Statik Elektrik Çarpması
-
Hani arkadaşlar böle arada bi birine dokunurken elektrik çarptırıyoruz ya onun nedeni vücudumuzda biriken elektrik hani.Ben o elektriği vücuduma nasıl depolarım yani dokunuğum kişileri çarpmak istiyorum.Bilen varmı nasıl yapıalavağını?
-
bende istiyorum :|
Mortal Kombattaki raiden gibi :) -
bunu yapa bilenler var ama yöntemleri biraz derin mevzu
-
hiç duymadım..
yüksüz durumda kaldığında seni pozitif duruma sokar sadece. insan olarak.çarpmaz ki....
-
bunu ne kadar istiyorum bir bilseniz böle coşturmaya gerek yok ama sadece değdiğimde çarpmam yeter
-
Olursa manyak olur :D düşünsene karıyı arkadan çarpıyon şok oluyo karı :D :P
-
abi tahribat.com olarak yapalım şu işi manyak olur bir düşünsenize hafiften çarpsa bile insanı ürperir.
-
Herhangi bir enerji yoğunluğu ya da elektriksel alanda kaldığında yüklenebilirsin elektriği.
Ya da foton yayan bir cismin önünde yarım ya da 1 saat durup da yapabilirsin.Ama ayağına bi terlik ya da naylon bişey al ki aldığın elektriği direk toprağa iletmeyesin.üzerinde kalsın.
Örnek olarak bi sinevizyon kullanabilirsin.Önünde 1 saat dur.değdiğini hoplatırsın.ama sağa sola değme kendin de çarpılırsın.demire felan.hade kolay gele.:)
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
abi tahribat.com olarak yapalım şu işi manyak olur bir düşünsenize hafiften çarpsa bile insanı ürperir.
-----------------------------Çakmak taşı ile yapabiliyorsan yap. olur.. ama bu enerji işi ileriye dönük pek bilmiyorum.
-
avcunun içine önceden şarj ettiğin yüksek kapasiteli bi kondansatör koy tokalaşınca karşındaki insanla aranda bi pozitif elektrik olsun :P :)
-
bu sinevizyon tam olarak nasıl birşey yada böle nasıl bir yere yakın durmalıyım ki şarj olayım ?