Su Orucu - Şifa Orucu - Water Treatment ( Deneyimlerim Bugün 5.Gün)
-
-
Ölünce haber ver.
-
DevilKingtr bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Bir de şunu merak ediyorum; defi hacet olayında duhulun görevi ne oluyor? Yani defi hacet gerçekleşiyor mu? posa yoksa feçes de olmamalı ee o kadar zaman çalışmayınca tembelleşmez mi?
helal olsun hocam bokla götü ne güzel anlatmışsın
aushuashuashaushuahush,
lan :D
-
Sen şimdi öteki tarafa biletini almışsın hocam:)) Hatta bak sırasıyla yaşayacağın durumları yazayım sana ;
tolgaStain tarafından 22/Kas/13 16:34 tarihinde düzenlenmiştir
+Karbonhidratlar
+Yağlar
+Protein
Vücüt enerji kazanmak için ilk önce karbonhidratları yakacak.,
Yemek yememeye devam edersen hala yağlar yanmaya başlayacak artık hızla kilo vereceksin,
Hala daha yemek yemezsen proteinlerde yanmaya başlayacak ve artık geri dönüşü olmayan bi yola gireceksin.Proteinler yanmaya başladığı andan itibaren böbrek yetmezliği vb gibi organ yetmezlikleri ile karşılaşacaksın.Artık yemeye başlasan bile bi faydası olmayacak.Belirli bir süre sonrada bu olay seni ölüme kadar götürecek..
Bu senin yağtığın açlık grevi yapanların olayına benzemiş onlarda yemek yerine ''şekerli su'' içiyorlar ya..böyle bi işe kalkışırken sonuçlarını iyi araştırmış ve anlamış olman gerekirdi.. -
KrypT bunu yazdı
Ölünce haber ver.
nerde o gunler :D helva yaptırmazsam
-
Su orucunun babamın hatrını kırmamak ve lafını yere düşürmemek için bu sabah bıraktım, şu an hiç bir sıkıntım yok son derece zinde ve sağlıklı hissediyorum kendimi, 7 kg kilo kaybı oldu onun haricinde bir problem yok, sabah 4 tane kayısı yedim, 11:30 gibide çok az tam buğday ekmeği ile süzme mercimek çorbası yedim, akşamda hafif bir şeyler yiyerek daha katı gıdalara geçerim, ama kesinlikle 21 günlük şifa orucunu deniyeceğim, ve bunu yaparken ailenizin haberi olmasın yoksa kafanızı beyninizi yiyorlar, :) ayrıca helvamı yemek isteyenler itin atın bokunu yesin, :P
-
acemi-webci bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Bir de şunu merak ediyorum; defi hacet olayında duhulun görevi ne oluyor? Yani defi hacet gerçekleşiyor mu? posa yoksa feçes de olmamalı ee o kadar zaman çalışmayınca tembelleşmez mi?
aushuashuashaushuahush,
Of karnım agrıdı ya :D aLman nickli mürit aklıma geldi, hocam arada yemek ye su dan sadece mineral alırsın güneşten evrenden diye kendini kandırma onlar sana ihtiyacın olan besini ve vitamini veremezler, ölür gidersin bak demedi deme ;)
-
mfatihbodur bunu yazdıacemi-webci bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıRETRET bunu yazdı
aushuashuashaushuahush,
Of karnım agrıdı ya :D aLman nickli mürit aklıma geldi, hocam arada yemek ye su dan sadece mineral alırsın güneşten evrenden diye kendini kandırma onlar sana ihtiyacın olan besini ve vitamini veremezler, ölür gidersin bak demedi deme ;)
Usta almana noldu ya en son kendını olduruyordu var mı bır haber_? konusuda ucmus
-
Easx bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıacemi-webci bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıRETRET bunu yazdı
aushuashuashaushuahush,
Usta almana noldu ya en son kendını olduruyordu var mı bır haber_? konusuda ucmus
multi üyelikle gelip alman isimli mürit vefat etmiştir diye konu açtı mal :D millet sövdü kendisinide banladılar sınırsız
ama okadar mal biriymiş multi üyeliğinin profiliyle alman nicki profilinin tüm bilgileri aynı isim soy isim yaş felan :D
srsr_mnyk tarafından 23/Kas/13 13:02 tarihinde düzenlenmiştir -
beden ve akli cok hafife aliyorsun. bu tarz atraksiyonlar cok zararli. hadi fiziki olarak dayanabiliyorsun ama anorexia gibi psikolojik rahatsizliklari. pencesine dustun mu yemek istesen bile vucud kabul etmez. ve 30 yasinda 80 yasindaymis gibi yasli gosterirsin. ota boka ozenmeyin.