Spotify Müzik Kalitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Fakirlik yapmayın bu uygulama parasını hakediyor hele hele mobilde tam bir nimet. İş sadece müzik kalitesi değil, offline dinleme olsun, sürekli güncellenen playlistler olsun süper bir uygulama. Eğer paranızın gitmesini istemiyorsanız o1 aylık deneme üyeliğini başlatmayın bağımlılık yapıyor, müziği seviyor ve mp3 vs indiremem, uğraşamam diyorsanız kesin alacaksınız benden söylemesi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

kasmaya gerek yok , ister ücretli ister ücretsiz olsun spofity bence gereksiz bir uygulama , ha beleş olunca millet sardı ama gereksiz aga

3 yıl spotify kullandın offline ile 5000 müzik indirdin diyelim, 1 ay premium alma hepsi boşa gider.

enpara.com ile itunes ile satın aldıgının yarısı hesabına gidiyor ve satın aldıgın müzikler ömür boyu senin oluyor. Yok öyle her ay para vermek felan.

ücretsiz versiyonu reklam dolu ( 3-4 şarkıda bi geçilemeyen gerkesiz reklam ) + istediğim şarkıyı anca şarkı listesi yaparsan dinleyebiliyorsun.

Sonuç olarak isterse flac kalitesinde olsun spofity a karşıyım.

apple ın satın alması ile birlikte spotify ın eline verir inş http://www.beatsmusic.com

esas kasmaya gerek yok, al spotify geç bence. zaten zırt pırt indirim yapıyorlar.

playlist olayı rahat, offline müzik iyi oluyor ve müzik kaliteli. yeni müzik keşfetmek için uygun.

ayrıca itunes'dan bir şarkı alsan 1 dolar ediyor nasıl daha karlı anlamadım. illaki spesifik bir müzik indirmek istiyorsan git torrent'ten flacini indir, satın almaya ne gerek var.

spotify'ın olayı derli toplu rahat olması.

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

ben de premium kullanıyorum, aylık para vermek biraz hoş birşey değil ama müziği seven insanlarız napalım 1 paket sigara parası işte birini 3 günde tüketiyorsun biri 30 gün boyunca sana kolaylık sağlıyor. Biraz da böyle bakmak lazım 10 lira para değil.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

kasmaya gerek yok , ister ücretli ister ücretsiz olsun spofity bence gereksiz bir uygulama , ha beleş olunca millet sardı ama gereksiz aga

3 yıl spotify kullandın offline ile 5000 müzik indirdin diyelim, 1 ay premium alma hepsi boşa gider.

enpara.com ile itunes ile satın aldıgının yarısı hesabına gidiyor ve satın aldıgın müzikler ömür boyu senin oluyor. Yok öyle her ay para vermek felan.

ücretsiz versiyonu reklam dolu ( 3-4 şarkıda bi geçilemeyen gerkesiz reklam ) + istediğim şarkıyı anca şarkı listesi yaparsan dinleyebiliyorsun.

apple ın satın alması ile birlikte spotify ın eline verir inş http://www.beatsmusic.com

merak ediyorum neden her konuda apple urunlerinin reklamini yapiyorsun hoca?

para aliyorsan diyecek bisiyim yok ama para almiyorsan bu isten yazik la.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek
    nurk bunu yazdı

hayatımda verdigim en güzel 10 tl olabilir. spotify türkiye'de launch olmadan öncede 1 sene 9euro vererek almanya hesabımdan kullanmıstım. 2.5 senedir premium kullanıyorum. cok mutluyuz.

1 gün 1 paket sigara almayın, hayatınıza biseyler katın. bari bunun crackini aramayın..

+++ be kardeşim, forum forum değil warezcilerle dolu, emeğe saygı. 

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

merak ediyorum neden her konuda apple urunlerinin reklamini yapiyorsun hoca?

para aliyorsan diyecek bisiyim yok ama para almiyorsan bu isten yazik la.

apple'ın köleleri. Elma muhabbetçileri, kabullenmiş enteller

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

aranılan şarkıyı bulamıyor , bir itunes degil ama vazgeçilmeziniz olmuş :)

Benim bu zamana kadar arayip bulamadigim bir tek Nil karaibrh. Şarkıları. Türkçe genelde dinlemiyorum yabancilarda yok yok.

Toplam Hit: 6003 Toplam Mesaj: 38