Su Orucu - Şifa Orucu - Water Treatment ( Deneyimlerim Bugün 5.Gün)
-
vegapc bunu yazdı
İlk 10 gün içerisinde bırakacak diye bahse girenler?
ben bırakmaz diyorum.
-
işten şimdi geldim uyanınca okicam baştan sona bendede fazladan 15-+20 kilo var
-
2 gündür takip ediyorum, asla denemem, deneyene de engel olmaya çalışırım ama önyargılı olmayayım belki bir nedeni, bir anlamı vardır diye, ama durum gittikçe vahimleşiyor. Yav okumuş insanlarsınız, nasıl böyle şeylerin peşine takılıyorsunuz hakikaten anlayamıyorum. Bilimselmiş, bilmemneymiş, doktor kontrolüymüş yav bu kadar süre alamdığınız her mineral, her besin için kataciğerin deli gibi çalışacağını tahmin edemiyormusunuz? giderek daha da fazla üstelik, bütün denge alt üst olur yav, ilerleyen yıllarda illa karaciğer problemleriyle karşılaşırsınız. Tamamen delilik, yok toksinmiş, yok kiloymuş, yok sağlıkmış, 1 ayda 5-6 kilonun üzerinde kilo vermek bile başlı başınasağlıksal olarak anormal...
-
canıyla problemi olanlar bunu diet yerine isveç diyetini denesin oda çok fazla verdiriyo kilo
-
@ hsyN
İnsan vucudunun tehlikeye gireceği durum normal kilolasunun %25 kayıp ettiği anda başlıyor, onun haricinde sürekli olarak vucudda biriktirmiş oluyor şu an yaptığımda o birikmiş olan besinlerin yağların toksinlerin yakılması atılması,
2 nci günden sonra evet,
Eriyen kaslar değil göbek çevresi, ayrıca düzenli egzersiz yapıorum kaslarımı formda tutuyorum,
@ RETRET
http://www.abcteks.com/shoppingcart/products/oxywell/
Bu ürünü kullanıyorum, suya oksijen basıyor,
suyun harincede 2 nci günden itibaren bir vitamin mineral almıyorum,
Başka nereden alınır su, :)
Evet,
1-3-10-21, gün,
Ayrıca eve gidinde cihazın resmini eklerim,
Rica tüm konuyu baştan aşağı oku,
@ Baracuda
Kesinlikle haklısın mide boş olunca performansta gözle görülür artış oluyor,
Yavaş al, :)
@ hojucuk
Kendi kendimi sınıyorum denile bilir, cumayı tokat manyağı yaptım az önce, :)
Araştırda,
@ DaveReed
2 üniversite bitirdim, şu an üçüncüsünüde okuyorum 3 sınıftayım,
@ zigor
Araştır,
Parasız sağlık, asıl hastalıktır,
@ RETRET
Küçük tuvaleti yapmada bir sıkıntı yok düzenli oalrak çıkıyorumi büyük tuvalte ise ikinci günden sonra çıkmadım, oruç bittikten sonra, büyük tuvalette alınan besinlere göre dışkılanmaya başlayacaktır, çünkü tüm organlar ona göre programlanmıştır ve işlevlerini hatasız yerine getirecektir, o yüzden bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum,
:) :),
@ Turania
Bugüne kadar tattığım dünya zevklerinden artık bir tat almıyorum, kendimi frenlemeseydim evlenmezden önce sonum çok büyük ihtimal koma ya da ölümdü, çünkü o zamana kadar bedenime çektirdiğim eziyetlere baktıkca seneerce nasıl yaşamışım bu şekilde diyorum,
:),
@ erick
Güzel paylaşımlar üstat sağol,
@ JiggSaw
Araştır,
@ kalibre
Oda senin tercihin,
@ Lotus
Evrende bu kadar insan var, birde yaratıcı sence yaratıcı bu kadar insanla nasıl iletişim kuruyor nasıl takip ediyor nasıl anlaşıyor yaydığımız enerji ile, canlıların çalışma yapısını incele ve gelişmelerinde nelerin gerekli olduğunu araştır bakalım, oksijenin güneşin vucudun çalışma ve gizli kapasitesini bi araştır,
@ HolyZat
Tamam,
@ hojucuk
En büyük etken irademi denemek,
@ DJ_Alper
İyi ya sıkı can çıkmaz, :)
@ vegapc
Ben bırakmaz diyorum,
@ c0nverse
Aynen,
@ samaccc
Kesinlikle araştır ve oku,
@ zeyrekli
Ön yargını yıkamam bu durumu yaşayan benim ve faydalarını gören benim, iyi ve kötü yanlarını yazıyorum, aklına yatan araştırır arar bulur yapar, aklına yatmayan deli saçması der güler geçer,
@ Ayrıca dün akşam davetteydim, eve geldiğimde şekerimi ölçtüm 75 çıktı ardından tansiyonumu ölçtüm 13-8 çıktı değerleri ve oksijenli su makinasını resmedecektim ama erindim ekliyemedim, bugün eklemeye çalışırım,
-
Edited.
dyrnade tarafından 22/Kas/13 14:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Bir yurtdışı seyahatim var, 2014 Şubatında döneceğim ve ben de başlayacağım bakalım :)
-
haberlere çıkacaktır internette öğrendiği su diyetini deniyen adam çüklere geldi diye.
Hocam kaç yaşına gelmiş adamsın uğraşma böyle gereksiz şeylerle.
İşin biyolojik yanını ele alırsak da insanlar ölüm orucu tutuyor sadece şekerli su ve tuzlu su ile bir süre sonra vucütta karbonhidratlar,yağlar,proteinleri vücut yakmaya başlıyor ve ağır hasarlar ouşuyor öyle 21 günde ölüp gitmessin ama kendine yazık etme
-
hocam peki sondaj işlerini hiç etkilemiyor mu? derine in çık dünyanın enerjisi gerekiyor, petrokimya zor iş; münzevi mi yaşıyorsun oruç bitene kadar?
-
RETRET bunu yazdı
hocam peki sondaj işlerini hiç etkilemiyor mu? derine in çık dünyanın enerjisi gerekiyor, petrokimya zor iş; münzevi mi yaşıyorsun oruç bitene kadar?
+1 :D