Stehen Hawking's Evreni Anlatıyor...
-
kuranı ve incili okuyun arkadaşlar hakikat oralarda allahın rahmeti üzerinizde olsun.
bismillahirahmanirahim amin.
-
@irwa
bence boşuna laf anlatıyorsun. Allah'ın varlığını birliğini öldüğü zaman kabul eder şu anda inkar eden. He ozaman da iş işten geçtiği için acısını o inkarcılar çeker. Bir insan duymak istemeyen kadar sağır olamaz- sözünü unutma hiçbir zaman. Allah'a inanmayan ve o inancsızlık inancıyla bi yaşa gelene yani 7sinde neyse 70inde odur mantığıyla yetişen bir insana boşuna klavyede bişe yazıpta parmağını yorma
-
Ağa bu olaylar neden karışır bende bunu anlamam adam demiş Allah yok o adamın fikri biz adamı onun için dinlemiyecez ki bilim için dinlyecez yada bişeyler öğrenmek için madem inanıyoruz gerçekten yapmamız gereken budur bence bırakın adam istediği gibi düşünsün yaptığı çalışmalara bakıcaz biz gerisi bizi neden ilgilendiriyor anlamıyorum
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------ben aslında dalga geçmiştim deistim ben sdf
not: evet öle dedi hatta aynen şöle diyor
Evrenin gücü sayesinde Allaha ihtiyacımız yok evren herşeyi kendisi yapabilecek güçte. Var olmamız için Allah gibi bir güce ihtiyacımız yok.
-----------------------------Sayın don lastiği önce deist ne demek onu öğren
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
ben aslında dalga geçmiştim deistim ben sdf
not: evet öle dedi hatta aynen şöle diyor
Evrenin gücü sayesinde Allaha ihtiyacımız yok evren herşeyi kendisi yapabilecek güçte. Var olmamız için Allah gibi bir güce ihtiyacımız yok.
-----------------------------
Hocam gerçekten çok marjinalsin falan ama böyle şehrine mehrinede yazmışın. Ben biliyorumki deistler yaratıcının varlığına inanıyor sen yanlış gelmişin galiba? -
Medeniyet denilen maskara mahlûku görün:
Tükürün maskeli vicdânına asrın, tükürün!
Hele İ'lanı zamanında şu mel'ul harbin,
"Bize Efkar-ı umumumiyesi lazım Garb'ın ";
Oda ALLAHI bırakmakla olur herzesini,
Halka iman gibi telkin ile , dinin sesini
Susrutan aptalın idrakine bol bol tükürün
Yine hicran ile çılgınlıgım üstümde bu gün ,
Bana Vahdet gibi bir yar-ı müsaid lazım
Artık ey yolcu bırak
Ben Yalnız Ağlayayım.Efkar ı Umumiyye : Genel fikirler. "Batının Genel fikirleri."
Mehmet Akif Ersoy.
-
Hawking şu yazılanları görse heralde ancak acırdı.Bilim adamının konusuna mehmet akiften şiirler yazanlar mı ararsın , adamı firavuna benzetenler mi ararsın.Adamlar uzaya çıktı biz ancak abuk abuk eleştiriyoruz yok ateistmişte bilmemneymişte sanane kardeşim ? adam fiziğe bişeyler katmış mı katmış senb hayata ne kattın ? bütün gün ye iç otur başka bi bok yaptığınız yok yapana da laf söylemekte üstünüze yok.
not:şimdi yazdıklarımı okuyunca " sen ne yaptın ulan dünya için " diyebilirsiniz.Ben de bi bok yapmadım ama en azından bişeyler yapmaya çalışanlara bok atmadım.
-
Konuya bir ayet koymadığınız kalmış lan neyin peşindesiniz ? Konu ileri fizik, varsa bilgin konuş.Adam yalnızca yer çekimi dahi olsa evren kendi kendini oluşturabilir diyor anladığım kadarıyla.Varsa karşı koyacak bir argümanın yaz , katıldığın ayrı bir görüş varsa yaz.Bu şekilde shiftdelete de ki her konuya Allah belasını versin ahlak toplum elden gidiyor diyen adamlar gibi görünüyorsunuz.
Hemen savunmaya geçmeyin bir okuyun anlayın.
-
Bunları tartışmak epey anlamsız gelmiyormu? yeter artık
konunun açılma amacına uygun olarak varsa biri linkleri atabilirmi lütfen
-
Çeken mürid olursa indirip yükleriz.
@casteal adlı mürid; bütün gün yemiyor-içmiyorsun bu konular açılınca balıklama atlayıp tanrı yoktur/vardır tartışması başlatıyorsun :)
Konulara ne kadar hakim olduğun ortada ve bu halin komikleşmeye başladı. Sayende bilim konuları da yasaklanacak tahribatta.
Bir şeyi de tadında bırakın b*konu çıkarmayın...