Ssd İşe Yarıyor Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Samsung 850 evo taktım laptopa o gün bu gündür normal hdd kullanmıyorum. Çok farkediyor.

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hdd denen arkadaşı koca koca arşiv hariç kullanmıyorum zaten artık. Ne kadar alet varsa ssd taktım. 4 tane ssd aldım, aktif olarak 3 bilgisayar kullanıyorum mac'e 2ssd takmak suretiyle heryere gömdüm :) 

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

konu açmayayım dedim. Hocalar ben şimdi ssd almaya karar verdim fakat bunun yanında ssd caddy alarak kapasiteyi iyice arttırayım diyorum. Benim şöyle bir sıkıntım var bu hdd'nin çıkardığı sese ayar oluyor nefret ediyorum çok sinir bozucu geliyor bana şunu yazarken bile sesi duyuyorum :) neyse şimdi ben bu hdd'yi caddy'e takarsam yine aynı sesi duyarmıyım ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    selo-g bunu yazdı

konu açmayayım dedim. Hocalar ben şimdi ssd almaya karar verdim fakat bunun yanında ssd caddy alarak kapasiteyi iyice arttırayım diyorum. Benim şöyle bir sıkıntım var bu hdd'nin çıkardığı sese ayar oluyor nefret ediyorum çok sinir bozucu geliyor bana şunu yazarken bile sesi duyuyorum :) neyse şimdi ben bu hdd'yi caddy'e takarsam yine aynı sesi duyarmıyım ?

HDD yi uzaya da götürsen plaka döneceği için o sesleri yine duyarsın hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    selo-g bunu yazdı

duyarsın da o ses hayra alamet değil hocam. önemli verileri saklama içerisinde. uçabilir. 

notebook hddsi lazımsa pm leyin :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı
    selo-g bunu yazdı

HDD yi uzaya da götürsen plaka döneceği için o sesleri yine duyarsın hocam.

Anladım hocam :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı
    selo-g bunu yazdı

duyarsın da o ses hayra alamet değil hocam. önemli verileri saklama içerisinde. uçabilir. 

notebook hddsi lazımsa pm leyin :)

Ya ben bu asusun anasını avradını.. 1.5 sene önce aldım aynı problemi yaşadım ücret iadesini yaptılar tüketici heyeti yoluyla üstüne bin koydum daha iyi bi makine aldım cihazın açılıp kendine gelme süreci 1.5 dkyı geçiyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Bende de sandisk 240 gb var 240 TL falan almıştım gayet güzel ve hızlı notebook uçuyor neredeyse para olursa samsung 950 160 gb evo alır sandiski de cd-rom yerine takarım.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam ilk çıkan SSD lerin ömrü hakkaten kısa fakat yeni SSD ler öyle değil, hele en yeni 3d nandlılar falan 10 sene garantiyle geliyor.

2016 yılında sormanız gereken soru SSD mi alayım yoksa yüksek hızlı PCI Express SSD kartı mı takayım olmalı. Ben yakında 2. ye geçiyorum.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek

Kingston 120GB HyperX FURY SSD kullanıyorum.. yemin ederim ha hardisk ile ssd yi kıyasladınız ha bana sövdünüz hiçbir farkı yok.. SSD hayattır.. hele ki benim gibi render alma tarzı işleriniz oluyorsa SSD kraldır.. hardiski sadece depo olarak kullanıyorum sistem SSD ye kurulu ve pc canavar gibi calısıyor..

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.