Şu Cemil Çiçek Ne Milliyetçi Adam Değil Mi(!)
-
olm dal dal konuşmayın lan ayrıca şeriat gessin katliam çıkartırım lan ben türkiyede
şeriatçıysanız ak bilmiş olun iki dkkada g.tünüz korkar kaçarsınız lan
s.kmişim çiçek'i de yamuk(yahut yamukyan)ı da
kanıtı olmayan bişi için ermeniler kadar o da uraş verio
kanıt çıksın görüşürüz
bi de bi daa diim yetmedi bana
şeriatçıysan GİT İRANDA FLN YAŞA G.TÜNE K.DUMUN A.CIĞI -
ne bu a.q önce laf de.sonra lafına dedim sana değil de.o laf adamın agzından cıkmıyo mu?biri saniyesinde küfürü basıyo.siktiğim diyerek akrabalarını da ediyo adamın.sonra pardon.. ayıp
-
ic3 bunu yazdı:
neyse salla :D
NEYSE KARDEŞİM YANİ TANIMADIĞIM BİRİ OLSAN SEN TANIDIĞIM Bİ KARDEŞİMSİN O YÜZDEN MORALİM BOZULDU YANİ NEYSE KANKA SALLA GİTSİN :)) -
muhoweb bunu yazdı:
olm dal dal konuşmayın lan ayrıca şeriat gessin katliam çıkartırım lan ben türkiyede
şeriatçıysanız ak bilmiş olun iki dkkada g.tünüz korkar kaçarsınız lan
s.kmişim çiçek'i de yamuk(yahut yamukyan)ı da
kanıtı olmayan bişi için ermeniler kadar o da uraş verio
kanıt çıksın görüşürüz
bi de bi daa diim yetmedi bana
şeriatçıysan GİT İRANDA FLN YAŞA G.TÜNE K.DUMUN A.CIĞIBU ARADA KARDEŞİM SEN BU LAFLARI KİME DİYOSUN????
BURDA KİMSE ŞERİATI SVANUMMUYOR O BAŞKA BİR KONUNUN İÇİNDEKİ Bİ TARTIŞMAYDI BAZI İNSANLAR BAZI İNSANLARIN DEDİKLERİ ŞEYLERİ ŞERİAT OLARAK ALGILADI ASLINDA KISMEN ŞERİAT FALAN DEĞİL SADECE KİTABIMIZ KUR-AN'IN EMİRLERİNİ YAPALIM UYGULAYALIM DEMİŞTİK NEYSE O KONU GERİDE KALDI SEN BU LAFLARI KİME DEDİN???
-
PacoRabanne bunu yazdı:
ic3 bunu yazdı:adam Türklüğe hakaret eden ORHAN YAMUK tanımayanlar için bkn:or...,p.ç,g.t,şerefsiz in davasını mahkemedne geri çekmek için çaba gösterioır.
ne kadar milliyetçi değil mi:)
SENİN O ORHAN YAMUK DEDİĞİN ADAM VARYA ŞUAN DÜNYA ÜZERİNDE TANINAN VE TÜRKİYEDE HALA LİSE VE ORTA OKUL DERS KİTAPLARINDA ÖDEV OLARAK VERİLEN ŞİİRLERİ VE YAZILARI İŞLENEN VE AVRUPANIN BİR ÇOK ÜLKESİNDE DERS OLARAK YAZILARI VERİLEN BİR ADAM...!!!!
2. OLARAKTA O ADAMIN DEDİĞİ LAFLARI BENDE TASVİP ETMİYORUM YANİ BURDAKİ TEPKİNİZDE HAKLISINIZ AMA OLAYA BİDE FARKLI Bİ TARAFTAN BAKIN HER ZAMAN SONUÇTA DÜNYACA TANINMIŞ SAYILI YAZARLARIMIZDAN ZATEN NAZIM HİKMET VAKASINDAN SONRA BUDA 2.Sİ OLUYO 2SİDE ÖNEMLİ YAZARLARIMIZDANDIR AMA İŞTE YANLIŞ YERDE YANLIŞ SÖYLENEN LAFLAR YÜZÜNDEN BU KONUMDALAR....!!!!!
senin ta a.q!!
lan bende bi Türk olarak gidip avrupada desem ben piçim ben orospu çocuğuyum ve ben Türküm desem ermenileri benim dedelerim kesti desem biz piçiz desem şerefsiz ibneyiz desem değil kitaplarımı okutmak hepsi sikimi yalar a.q.!!
