folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Su Orucu - Şifa Orucu - Water Treatment ( Deneyimlerim Bugün 5.Gün)

Su Orucu - Şifa Orucu - Water Treatment ( Deneyimlerim Bugün 5.Gün)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    vegapc bunu yazdı

İlk 10 gün içerisinde bırakacak diye bahse girenler?

ben bırakmaz diyorum.

Converse giyen uzaylı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

işten şimdi geldim uyanınca okicam baştan sona bendede fazladan 15-+20 kilo var

Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

2 gündür takip ediyorum, asla denemem, deneyene de engel olmaya çalışırım ama önyargılı olmayayım belki bir nedeni, bir anlamı vardır diye, ama durum gittikçe vahimleşiyor. Yav okumuş insanlarsınız, nasıl böyle şeylerin peşine takılıyorsunuz hakikaten anlayamıyorum. Bilimselmiş, bilmemneymiş, doktor kontrolüymüş yav bu kadar süre alamdığınız her mineral, her besin için  kataciğerin deli gibi çalışacağını tahmin edemiyormusunuz? giderek daha da fazla üstelik, bütün denge alt üst olur yav, ilerleyen yıllarda illa karaciğer problemleriyle karşılaşırsınız. Tamamen delilik, yok toksinmiş, yok kiloymuş, yok sağlıkmış, 1 ayda 5-6 kilonun üzerinde kilo vermek bile başlı başınasağlıksal olarak anormal...

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

canıyla problemi olanlar bunu diet yerine isveç diyetini denesin oda çok fazla verdiriyo kilo

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

hsyN

İnsan vucudunun tehlikeye gireceği durum normal kilolasunun %25 kayıp ettiği anda başlıyor, onun haricinde sürekli olarak vucudda biriktirmiş oluyor şu an yaptığımda o birikmiş olan besinlerin yağların toksinlerin yakılması atılması,

swordfish

2 nci günden sonra evet,

ehveniser

Eriyen kaslar değil göbek çevresi, ayrıca düzenli egzersiz yapıorum kaslarımı formda tutuyorum,

RETRET

http://www.abcteks.com/shoppingcart/products/oxywell/

Bu ürünü kullanıyorum, suya oksijen basıyor,

suyun harincede 2 nci günden itibaren bir vitamin mineral almıyorum,

Başka nereden alınır su, :)

Evet,

1-3-10-21, gün,

Ayrıca eve gidinde cihazın resmini eklerim,

xxjokerxx

Rica tüm konuyu baştan aşağı oku,

Baracuda

Kesinlikle haklısın mide boş olunca performansta gözle görülür artış oluyor,

DestinatioN

Yavaş al, :)

hojucuk

Kendi kendimi sınıyorum denile bilir, cumayı tokat manyağı yaptım az önce, :)

NoToLeRaNcE

Araştırda,

DaveReed

2 üniversite bitirdim, şu an üçüncüsünüde okuyorum 3 sınıftayım,

zigor

Araştır,

torpedo_XL

Parasız sağlık, asıl hastalıktır,

RETRET

Küçük tuvaleti yapmada bir sıkıntı yok düzenli oalrak çıkıyorumi büyük tuvalte ise ikinci günden sonra çıkmadım, oruç bittikten sonra, büyük tuvalette alınan besinlere göre dışkılanmaya başlayacaktır, çünkü tüm organlar ona göre programlanmıştır ve işlevlerini hatasız yerine getirecektir, o yüzden bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum,

ehveniser

:) :),

Turania

Bugüne kadar tattığım dünya zevklerinden artık bir tat almıyorum, kendimi frenlemeseydim evlenmezden önce sonum çok büyük ihtimal koma ya da ölümdü, çünkü o zamana kadar bedenime çektirdiğim eziyetlere baktıkca seneerce nasıl yaşamışım bu şekilde diyorum,

flybatwin

:),

erick

Güzel paylaşımlar üstat sağol,

JiggSaw

Araştır,

kalibre

Oda senin tercihin,

Lotus

Evrende bu kadar insan var, birde yaratıcı sence yaratıcı bu kadar insanla nasıl iletişim kuruyor nasıl takip ediyor nasıl anlaşıyor yaydığımız enerji ile, canlıların çalışma yapısını incele ve gelişmelerinde nelerin gerekli olduğunu araştır bakalım, oksijenin güneşin vucudun çalışma ve gizli kapasitesini bi araştır,

HolyZat

Tamam,

hojucuk

En büyük etken irademi denemek,

DJ_Alper

İyi ya sıkı can çıkmaz, :)

vegapc

Ben bırakmaz diyorum,

c0nverse

Aynen,

samaccc

Kesinlikle araştır ve oku,

zeyrekli

Ön yargını yıkamam bu durumu yaşayan benim ve faydalarını gören benim, iyi ve kötü yanlarını yazıyorum, aklına yatan araştırır arar bulur yapar, aklına yatmayan deli saçması der güler geçer,

@ Ayrıca dün akşam davetteydim, eve geldiğimde şekerimi ölçtüm 75 çıktı ardından tansiyonumu ölçtüm 13-8 çıktı değerleri ve oksijenli su makinasını resmedecektim ama erindim ekliyemedim, bugün eklemeye çalışırım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Edited.

dyrnade tarafından 22/Kas/13 14:49 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek

Bir yurtdışı seyahatim var, 2014 Şubatında döneceğim ve ben de başlayacağım bakalım :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

haberlere çıkacaktır internette öğrendiği su diyetini deniyen adam çüklere geldi diye.

Hocam kaç yaşına gelmiş adamsın uğraşma böyle gereksiz şeylerle.

İşin biyolojik yanını ele alırsak da insanlar ölüm orucu tutuyor sadece şekerli su ve tuzlu su ile bir süre sonra vucütta karbonhidratlar,yağlar,proteinleri vücut yakmaya başlıyor ve ağır hasarlar ouşuyor öyle 21 günde ölüp gitmessin ama kendine yazık etme

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

hocam peki sondaj işlerini hiç etkilemiyor mu? derine in çık dünyanın enerjisi gerekiyor, petrokimya zor iş; münzevi mi yaşıyorsun oruç bitene kadar?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

hocam peki sondaj işlerini hiç etkilemiyor mu? derine in çık dünyanın enerjisi gerekiyor, petrokimya zor iş; münzevi mi yaşıyorsun oruç bitene kadar?

+1 :D

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
Toplam Hit: 12118 Toplam Mesaj: 62