Starhack.Org - Mahkeme Kararıyla İndex :D
-
rene ne konuştun hajı ya:) adamın içine oturdu
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------1. Ezik İnsan...
Günlük 50.000 hiti mynet almıyor senmi alıosun amk...
Sıkarken azcık destekli sıkacaksın...
2. Bu sitenin sahipleri minimum 24 yaşlarında, cezai ehliyeti olan, yaptıkları çalıştıkları işlere yerlere karşı sorumlulukları olan insanlar...
Sen sanıyormusunki böyle oturuyoruz???
Eğer ben siktiğim sitelere nickimi ismimi yazsam, tahribata yazsam, ne sizin ezikler gibi bu siteyi bırakırlar, nede beni bırakırlar...
Tabi siz herkezi kendiniz gibi 16-17 yaşlarında, takım elbise liseye gidip akşamları babanızın parasını verdiği adsl ile hack sitesi actığınız için bu işleri kolay bişey sanıyosunuz....
Senin gibi Komik Resimler, Garip Videolar, TrabzonSpor, Yerli Dizi Bölümleri, Ot temaları, Bok temaları, hayatında yanından geçmediğiniz Linux Hacking die konular acıp foruma, her önüme gelen lameri doldurup googleda
Msn Kırma yazıldığında ilk sıraya cıkmayı sağlasam, senin hitini ona katlarım...
Unutma hoca sen ata binerken ben jokeyleri sikiyodum...
Burayı yönetenler senin gibi lise bebeleri değil, bu işin eğitimini almış yazılım ve bilgisayar mühendisleri...
Ezik...
-----------------------------
yok kesinlikle starhack vs. vs. destekcisi değilim tamamen bebe oluşumları konuşmadan önce yazıyım dedim birden fırlar birisi yok sen boyle yok sen soyle diye
rene hocam seni gerçekten severim ancak haklısın tabiki yazdılarında ama bazı şeyleri düzeltmek isterim.starhack gerçekten günlük 50.000 tekile yaklaşıyordu ve r10da bir güzel dışladık biz bu ufaklık arkadaşları :) yazılım ve bilgisayar mühendisi konusu biraz komik geldi ekleyeyim dedim.mesela büyük sitelerden sayılabilecek(bilgi vs. vs. olarak değil kişi sayısı olarak) forumtr günlük 200.000 ila 140.000 arası değişir buda demektirki mynet en az 500.000 tekile vuruyordur günlük.
starhack olabilecek en büyük adsl hackerları toplamıdır.(kısacası veled).hiti fazlaydı geliri çoktu gerçekten.ama olabilecek en aptal sistemlerden birisiydi hazır script ile yazılım ve güvenlik alanında hizmet veren siteler (abicu gubici hack siteleri çok var bunlardan bırakın kapasınlar rahatlarız biraz).
-
kendilerini polat alemdar sanıyor bunlar :C
-
Buraya kadar tüm postları okudum. genelde millet ufak yaşlarda ( 13 - 17 ) gibi bir web sitesi bile upload etmeyi bilmeden sql injection ile heykid yazıyo (milw0rm'dan aldığı exploit ile ). ve bunu yaparken neyin nasıl olduğunu bildiğini yok. kısaca bu adama deseniz al scripti localhostda kur. localhost ney abi. o program bende yok der. :D
Neyse ama konu sayfaya giren günlük kullanıcı ise. Birisi yapsın içeriğin %80 i botnet anlatan bir site günde 50.000 hit alır diye düşünüyorum. Tabi can alıcı konuların ingilizce tercümesi de olmalı hit açısından. ve tabi metasploit kullanımımın public olmayan inceliklerini anlatırsa hit iyice aşar. Kısaca günde hack / security sitelerini takip eden büyük bir kullancı profilinin olduğu malum. Şahsen benim hergün takip ettiğim 4-5 tane ing heyk forumu var.
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------Buraya kadar tüm postları okudum. genelde millet ufak yaşlarda ( 13 - 17 ) gibi bir web sitesi bile upload etmeyi bilmeden sql injection ile heykid yazıyo (milw0rm'dan aldığı exploit ile ). ve bunu yaparken neyin nasıl olduğunu bildiğini yok. kısaca bu adama deseniz al scripti localhostda kur. localhost ney abi. o program bende yok der. :D
Neyse ama konu sayfaya giren günlük kullanıcı ise. Birisi yapsın içeriğin %80 i botnet anlatan bir site günde 50.000 hit alır diye düşünüyorum. Tabi can alıcı konuların ingilizce tercümesi de olmalı hit açısından. ve tabi metasploit kullanımımın public olmayan inceliklerini anlatırsa hit iyice aşar. Kısaca günde hack / security sitelerini takip eden büyük bir kullancı profilinin olduğu malum. Şahsen benim hergün takip ettiğim 4-5 tane ing heyk forumu var.
