Statik Elektrik Çarpması
-
statik elektriğin özelliğini ilkokulda hareket edememesi olarak görmüşsünüzdür.tarak taki elektrik te depolanmış statik elektriktir bu yüzden kağıda etki eder diye biliyorum.
-
Enerjiyi bilmem ama bana günde 3-5 sefer oluyo. Kontrol edemiyorum ama iyi bişi diil bende çarpılıyom :)
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------
Olursa manyak olur :D düşünsene karıyı arkadan çarpıyon şok oluyo karı :D :P
karı bayılıyomuş gibi skiyomuşsun felan :)))) -
banada oluo kontrol edebilsem süper planlarım warda olmuor :D
@ qaMbLer :D
-
hadi bir el atalım o zaman
-
kardeş bak saat sabahın 10 u oldu, boşver istersen sonra konuşalım :)
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Dümbükler, vücudunuzda elektrik depolayıp yoldaki adama dokunursanız sizi de elektrik carpar
kondansatorle daha kolay olabilir, kondansatoru koluınuza koyup elinize iki kablo cekerek yapabilirsiniz, ama mekanizmayi düzgün kurmazsanız sarj edene kadar 30 kere carpar sizi, çok yüklerseniz çarpmak için size değmesine gerek yok:)
-----------------------------Ben anladııım =) o çakmaklardaki düzeneğin bi benzerini yapıcaz,biraz daha büyüğü olucak,2 kablo ucu olucak o uçları birbirine dokundurup adama doğru tutarsak fln adam çarpılır :D ama öyle uzun süre değil sadece bi kere çat eder adam ayılır kendine gelir :D
-----------------------------yuh o kondansatör değildir ki :D, hiç denediniz mi bilmiyorum çakmaklardaki manyeto lar dijital saatleri hmen bozabiliyo, sadece ekrana yaklaştır ve çattt.
-
evet ben denedim arkadaki metale yapınca da oluo aynı zamanda ben kardeşimin alnını buzdolabıına dayatıodum buzdolabının bir yerine eriodum onu çat kardeş bağırıodu karınca da öldürüo aynı zamnda