Şu Ateşte Yürüyen Sahtekarlar... :D Çözdüm A.Q
-
abi hep sabah uyanırken aklıma bişeyler gelir bu seferde ne hikmetse şu ateşte yürüyen denyoların sırrını çözdüm sanırım
bence konsatrasyon falan hikaye..bu adamlar yalınayak çıkmıyormu abi oraya tamam vücutta en fazla ölü hücre insanın neresinde bulunur tabiki ayaklarının altında bu adamlar ordaki ölü hücrelerin sayısını bir şekilde artırıp hissiszlik yaratabiliyor olabilirlermi ayaklarında acaba ?
bence ayaklarındaki ölü hücre sayısını artırıyorlar doğal olarakta ölü hücre sinir sistemini kasmayacağından sıcaklığı çok çok az hissediyorlar oda dokunmuyor zaten aslında zarar gören ölü hücreler oluyor hücreler ölü olduğundan dolayı şişme vs. gibi tepki veremiyor çünki ortada sinir sistemide yok çünki hücreler ölü ne dersiniz sizce böyle oluyor olabilirmi ?
-
aynen öle oluor hoja.fakat nasıl ölü hüçre sayısını arttırıyorlar
not:işlerin bitmedi mi ;)
NOT2:BEN DİOM ÇAKTIRMADAN SÖLE İŞİM WAR DİE SEN DİON ENGELİN KALSIN REZİL ETTİN BENİ (:::
-
valla başka yolları yok öle konsantrasyonmuş falan hikaye böyle şeylerin altına hep bi fesatlık vardır :D sabah sabah aklıma geldiyse kesin doğrudur a.q (: seviom bu beyni yav lüzumsuz zmanda lüzumsuz şeyler buluyor :)
dip not : yok abü az daha engelli kal :d kafamı dinlemem lazım (: serverle uğraşıom şu aralar
-
Hoca ölü hücrelerde var ama bu asıl konsantre olayı. Zihninin başka yerde olması. Nasıl ki adam kavga ediyor o anda bi kaç tane takıyorlar ama bu onu hissetmiyor çünkü aklı başka yerde kavgada, kavga bittikten sonra kanı görüyor bıçaklandığını anlıyor. Bunun gibi bir şey...
-
Nasır.
-
Tamamen konsantrasyon olayı. Ruhsal olay bunlar amk :D Adamların ayaklarının altı yanmıyo.
-
yaw ne konsantrasyonu BuZuL'un dediği gibi vardır bi alengilli yolu
-
konsantrasyonu derken şu şekil düşünün bazı kişiler kavga ederken biri bıçak sallar arkadan bacağına felan farkına varmassın sonradan farkına varıp acıyı hissedersin. basit bir örnek ama benim bildiğim bir süre sonra ateste yürümekten kişinin ayak tabanı sertleşiyor zaten sinir denen birşeyde kalmıyordur o yüzden acı felan hissetmiyordur o yüzden fazla konsantrasyona gerek duymuyorlardır
Böyle konuşmamın sebebi TV'de bir ara bu olayı anlatmışlardı "Netional Geographic" te bazen bu konulara deyiniyorlar.
-
Şöyle açıklayabilirim kesin olarak ey tarikat-i mürid ler ,yürüdükleri yol 1.km falan değil 3 5 metre çünkü ne kadar NASIR tutarsa tutsun belli bir süre sonra ısı sinirlere ulaşıp ayağı yakmaya başlar,EĞER BUNU YAPMAK İSTEYEN MÜRİD VARSA TEK YOL ÇIPLAK AYAKLA ÇAKIL DOLU BİR PLAJDA BOL BOL YÜRÜYÜŞ VE KOŞU YAPMAK,ZİRA ÇAKIL ÇIPLAK AYAKTA KALIN BİR NASIR TABAKASI YAPAR.konsantrasyon işin hikaye tarafı,çümkü konsantrasyonla acı çekmelerini engelleyebilirler en fazla, ama yanan ayaktan deri sökülmesine engel olamazlar g.q
-
Yau iyi güzel madem ölü hücre sayısı artıyo; aq o adam nası ayakta duruyo???O kadar ateşin üstünde yürüyebilmek için nerden baksan dizlere kadar hissetmemen lazım :D tamamen konsantrasyon işidir o ;) ha mesela alavere yapılan numaralarda var ama ateşte yürümenin bi numarası yok ;)
-
abi bundan bilmem kaç yıl önce , budist bi din adamı kendini yakmıştı.Ve gıkını çıkarmamıştı.hatta onun fotosu yılın fotosu seçilmişti.düşün adam kendini yakıyor ve bi ses bile çıkarmıyor.bunu açıklayın o zaman :D
edit: bunlar tabi ben yaşarken olan olaylar degil di-dı diom ama o resmi gördügümden yani :D