Şu Cemil Çiçek Ne Milliyetçi Adam Değil Mi(!)
-
adam Türklüğe hakaret eden ORHAN YAMUK tanımayanlar için bkn:or...,p.ç,g.t,şerefsiz in davasını mahkemedne geri çekmek için çaba gösterioır.
ne kadar milliyetçi değil mi:)
-
ic3 bunu yazdı:
adam Türklüğe hakaret eden ORHAN YAMUK tanımayanlar için bkn:or...,p.ç,g.t,şerefsiz in davasını mahkemedne geri çekmek için çaba gösterioır.
ne kadar milliyetçi değil mi:)
SENİN O ORHAN YAMUK DEDİĞİN ADAM VARYA ŞUAN DÜNYA ÜZERİNDE TANINAN VE TÜRKİYEDE HALA LİSE VE ORTA OKUL DERS KİTAPLARINDA ÖDEV OLARAK VERİLEN ŞİİRLERİ VE YAZILARI İŞLENEN VE AVRUPANIN BİR ÇOK ÜLKESİNDE DERS OLARAK YAZILARI VERİLEN BİR ADAM...!!!!2. OLARAKTA O ADAMIN DEDİĞİ LAFLARI BENDE TASVİP ETMİYORUM YANİ BURDAKİ TEPKİNİZDE HAKLISINIZ AMA OLAYA BİDE FARKLI Bİ TARAFTAN BAKIN HER ZAMAN SONUÇTA DÜNYACA TANINMIŞ SAYILI YAZARLARIMIZDAN ZATEN NAZIM HİKMET VAKASINDAN SONRA BUDA 2.Sİ OLUYO 2SİDE ÖNEMLİ YAZARLARIMIZDANDIR AMA İŞTE YANLIŞ YERDE YANLIŞ SÖYLENEN LAFLAR YÜZÜNDEN BU KONUMDALAR....!!!!!
-
allah aklı fikir versin
-
ic3 bunu yazdı:
allah aklı fikir versin
ALLAH SANA AKIL FİKİR VERSİN LAN SİKTİMİN İBNESİ ADAM GİBİ KONUŞ...!!!! -
sövüşün rahatlayın
-
mugato bunu yazdı:
sövüşün rahatlayın
HAY SİKECEM KONUŞUCAKLARI KELİMEYİ AMINA KOYİM BEN BURDA ADAM GİBİ Bİ ŞEY SÖYLÜYOM HAKLISIN FALAN DİYORUM ADAMA ADAM KALKMIŞ ALLAH AKIL FİKİR VERSİN FALAN DİYO SİKECEM YAA KONUŞTUĞUNUZ KELİMEYİ SEÇEREK KONUŞUN A.K.!!!!!! -
lan ak salaaa.klavye delikanlılığı yapma.
sen değil miydim şeriat kuralları gelsin diyen.
ak salaa şeriat kurallarında playboy logosunun ne işi var.şimdi sktir g.t seviyeyi düşürme ortamda ki
-
ic3 bunu yazdı:
lan ak salaaa.klavye delikanlılığı yapma.
sen değil miydim şeriat kuralları gelsin diyen.
ak salaa şeriat kurallarında playboy logosunun ne işi var.şimdi sktir g.t seviyeyi düşürme ortamda ki
YA Bİ SİKTİR GİT BEYNİNİ SİKTİĞİMİN SALAĞI ŞERİAT KANUNLARIYLA PLAYBOY LOGOSUNUN NE ALAKASI VAR BU ARADA KALVYE DELİKNALILIĞI DİYOSUN GÖTÜN YİYOSA GEL GÖRÜŞELİM TARLABAŞINDA SENİ SEVERDİM AMA BU LAFINDAN SONRA KIRILDIM!!!!!!!!AYRICA SÖYLEDİKLERİMDEN HİÇ Bİ ŞEY ANLAMAMIŞSIN...!!!
-
laAllah akıl fikir versin lafını sana mı dedim hıyar
-
ic3 bunu yazdı:
laAllah akıl fikir versin lafını sana mı dedim hıyar
AH BE GÜZEL KARDEŞİM O NASIL LAF GÖZÜNÜ SEVİYİM ÖYLE Bİ LAF EDİYONKİ LAFINA DEDİM SANA DEMEDİM DİYON NERDEN ANLAYABİLİRİMKİ YANİ O ANDA -
neyse salla :D