Spora Başlamak İstiyorum Ama...
-
@HowL istanbulda avrupa yakasında önerdiğin bir yer var mı hocam?
@Allahınoğlu ya hiç açma o konuları :D
-
Dentist bunu yazdı
@HowL istanbulda avrupa yakasında önerdiğin bir yer var mı hocam?
@Allahınoğlu ya hiç açma o konuları :D
Maalesef hocam İstanbul ile ilgili bir fikrim yok ya
-
En iyisi bir Dövüş sanatına gitmen :) güç kondisyon ve hiç değilse vucudunu nasıl kullanacağını öğrenirsin.
Body bir yere kadar bırakınca sönüyorsun.
-
hacı bugun broşürünü dağıttım macfit diye şuan kampanya yapmışlar yıllık üye olursan aylık 45tl,aylık üye olursan aylık 55tl. daha ucuza duymadım valla :D bi sitesinden bak baya bi yere yeni şube acıyolar.
bu fiyatlar bi 15-20geçerli olcak sanırım bi bakın yani sana yakın yerlere açılcakmı diye
edit: https://www.macfit.com.tr
piradomim tarafından 01/Kas/14 21:02 tarihinde düzenlenmiştir -
nette tonlarca vıdeo var ara tara arastır evde yap.
-
Hocam;
-Dambıl
-Kapı barfixi
-Egzersiz bandı
-P90X3 (P90X)'e göre yapılabilitesi daha yüksek) + olarak kickass.to'da mevcut.
-Azim,hırs,disiplin.
-Eğer istersen protein tozu falanda kullanabilirsin.Ben Genrise almıştım memnunum.Whey'e falan para verme boşuna.
Hem maliyeti daha düşük hem rahatça evde yapabileceksin,hemde uzun süreli disiplinli bir şekilde çalışırsan iyi sonuçlar alabilirsin.Yemene içmenede dikkat etmen gerekli tuz,şeker,yağlı gıdalar ve abur cuburuda hayatından çıkar.Artı olarak hergün 1 saat koşarsan ek olarak amacına ulaşmış olursun.İyi çalışmalar :)
-
Fitness salonlarında fizyoterapist olmaz değil mi? Ben omuz çıkmasından dolayı ameliyat oldum. Spor yapmak istiyorum fakat korkuyorum sakatlanmaktan. Benimle ilgilenecek kişinin haraketler konusunda bilgili olması gerekiyor. Bu konu hakkında önerileriniz var mı? Omzu çıkan kişiler hangi haraketleri yapmamalı?
Örneğin;
Devlet ve özel hastanede fizyoterapiste gitsem bana yasak haraketleri gösterse, bende onu fitness salonundaki kaslı abiye anlatsam yararı ne derece olur? Sakatlanma riskini azaltmak için bunun gibi öneriler var mıdır?
-
P90x3 bence daha iyi hem okulumda var dedin internetten indir 12 gb akkılı telefonun varsa uygulamasınıda indir devam et,tabi yapabilirsen
Hocam dumbell a bile masraf demişsin ozaman sana tavsiyem ''havlu'' havluyla 90 saniyede kasyapma var onu yap
erebos tarafından 01/Kas/14 22:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Lotus bunu yazdıDentist bunu yazdı
Bir de p90x yanında insanity workout buldum onu bilen var mı ya da hiç yapan?
İnsanity e gerek yok hocam, p90 için gereken malzemelerin hepsini 40 liraya alırsın
Yapamaz p90 hayatta. Spor gecmisi olmayan, vucudu belli mi hamlıkta olan hic bi insan evladi p90 i acip 2.gunu cikartamaz. Bu arkadasta o sekil, vucuduna eziyetten baska bisey yapmaz.
-
Dambil seti.
Barfiks, yay, sinav bari gibi diger gerekli malzemeler.
p90x vidyolari.
http://torrentz.eu/b8e42f47faa87762392aaf1390da225d0cef789e
Onun haricinde vucut durumuna gore kosacak veya yuruyecek bir alan ve supplementler.