Ssd İşe Yarıyor Mu?
-
sadece bilgisayarın baştaki açılış hızı için bile alınır
-
alacaz o zaman ha.sandisk alam bari. 120 yeter şimdilik.
-
KaptaN bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
Para yığıyorum. Laptopa takacağım SSD yi. HDD yi öpsünler.
1 TB HDD yerine 100 GB SSD alırım daha iyi.
dvdrom filan çıkart tak ssd caddy orayada yak normal hdd oldumu sana süper pc :)
Aynen SSD yi takıp HDD yi atıcam, yedek olarak bile kullanmak istemiyorum. Elektronik olan bir cihaza mekanik alet takmışlar ızdırap çekiyoruz mk.
Plakaların dönerken çıkardığı seslerden de bıktım. :))
-
7 ay oluyor ssd kullanalı.. hız, sessizlik ve performans her anlamda ssd candır.. hdd ile kıyaslanması toros ve ferrariyi kıyaslamaya benzer..
-
hocam ram satmaı bıraktım ssd satmaya başladım garanti olarakta beğenmezsen geri alırım diyorum bir tane bile geri gelmedi
-
2010 acer laptopuma ssd taktım canavar oldu son, şirket bilgisayharı lenova thinkpad x240 var çok hafif 8gb ram işlemci i5 filan ama ssd olmadığı için hantal. benm acerda 4gb ram ilk nesil i5 işlemcilerden var 480m ama canavar :D ssd sayesinde oldu. SSD alıcaksan mekanik diskte kullan torrentan dosyalarını mekanik diske indir kullanım ömürünü uzatırsın ssd nin. çok yazmaya gelmil gerçi, bnm samsung evo 250gb var 5.66 TB olmuş :D
-
Samsung 850 evo taktım laptopa o gün bu gündür normal hdd kullanmıyorum. Çok farkediyor.
-
zaten bu aralar almaya niyetliydim çok pis gaza getirdi konu :F
şimdi baktım sandisk için plus, ultra II, z400s ve extreme versiyonları var. hangisini önerirsiniz ? şu ultra II iş görür gibi geldi ama emin olamadım.
kullanan arkadaşlar belirtirse sipariş edeyim bi tane.
-
soldaki kingston hyperx sağdaki purple sata3 2 tb
ssdnın farkı ortada bence kingstonun performansıda iyi gayet memnunum.. ssd candır

-
2 tane samsung 840 evo kullanıyorum raid0 olarak.
1gb/saniye okuma yazma hizi oluyor, çok ciddi performansi var.
Laptobu değiştirip yeni çıkan pciexpress olanlardan almayi düşünüyorum 1.5gb okuma, 1.2gb yazma hizi var 120k iops olmasi lazim.
Ssd ile yaklaşık 5 sene önce tanıştım ssd olmayan pc kullanilmaz.
ssd nin ömrü ne kadar ? ssd işe yarıyor mu ? ssd bilgisayarı hızlandırır mı ?