Şu Ateşte Yürüyen Sahtekarlar... :D Çözdüm A.Q
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------abi bundan bilmem kaç yıl önce , budist bi din adamı kendini yakmıştı.Ve gıkını çıkarmamıştı.hatta onun fotosu yılın fotosu seçilmişti.düşün adam kendini yakıyor ve bi ses bile çıkarmıyor.bunu açıklayın o zaman :D
edit: bunlar tabi ben yaşarken olan olaylar degil di-dı diom ama o resmi gördügümden yani :D
-----------------------------gözünle gördünmü :D geçmişte anlatılan herşeye inanırsak işimiz var ona bakarsan mısır piramitlerini uzaylılar yaptı diyor bazı kesim bazılarıda mısırlılar günde 1 saat uyku uyuyarak yaptığı söyleniyor karmaşık iş.
+ ben hep ayağı üstünde yürüyen adam gördüm götü yiyorsa karnının üstüne döktürsün o ateşi :D konsantrasyonya onuda yapar o zaman... :D
onuda geçtim demişsinki dövüşte mesela bıçak saplanıyor falan adam farkında varmıyor orda olan şey şok dediğimiz olay
mesela senin kolun kopsa şuan farkına varamazsın aaa kolum koptu dersin ama acı hissetmezsin :D bu dediğimiz olay şoktur. aradan biraz vakit geçince tabi ya bayılırsın yada çok büyük bir acı duyarsın o deidğin olayla bu farklı
-
öncelikle kavga olayını ben demedim :P
ama benim dedigim olayın resmi sonucta yılın resmi seçilcek adam kaç sene önce fotoşopla yapıpta millete yutturcak hali yok xD ama sen bilirsin inanmasanda farketmez bana xD
edit:ahanda bu da resmi http://img169.imageshack.us/img169/254/3largeek9.jpg
-
Benim kavga örneği senin anlatmak istediğin gibi değil "BuzuL" gördüğün halde bıçak girmesi değil, neyse sadece bir örnekti ama olay dediğim gibi tamemen bu arada budist olayı doğru ama budizim 'i incelersen budistler kendini acıyı yokluğa nekadar yakın olursa okadar madeni huzura kavuştuğuna inanırlar ve "ateist" lerdir sadece atalarını nasıl biliyorlarsa o geleneği yaşatıyorlar biraz okudunmu pisikolojik halini tamin edebilirsin onların Bu arada bence bu konuyu "BuZuL" gerekli sitelerden elde edebilirsin fazla bir ingilizce gerekmez gibime geliyor ben sadece TV 'den duyduğum kadarı ile yardımcı olmaya kalktım
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------abi bundan bilmem kaç yıl önce , budist bi din adamı kendini yakmıştı.Ve gıkını çıkarmamıştı.hatta onun fotosu yılın fotosu seçilmişti.düşün adam kendini yakıyor ve bi ses bile çıkarmıyor.bunu açıklayın o zaman :D
edit: bunlar tabi ben yaşarken olan olaylar degil di-dı diom ama o resmi gördügümden yani :D
-----------------------------gözünle gördünmü :D geçmişte anlatılan herşeye inanırsak işimiz var ona bakarsan mısır piramitlerini uzaylılar yaptı diyor bazı kesim bazılarıda mısırlılar günde 1 saat uyku uyuyarak yaptığı söyleniyor karmaşık iş.
+ ben hep ayağı üstünde yürüyen adam gördüm götü yiyorsa karnının üstüne döktürsün o ateşi :D konsantrasyonya onuda yapar o zaman... :D
onuda geçtim demişsinki dövüşte mesela bıçak saplanıyor falan adam farkında varmıyor orda olan şey şok dediğimiz olay
mesela senin kolun kopsa şuan farkına varamazsın aaa kolum koptu dersin ama acı hissetmezsin :D bu dediğimiz olay şoktur. aradan biraz vakit geçince tabi ya bayılırsın yada çok büyük bir acı duyarsın o deidğin olayla bu farklı
-----------------------------hacı gözünle gördün mü diyorusn ama gözümüzle görmedigimiz ama inandıgmız o kadar çok şey var ki..
-
Buzulum ; ) antony robbins sınırsız güç kitabında, bu olayı(ateşte yürüme) seminerlerinde nasıl yaptırdığını ,neyi amaçladığını falan yazıyor ... sen daha orasına gelmemişsin galiba ; )
-
cam kırıkları üstünde de ölü hücreyle yürüyorlar değil mi:D
arkadaşlar bu gösterilerde halktan kişileri bile meditasyon yaptırarak yürütüyorlşar ateşlerde.iş o kadar basit olsaydı keşke ben de her bir yerimde öldürürdüm hücreleri olurdum size he-man.
işi derin tutun
-
buzul seninde beyin hücrelerin yerine ayak hücrelerin ölseydi keşke
-
ultrAsker bunu yazdı:
bahsettigin fotograf 1963 yilinda en iyi haber fotografi odulunu almisti.http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/tamsayfa/50yil/default.asp?id=9
not: adamda ki azime bakin tum vucudunu olu hucrelerle kaplamis...
-
BuZuL bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------abi bundan bilmem kaç yıl önce , budist bi din adamı kendini yakmıştı.Ve gıkını çıkarmamıştı.hatta onun fotosu yılın fotosu seçilmişti.
gözünle gördünmü :D geçmişte anlatılan herşeye inanırsak işimiz var ona bakarsan mısır piramitlerini uzaylılar yaptı diyor bazı kesim bazılarıda mısırlılar günde 1 saat uyku uyuyarak yaptığı söyleniyor karmaşık iş.
-----------------------------benim görmüşlüğüm var bi vidyo daha çnce başlığı açmıştım ne hikmetse silinmiş, 1 2 güne yüklerim görürsün, canlı canlı yakıyolar herifi aq hangi akla hizmetse
-
nasır abi nasır... başka neyden olcak :D:D