abi allah akıl ihsan etsin hangi siteye günlük tekil 50.000 gidiyor çogul dese belkide tekil bukadar tekil alan site yok bence turkiyede -
@azrail_baba
kardeş benim kurulsun diye söyledğim site international bir site olcak.
metasploit in public olmayan incelikleri anlatılacak.
sıfırdan bir botnetwork kurulumu ve sourcelere exploit eklemek v.s gibi olaylar anlatılacak.
undetect olayları ve bulunmayan yada kişiye özel sourceler paylaşılacak.
exe yayma olayları tam anlatılacak (mpack v.s gibi uygulamaların son sürümleri eksik kod olmadan verilecek ve anlatılacak)
not: Türk sitesi için söylemedim zaten. ama geniş ve kaliteli içerikli bir site (tabi ingilizce destekli) diğer forumların hitlerini hertürlü alır diye düşünüyorum.
edit // bu dediklerim zaten parayla satılmakta ( miladı dolunca paylaşılmakta ). kısaca eğer biri böyle bir site yaparsa 50.000 bilmem ama inan baya bir hit alır diye düşünüyorum. Tabi benim teorinin doğruluğu sadece böyle bir site yapılınca görülür. o yüzden sen sağlam hit almaz dersin ben sağlam hit alır derim.
mesela bendeki Mpack:
- MS06-006 Firefox 1.5.x Opera 7.x
- unnamed 0day Win2000 (ms06-044)
= XML overflow XP\2k3
= WebViewFolderIcon overflow
= WinZip ActiveX overflow
= QuickTime overflow
= ANI overflow -
Beyler yorumlara bakıyorum da ayıp etmişsiniz :) daha geçen gün beraber iftar yapmadık mı :) Yaptığımız arkadaşlara bişe demiyorum ama bizi tanımayanlara da hak veriyorum ondan böyle lamer falan demişler :) Hepimiz kardeşiz vatan için çalışıyoruz sitenin kapatılma nedenini de bilmiyoruz zaten bilsek açıklardık kusura bakmayın dertliyim içtim de hakkınızı helal edin.
-
AtaWorM bunu yazdı:
Beyler yorumlara bakıyorum da ayıp etmişsiniz :) daha geçen gün beraber iftar yapmadık mı :) Yaptığımız arkadaşlara bişe demiyorum ama bizi tanımayanlara da hak veriyorum ondan böyle lamer falan demişler :) Hepimiz kardeşiz vatan için çalışıyoruz sitenin kapatılma nedenini de bilmiyoruz zaten bilsek açıklardık kusura bakmayın dertliyim içtim de hakkınızı helal edin.
ataworm hepimiz vatan için çalışıyoruz diyosun ama, sitendeki hacklenen sitelerin %80i Türk sitesi, nasıl vatan için çalışmak bu enteresan bi konu :) -
Hakkaten benimde hiç güleceğim yoktu heheehe:D
-
bulutbey bunu yazdı:
KorteX bunu yazdı:site acık..
32 bayt veri ile starhack.org [72.9.144.116] 'ping' ediliyor:
72.9.144.116 cevabı: bayt=32 süre=334ms TTL=42
72.9.144.116 cevabı: bayt=32 süre=334ms TTL=4272.9.144.116 için Ping istatistiği:
Paket: Giden = 4, Gelen = 4, Kaybolan = 0 (0% kayıp),
Mili saniye türünden yaklaşık tur süreleri:
En Az = 334ms, En Çok = 334ms, Ortalama = 334mssorman bile yanlıs.. ipnenin ta kendisi..
-------------------------------------------------------------------------------
CodeCryer bunu yazdı:
C:\Documents and Settings\Miralay>ping www.starhack.org
32 bayt veri ile www.starhack.org [212.156.4.8] 'ping' ediliyor:
212.156.4.8 cevabı: bayt=32 süre=41ms TTL=55
212.156.4.8 cevabı: bayt=32 süre=37ms TTL=55
212.156.4.8 cevabı: bayt=32 süre=35ms TTL=55--------------------------------------------------------------------------
kortex yurt dışından mı bağlanıyosun ne :D
-----------------------------yok yaws:S diyarbakırdan baglanıyorum :D + site hala bende acılıyor :D
Edit : yukarıdakinin aynısı :D bilgiler :D
gidip paylasım yapacam la :D msn hack hotmail hack bende bir sürü programları war :D anında kırıyor msn'leri :S