folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şu Cemil Çiçek Ne Milliyetçi Adam Değil Mi(!)

Şu Cemil Çiçek Ne Milliyetçi Adam Değil Mi(!)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

pacorabanne burda büyük harfle konuşmamanı tavsiye ediyorum aynı zamandada küfür sınırını aşıyosun dikkkat et kendine

Zimbabwe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    Kreston bunu yazdı:

pacorabanne burda büyük harfle konuşmamanı tavsiye ediyorum aynı zamandada küfür sınırını aşıyosun dikkkat et kendine

KRESTON İSTEDİĞİM GİBİ İSTEDİĞİM ŞEKİLDE KONUŞURUM BU ARADA KÜFÜR SINIRINI AŞIP AŞMADIĞIMI SEN TAYİN EDEMEZSİN SEVGİLİ KARDEŞİM VARSA GÖTÜ YİYEN GELSİN KONUŞALIM YERİM YURDUM BELLİ TARLABAŞI NAZİM SOK.!!!

APARTMAN NO'MA KADAR HER BOKU VERİYİM VARSA DERDİNİZ GELİN KONUŞALIM

BEN SADECE BEN NASIL BAŞKA İNSANLARA SAYGI DUYUYORSAM ONLARIN GÖRÜŞLERİNE DİNLERİNE RENKLERİNE ONLARDA BANA SAYGI DUYMASINI İSTİYORUM

BU ARADA BEN KENDİME YETERİNCE DİKKAT EDİYORUM SEVGİLİ KARDEŞİM BENCE SEN BİRAZ ET BANA KOYAN NE BİLİYOMUSUN DAHA DÜNÜN ÇOCUKLARI ADAM OLDU A.K. KLAVYE DELİKANLILIĞI YAPIYO ÇOK MERAK ETTİĞİM KONU İSE REALDEN BENİ GÖRSELER ACABA BU ŞEKİLDE KONUŞABİLİRLERMİ...!!!!

BAK BAKİYİM BEN NE DİYE KÜFÜR ETMİŞİM Bİ İNCELE BAK BAKALIM NELER OLMUŞ???

BAK BAKALIM OLAYI KİM BAŞLATMIŞ?????

BAK BAKALIM KİM KİME SAYGI DUYMUŞ????

BAK BAKALIM KİM OBJEKTİF BİR BAKIŞ AÇISIYLA OLAYLARA YAKLAŞMIŞŞ???

Bİ SİKİM OKUMADAN ETMEDEN YOK KÜFÜR SINIRINI AŞIYOSUNDA YOK BİLMEM NEYMİŞ...!!!!!

LAN OLUM YIRTIK DONDAN ÇIKAN YARRAK GİBİ HER SİKİME ATLAMAYIN A.K. ŞURDA 3 KURUŞLU Bİ ZEVKİMİZ VAR ONUNDA İÇİNE EDİYOSUNUZ Bİ ŞU SİTEYE GİRİYORUM ZATEN SEVDİĞİM BİR BURASI VAR AMINA KOYUP BIRAKIYONUZ HAA İNSANIN ZEVKİNİ

HELAL OLSUN LAN SİZE DEVAM EDİN BÖYLE HEPİNİZ ÇOK DELİKANLISINIZ....!!!!

(TABİ HERKES ALINMASI BU LAFLARIMA, SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI, ÜZERİNE ALINMASI GEREKENLER ALINSIN.!!!))

Fuck this world if they cant understand me!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ragmendous
    ragmendous's avatar
    Erkek
    noluyo yaw burda:S butun sayfalar kufur dolu:S

serseriyim,icerim,dagıtırım bar bar gezerim soranlara kaportacıyım derim kimseyi kafaya takmam sekil yapmaya bayılırım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Aferin size iki gün uğramadık foruma sıçmışsınız! Ne kadar akıllı uslu adamlar olduğunuza iyice kanaat getiriyom. Yaşınızın adamı olun biraz! Ayıp yaptığınız ayıp. Sağda solda birlikten beraberlikten bahsedip burda ana avrat düz gidiyorsunuz. Aferin. Devam edin böyle....

tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 6021 Toplam Mesaj: 25