledebilir miyim?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Bir de p90x yanında insanity workout buldum onu bilen var mı ya da hiç yapan?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    Dentist bunu yazdı

Hocam sen ne p90 yapabilirsin ne başka bir şey.

Onları izleyeceksin dev ekranda açıp karşısına geçeceksin, ya da bilgisayardan bakıp sürekli boş alana gidip gelip ter soğutarak yapacaksın.

p90x + x2 hepsi mevcut bende fakat bunlar olmadan yapamazsın onları şuurlu bir şekilde.

Sen dediğimi yap en iyisi bak anlayacaksın :D

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    Dentist bunu yazdı

İnsanity e gerek yok hocam, p90 için gereken malzemelerin hepsini 40 liraya alırsın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    Dentist bunu yazdı

Hocam sen ne p90 yapabilirsin ne başka bir şey.

Onları izleyeceksin dev ekranda açıp karşısına geçeceksin, ya da bilgisayardan bakıp sürekli boş alana gidip gelip ter soğutarak yapacaksın.

p90x + x2 hepsi mevcut bende fakat bunlar olmadan yapamazsın onları şuurlu bir şekilde.

Sen dediğimi yap en iyisi bak anlayacaksın :D

Zeytun ben geçen sene direk salona gidiyordum hocam :) 1.5 yıl falan işin içinde oldum. Şimdi param olmadığı için gidemiyorum ve bir alternatif arıyorum. Bana park vs dediğin şeyler ısındırmaz bile beni.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam tenis oynayabilirsin kort tenisi. Ben yaklaşık 2 aydır oynuyorum sporu da çok seven biriyim. Şimdi ise yağış olduğundan dolayı çim korta döndük kapalı. Ücretli ama sürekli  gittiğimiz için uyguna bırakıyorlar ve fazla talepde yok. Bittikten sonra 45 dk kadar ip atlıyoruz sanada tavsiyem ip atla yaptığın sporlardan sonra.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

aylık ödeme planlarıda vardır hafta içi veya hafta sonu haftanın belli günleri gidilen

orayada gitsen günde maksimum 1 saat spor yapabilir insan zaten ha değer mi hatunlar varsa değer

ama nişantaşındaki pilates stüdyolarındaki hatunları görünce insanın fitness salonlarına gidesi gelmez :)

Toplam Hit: 3705 Toplam Mesaj: 33