folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şu Ateşte Yürüyen Sahtekarlar... :D Çözdüm A.Q

Şu Ateşte Yürüyen Sahtekarlar... :D Çözdüm A.Q

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

yanlış anlaşıldım sanırım....

:D şimdi deneyin sizde göreceksiniz yumruğunuzu hergün 100 kere sert bir yere vurun kıpkırmızı geçecek veya şişecek vurmanızın şiddetine göre bunu 3-4 ay tekrarlayın bakalım o elinizdeki sinirler ölüyormu ölmüyormu görürsünüz nasıl tutmaz ama sinirler ölür denerseniz yaparsınız. benim elimde sinirlerin bir kısmı öldü neden çünki sağa sola yumruk atardım ve el bir süre sonra alıştı.böyle bişey

bencede nasıl :) mağdem o kadar konsatrasyon oluyor o zaman saç telinde denesin yanmaması gerekiyor... yanıyormu yanmıyormu görelim :=)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    xtlan bunu yazdı:
    -----------------------------

bahsettigin fotograf 1963 yilinda en iyi haber fotografi odulunu almisti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar alakasız gelicek ama; masaüstü arka planı yaptım bu resim beni çok etkiledi...

yanan budha

:) mutluyum, huzurluyum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    kesin biri bunu buldu..sende editleyip ben buldum diyon :P.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

yanlış anlaşıldım sanırım....

:D şimdi deneyin sizde göreceksiniz yumruğunuzu hergün 100 kere sert bir yere vurun kıpkırmızı geçecek veya şişecek vurmanızın şiddetine göre bunu 3-4 ay tekrarlayın bakalım o elinizdeki sinirler ölüyormu ölmüyormu görürsünüz nasıl tutmaz ama sinirler ölür denerseniz yaparsınız. benim elimde sinirlerin bir kısmı öldü neden çünki sağa sola yumruk atardım ve el bir süre sonra alıştı.böyle bişey

bencede nasıl :) mağdem o kadar konsatrasyon oluyor o zaman saç telinde denesin yanmaması gerekiyor... yanıyormu yanmıyormu görelim :=)

bence ayakda tahriş oluyodur , saç yanar , buda yetmezmiş gibi mikrop ellak bişe kokar :d:D

a kabinde saçda reseptör yoktur  b kabinde sinir sisteminin bu kabinde ne işi vardır ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Nasır da ısrar ediyorum..:)

Bir insanın kendini yakarak öldürmesi ve hiç kımıldamaması bağırmaması kurtulmaya çalışmadan ölmesi nasıl birşeydir ya nasıl bir ruhu varmış o adamın ermiş.

Duruşa bakın ruh halim değişti.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abi adam gebermiş ama değilmi ? önemli olanda bu hadi adam uyuşturmuşsa bütün vücudunu bunuda hesaba katında söyleyin.

neyse :D editlemedim olm ya sabah aklıma nerden estiyse geldi bakalım yarın sabah ne gelecek :D 11-12 yaşlarımdan beri sabah kalkarken hep aklıma bişeyler gelir aslında bazen çok dehşey şeyler geliyor ama unutuyorum :(((((

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 4104 Toplam Mesaj: 27