Statik Elektrik Çarpması
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
bu sinevizyon tam olarak nasıl birşey yada böle nasıl bir yere yakın durmalıyım ki şarj olayım ?
-----------------------------abı adam kendını pıl zannedıyor sarj edıllebılen pil :P
kendine gel sen bir insansın bos ver takma kafayı bu abazanlıga karı kızı carpıp ortam mı bulmak ısıtıyon cakal :D:D
-
tmm tmm ben bbırakıcam bu işi olmucak böle kondansatör işine giricem
-
Dümbükler, vücudunuzda elektrik depolayıp yoldaki adama dokunursanız sizi de elektrik carpar
kondansatorle daha kolay olabilir, kondansatoru koluınuza koyup elinize iki kablo cekerek yapabilirsiniz, ama mekanizmayi düzgün kurmazsanız sarj edene kadar 30 kere carpar sizi, çok yüklerseniz çarpmak için size değmesine gerek yok:)
-
peki o kondansatör devre işini nasıl yapıcaz aydınlatır mısın bizi enerhjinle :D
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Dümbükler, vücudunuzda elektrik depolayıp yoldaki adama dokunursanız sizi de elektrik carpar
kondansatorle daha kolay olabilir, kondansatoru koluınuza koyup elinize iki kablo cekerek yapabilirsiniz, ama mekanizmayi düzgün kurmazsanız sarj edene kadar 30 kere carpar sizi, çok yüklerseniz çarpmak için size değmesine gerek yok:)
-----------------------------Ben anladııım =) o çakmaklardaki düzeneğin bi benzerini yapıcaz,biraz daha büyüğü olucak,2 kablo ucu olucak o uçları birbirine dokundurup adama doğru tutarsak fln adam çarpılır :D ama öyle uzun süre değil sadece bi kere çat eder adam ayılır kendine gelir :D
-
tmm ben şimdi kondansatöre iki kablo bağlasam o iki cunu pile versem kondansatörü şarj etsem sonra o kabloları mı deydirmem gerekio adama ikisini ayrı ayrı ?
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
Hani arkadaşlar böle arada bi birine dokunurken elektrik çarptırıyoruz ya onun nedeni vücudumuzda biriken elektrik hani.Ben o elektriği vücuduma nasıl depolarım yani dokunuğum kişileri çarpmak istiyorum.Bilen varmı nasıl yapıalavağını?
-----------------------------GEREKLİ MALZEMELER,YAZINIZ:
95 MODEL DOĞAN L,S,SLX(ŞAHİN DE OLUR),
YÜNLÜ VEYA NAYLONLU DA OLUR ALTLI ÜSTLÜ ELBİSE,
BU ARAÇ VE GEREÇLERİ SAĞLADIKTAN SONRA ARABANIN KAPISINI AÇIK TUT VE İÇERİ HİÇBİR YERE DOKUNMADAN GİR,ÇIK,GİR,ÇIK,GİR,ÇIK,GİR,ÇIK...
SONUÇ: MÜKEMMEL ÖTESİ
-
http://www.youtube.com/watch?v=9MJ0F9x92fE&mode=related&search=
bu adam kadar olamasanda nerden yüklenebilceğini görebilirsin. şu televizyonun tüplerinin dışında bi dudak oluyo, ordan yükleniyo adam.
-
Oha adam eliyle kağıt mendili yakıo floresanı açıo manyak bişi bu ya
-
satatik elektrik depolanmazki depolansaydı şimsekler yıldırımla sağolsun barajlara ihtiyac kalmazdı sadece dc depolanır. statik elektrikte sadece bosalma olayından ibaret