-
PacoRabanne bunu yazdı:
PLAYBOY LOGOSUNUN NE ALAKASI VAR
zaten alakası olmadığı için herif sölüyo :D -
hackermemo bunu yazdı:
senin ta a.q!!
lan bende bi Türk olarak gidip avrupada desem ben piçim ben orospu çocuğuyum ve ben Türküm desem ermenileri benim dedelerim kesti desem biz piçiz desem şerefsiz ibneyiz desem değil kitaplarımı okutmak hepsi sikimi yalar a.q.!!
ULAN SENİN O KONUŞAN AĞZINI SİKERİM AMINA KOYDUĞUMUN YAVRUSU 16 YAŞINDASIN KALKMIŞ KÜFÜR EDİYOSUN AĞZINI SİKTİĞİMİN ŞEREFSİZ PİÇİ ULAN İBNE SİKTİR GİT BİRAZ KİTAP OKU ÖYLE BENİMLE TARTIŞ BEN KALKIP ORHAN PAMUK'UMU SAVUNUYORUM HAY A.K. YAA SİZİNLE Bİ SİKİM TARTIŞILMIYOR AMCIK AMCIK KONUŞUYONUZ O DEDİĞİN LAFLARI GÖTÜNE SOKARIM SENİN AKILLI KONUŞ..!!!
ULAN BİRAZ SAYGILI OLUN LAN BEN BURA DURUP DURMADIK YERDE KİMSEYE LAF ETMİYORUM SİKECEM SENİNİ BELANI VARSA Bİ DERDİN GEL SÖYLE BENİM SANADA SAYGIM VARDI AMA BU LAFINDAN SONRA BİTTİ..!!!
-
lan piç amcık asıl sen adam gibi konuş siteye üye olurken taşağına 16 yazdık herif gelmiş konuşuyo a.k.
hem beni tanımıyon o yüzden bilmediğin kişiler hakkında da yorum yapma ayrıca ben sadece sana kaydım sen de kaycaksan bana kay akıllı ol piç miç deme sikerim a.k.!!...
bu vatana ihanet eden babam olsa bi kaşık suda boğarım bu da böyle biline.. vatana ihanet edenin hiçbir hakkı yoktur hepsi orospu çocuğuduR!!!
-
ya a.q salak salak konusup birbirizini bi o.ç içinkırmayın a.q baska bi adam için bukadar bole konussanız içim yanmıcak abi konu kitlensin lutfen ayıpdır yahu olurmu bole şey:@
-
hackermemo bunu yazdı:
lan piç amcık asıl sen adam gibi konuş siteye üye olurken taşağına 16 yazdık herif gelmiş konuşuyo a.k.
hem beni tanımıyon o yüzden bilmediğin kişiler hakkında da yorum yapma ayrıca ben sadece sana kaydım sen de kaycaksan bana kay akıllı ol piç miç deme sikerim a.k.!!...
bu vatana ihanet eden babam olsa bi kaşık suda boğarım bu da böyle biline.. vatana ihanet edenin hiçbir hakkı yoktur hepsi orospu çocuğuduR!!!
ULAN AMINA KOYDUĞUMUN ŞEREFSİZİ SANKİ BEN BU VATANA İHANET ETMİŞİM GİBİ KONUŞUYOSUN GÖTÜN YİYOSA GEL REALDE KONUŞALIM????
BENİM SANA YZADIĞIM LAFLARA SAYGIM VARDI AMA İLK KÜFÜRÜ SEN EDİP OLAYLARI SEN BAŞLATTIN..!!!!
(ayrıca bu lafları sana yakıştıramadım kardeşim sende bu vatanın evladısın o yüzden kardeşim diyorum sana)