Starhack.Org - Mahkeme Kararıyla İndex :D
-
KorteX bunu yazdı:
-----------------------------
bulutbey bunu yazdı:
KorteX bunu yazdı:site acık..
32 bayt veri ile starhack.org [72.9.144.116] 'ping' ediliyor:
72.9.144.116 cevabı: bayt=32 süre=334ms TTL=42
72.9.144.116 cevabı: bayt=32 süre=334ms TTL=4272.9.144.116 için Ping istatistiği:
Paket: Giden = 4, Gelen = 4, Kaybolan = 0 (0% kayıp),
Mili saniye türünden yaklaşık tur süreleri:
En Az = 334ms, En Çok = 334ms, Ortalama = 334mssorman bile yanlıs.. ipnenin ta kendisi..
-------------------------------------------------------------------------------
CodeCryer bunu yazdı:
C:\Documents and Settings\Miralay>ping www.starhack.org
32 bayt veri ile www.starhack.org [212.156.4.8] 'ping' ediliyor:
212.156.4.8 cevabı: bayt=32 süre=41ms TTL=55
212.156.4.8 cevabı: bayt=32 süre=37ms TTL=55
212.156.4.8 cevabı: bayt=32 süre=35ms TTL=55--------------------------------------------------------------------------
kortex yurt dışından mı bağlanıyosun ne :D
-----------------------------yok yaws:S diyarbakırdan baglanıyorum :D + site hala bende acılıyor :D
C:\Documents and Settings\xp>ping www.starhack.org
32 bayt veri ile starhack.org [72.9.144.116] 'ping' ediliyor:
72.9.144.116 cevabı: bayt=32 süre=292ms TTL=42
72.9.144.116 cevabı: bayt=32 süre=285ms TTL=42
72.9.144.116 cevabı: bayt=32 süre=270ms TTL=42
72.9.144.116 cevabı: bayt=32 süre=301ms TTL=4272.9.144.116 için Ping istatistiği:
Paket: Giden = 4, Gelen = 4, Kaybolan = 0 (0% kayıp),
Mili saniye türünden yaklaşık tur süreleri:
En Az = 270ms, En Çok = 301ms, Ortalama = 287msC:\Documents and Settings\xp>
-----------------------------Diyarbakır Türkiye dışında sayılıyor sanırım :D
aha istanbul görüntüsü:
-

arkdaşlar site bende de açıldı ilginç :) -
Kardeş biz zamanında yurtdışına gerekli müdahaleleri yaptık :) Şimdi yurtiçine uyarı veren arkadaşların hepsi üye ;)
-
Bendede girmiyo acaba diğer muridler DNS leri değiştirmiş olmasın bana biraz öle gibi geldi :|
-
DoD, harbi düzeltmişler siteyi biraz da olsa : )
-
RooTTeR bunu yazdı:
serkay'ı tanırım (madworm).
17 yaşında değil bende tam net olarak bilmiyorum 23-24 sanırsam.
bizim burda uni'de okuyor.4 senelik ayrıca ama bölüm bilmiyorum.
bigün misafiri olmuştum.gerçekten cana yakın birisi.interneti sadece ticari amaç olarak kullanıyor.gelir kaynağı bu siteydi.hack mack muhabbetini o değilde sitesine takılan lamerler yapıyordu.o da zaten onları siklemiyordu :D
-----------------------------Serkayi bende az cok bilirim gerek index gerek yaptıgı ıslerle fakat sitesindekı lamerler derken genelleme yapmasan.. real arkadasi olabılırsın bende real arkadasının arkadasıyım.. yakın sayılır <Mad > Fakat O siteye giren herkesi degil buraya girip her selam verip Hacker... ßilmem ney diye Nick alan bebelere demen lazimdi CıX cıX yakısmadı sana haa su var Lan Tahribat ailesi Uzun zamandir yoktum....
hackerbox.
hothacker. zamanlarından kalma sayılı ınsanlarım su var.. qercek sızın elamanlarınız copy paste yapardı ordakı bılgılerı Sımdı qelmıs artızlık yapıyorlar... Starhack.... neler yaptı ne guzel saydı bi arkadas..
Fifa... Systematic , devletim vs... ulan devlet sitesini hacklemediki.. Sadece acıkları bıldırıyoruz bazen ya sız napıyorzunuz :D
Forum altında Mahalle kadınları gibi kavga baslatıyorsunuz.. gecen starhack.org altındakı forumda yazdıgım yazılar neden sılındı neden mad a desek cıktım dıye konu kapandi ? hıı
Bkz... ßy SuqasT^
Link: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=5&folderid=46874 <- bu Konu kapandi acılmıs :D zoruna gidenin borusuna !
Özgürlügüm Gülüşümde Saklıdır... :))
-
bi mallık kokusu sanki o mahkeme kararıyla kapananlar daha bi ortalanıyodu..
------------------------
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı :I
-
Kralll bunu yazdı:
-----------------------------yellowstar bunu yazdı:
millet siteye erişim kapanmış, az önce illegal sitelere girdimde, starhackde mahkeme kararıyla kapanmış, aynı akibete uğramayalım?
-----------------------------Tahribat gibi gereksiz bir siteyi devlet neden kapatsınki ? o site zamanında fifa , symantec , mynet , basbakanlik.gov.tr , cnbce.com gibi büyük dev siteleri indirdi.Siz ne yaptınız ? ayrıca günlük 50 bin tekili aylık 5-6 milyar geliri var siz ancak kendi forumuzda Böyle öterseniz devlet sizin gibi gereksiz insanları ne yapsın ?
-----------------------------ahaha bunu gördüm bune bea :D
yazı yacaktım arkadaslar yeteri kadar cevap vermiş :D
fifaya, symantec e mynete vs.. index atanadama sormazlar mı attında ne oldu?Sitende kaç rene, sandman, compü, holy, deca, vs.. var demezler mi?Sitede sürekli online olanların bilgisi ne kadar die sormazlar mı?
Tahribatın mantığı belli bulaşma mikmiyim.Tahribata index atın serverınızı başınıza yıkar.Bu mantık.Ama durduk yere LAMER gibi icraat yapmaz.
-
Unutma hoca sen ata binerken ben jokeyleri sikiyodum...
süper konustun abi :D valla haklısın adamlar nerde amele programı nerde gereksiz şeyler var ekliyolar dolduruyolar sonrada geçiniyolar kendi çaplarında :D
-
Konu 2007 den sonra iyi hortlamış...