Stop SOPA! 18 Ocak Site Karartma Eylemine Siz De Katılın!
-
büyük küçük demeden sopa eylemine katılan tüm web site sahiplerine duyarlılıkları için teşekkür etmeyi bir internet kullanıcısı olarak borç bilirim,sağolun, varolun..
-
-
TBTyi de karartcaz mı
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------TBTyi de karartcaz mı
-----------------------------Kararttık hocam. Sende çıkmadı mı?
-
emek hırsızlığının önüne bir nebze olsada katkı sağlayacak olan yasayı şiddetle kınıyorum herşey free herşey crackli ve serialli indirmeye devam edelim 8-10 yaşındaki çocuklar birkaç tuşa bastımı herşeye ulaşsın Stop SOPA! 18 Ocak Site Karartmaeylemini destekliyemiyorum bu benim düşüncem
-
zükerbergde facebookta bi açıklama yapmış
The internet is the most powerful tool we have for creating a more open and connected world. We can't let poorly thought out laws get in the way of the internet's development. Facebook opposes SOPA and PIPA, and we will continue to oppose any laws that will hurt the internet.The world today needs political leaders who are pro-internet. We have been working with many of these folks for months on better alternatives to these current proposals. I encourage you to learn more about these issues and tell your congressmen that you want them to be pro-internet.
translate çok boktan çeviirdi iyi ing bilen çevirsede ne dediğini anlasak :/
-
http://www.yeterkiisteyelim.com/
her daim..
-
ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Maçkolik ve Sahadan.com'a Erişim Engellendi http://bit.ly/yGTLlo
-----------------------------ne alakası var bunun şimdi senin açtığın konuyla? kapıtılmayla ilgili açıklamayı okudunmu hiç?
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------Bizim toplumumuza müstahak arkadaş ben demedim mi teknoliji senin neyine akp neyine götlerine girsin... internet
-----------------------------al bi taneside burada, lan bi insan içeriği okur başlığa dayanarak yorum yapmaz.. akp ile ne alakası var?
-----------------------------yo okumadım :D şimdi okudum vallah akp ağzıyla kuş tutsa bundan sonra her olacağı ondan sayarım ayrıca akp sansürünü de unutmamak lazım
-
amerikanın faşistliği...
-
katılalım da bilader