Strataji Oyun Lazım
-
arkadaşlar multisi zevkli güncel oyun olarak arıyorum.
yani nükleer filan olan tank olan uçak olan bir oyun gelişmeli filan.
yüzüklerin efendisi tarzında değil redalert tarzı bir oyun gerçekçi ekonomisi ile diplomasisi ile
-
civlization serisi
total war serisi
-
totoal war daha çok savaşa hitap ediyor savaş yap bitsin daha uzun soluk arıyorum .
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
totoal war daha çok savaşa hitap ediyor savaş yap bitsin daha uzun soluk arıyorum .
-----------------------------master of orion 3 diye çok eski bir oyun var ama baya detaylı.Sid Meier yapmıştı galiba onuda.
-
onada baktım şimdi fakat oda çok fazla milenyum bana güncel şimdiki zaman yada geçmişten günmüzüe doğru gerçekçi birşey lazım birde hotfile linki olsa süper olur bu civilization a bakıyorum hotfile linkleri hep patlak
-
rise and fall mütiş tavsiye ederim
-
"battlefield general" incelemeni tavsiye ederim aradıkların burda olabilir ;)
-
Starcraft oyna hocam LAN'dan oynayacak grafikleri başta yadırgarsın ama çok sağlam oyundur başladımı bırakamazsın. StarCraft 2 : Ancak Lan desteği yok , Battle.net üzerinden oynanıyor.
-
Desert Operation tam istediğiniz tarzda bir oyun deniz,hava,kara,sualtı birlikleri falan geliştiriyor teknoloji üsleri,fabrikalar kurup para kazanıp silah alıp silah geliştiriyorsunuz...Paranızı bankaya yatırıp faizle arttırabiliyorsunuz...Siz oyuna bir bakın bende içinde parası elmas'ı falan olan bir hesap var isterseniz size veririm...
Meraktan açmıştım öyle duruyor shaiyadan ve pvp den kopulmuyor kolay kolay...Her ne kadar tr serverı kumarhaneye dönsede::))
-
rise of nations
-
Rise of Nations - Gold Edition derim, gecelerimizi yedi meret.