folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Su Arıtıcıı Tavsiyesi

Su Arıtıcıı Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

Arıtıcı büyük rahatlık. daha önceden taktırmadığım için pişmanım.

Arıtıcı markalarına da çok takılmamak gerekiyor bence önemli olan içine koyduğun filtrenin kaliteli olması. 

bu arada boludaki sudan zehirlenmeyi hatırlarsınız. orada arıtma kullanan aileye hiç bir şey olmadı. böyle de bir faydası var

kaynak: https://www.bolugundem.com/haber/11931326/caydurt-yuva-koyunde-esrarengiz-zehirlenme-vakalari-artarak-devam-ediyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    Ccaglayan bunu yazdı

Satın alma yerine kiralama yoluna gittim çünkü cihaz pahalı değil ve her cihaz maalesef iyi değil ofiste gözlerimizle gördük iyi marka diye verdikleri cihaz nerdeyse hiç arıtmıyormuş hatta filtreleri değiştireli 1-2 ay olmuşken. Onun yerine Arçelik'in arıtmasını kullanıyorum ayda 150-160tl 2 yıl kontrat yapıyorlar 6 ayda bir gelip filtreleri değiştiriyorlar ek bi ücret istemeden 2 yılın sonunda da tekrar sözleşme yapıldığında yeni makina getiriyorlar. Tabi şuan 150-160 tl olmayabilir ben aralıkta başladım. Ek olarak ofistede ofis tipi sebilini kurdurduk ondanda inanılmaz memnun kaldık. Şiddetle tavsiye ederim benim gibi suyun tadı konusunda takık insan varsa gönül rahatlığı ile geçebilir. Ek olarak öncesinde gelip test ettiriyorlar.

Atık su bırakmama olayı maalesef yok o yüzden ona çok bakmamak lazım.

2 yıl içinde cayma hakkımız var mı hocam veya daha kısa süreli kontrat filan var mı bilgin acaba ?

edit: şimdi baktım taahhütlü 329 diğer türlü 624 aylık ödeme çokmuş. 

ovvv sağlam zamlanmış ilk 15 gün cayma hakkı vardı memnun kalmadım diyip iade edebiliyorsun hocam. Tabi şuan bu fiyatlarla kiralamazdım ben valla.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

Yaklaşık 4-5 ay önce su arıtma cihazı aldım. Yıllardır almadığıma pişmanım. Her gün marketten 5 litrelik su ile günü idare ediyordum. Arıtıcıyı aldıktan sonra "sırf bu yükten kurtulmak için arıtıcı almak başlı başına bir sebep" diye düşünmeye başladım.

Bu işte eski, servis ağı sorunu olmayan ve uzun yıllar bu işi yapan bir firma olduğunu bildiğim İhlas markasını tercih ettim.

https://www.hepsiburada.com/ihlas-cebilon-aura-silver-su-aritma-cihazi-p-HBV00000XAJY1?magaza=%C4%B0HLAS%20PAZARLAMA

Bu linkten 1.650 liraya almıştım. İhlas'ın kendisinden daha ucuza alşmıştım buradan. Şu an zamlanmış. Hatta dünle bugün arasında bile 200 lira fark olmuş :) Daha hesaplı bir siteden alabilirsin. Kurulumu servis gelip yaptı.

Bunların motorlu olanları da var. Eğer evinde suyun tanziği zayıfsa motorlu olanı tercih edebilirsin. Ben motorsuzu aldım ve hiç sorun yaşamıyorum. Atık su ne kadardır bilmiyorum. Ama atık su konusunda hassas isen gideri başka bir damacanada toplayabilirsin. Arıtma takıldıktan sonra su faturam değişmedi. Veya değişeceğini fark edeceğim bir rakam olmadı.

" Live like Ali and Die Like Hussain "
Toplam Hit: 3412 Toplam Mesaj: 35
su su arıtıcı