Su Orucu - Şifa Orucu - Water Treatment ( Deneyimlerim Bugün 5.Gün)
-
http://www.haberturk.com/yasam/haber/511405-70-yildir-hic-yemeyen-ve-icmeyen-adam
Bu haber, haberciliğin nerelere geldiğinin bir göstergesi. artık haber yaparken fizik kanunlarını da dikkate almıyorlar.
Bırak insan vücudunu silikondan top yapsan 1 sene sonra kurur su da vermiyorsan.
-
Hocam kusura bakma ama iyi hissetmek ile iyiye gitmek arasında bir bağ yok.
5 gün tamam neyse ama 15 gün yapılacak şeye benzemiyor.
Yinede nasıl bir kafa yaşadığını merak ettiğimden denemeyi düşünüyorum. Daha önce 10 gün hiçbirşey yemediğim oldu. aynı şekilde ilk 3 gün çok zorlanırken 4. günden sonra yemek yemek aklına bile gelmiyor ( oturup restoran menulerine uzun uzun bakmazsan ).
Fakat oksijenli su fln içmiyordum yada suya abanmıyordum. burada oksijenli suyun da bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam kusura bakma ama iyi hissetmek ile iyiye gitmek arasında bir bağ yok.
5 gün tamam neyse ama 15 gün yapılacak şeye benzemiyor.
Yinede nasıl bir kafa yaşadığını merak ettiğimden denemeyi düşünüyorum. Daha önce 10 gün hiçbirşey yemediğim oldu. aynı şekilde ilk 3 gün çok zorlanırken 4. günden sonra yemek yemek aklına bile gelmiyor ( oturup restoran menulerine uzun uzun bakmazsan ).
Fakat oksijenli su fln içmiyordum yada suya abanmıyordum. burada oksijenli suyun da bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.
Hep diyorum yine diyorum, araştır incele aç kalmanın sadece insanlara değil hayvanlara bile olumlu etkileri var, en ufak bir zararını görmedim aklına yatar yaparsın yatmazsa saçmalık der geçersin, ilk 2-3 gün algıda biraz zayıflama oluyor onun haricinde bir sorun yaşamadım, ayrıca 7 günde bıraktım bu şejilde devam etse idim abartmıyorum 21 günü görürdüm,
-
HolyZat bunu yazdıEasx bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıacemi-webci bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Bir de şunu merak ediyorum; defi hacet olayında duhulun görevi ne oluyor? Yani defi hacet gerçekleşiyor mu? posa yoksa feçes de olmamalı ee o kadar zaman çalışmayınca tembelleşmez mi?
helal olsun hocam bokla götü ne güzel anlatmışsın
aushuashuashaushuahush,
lan :D
Of karnım agrıdı ya :D aLman nickli mürit aklıma geldi, hocam arada yemek ye su dan sadece mineral alırsın güneşten evrenden diye kendini kandırma onlar sana ihtiyacın olan besini ve vitamini veremezler, ölür gidersin bak demedi deme ;)
Usta almana noldu ya en son kendını olduruyordu var mı bır haber_? konusuda ucmus
multi üyelikle gelip alman isimli mürit vefat etmiştir diye konu açtı mal :D millet sövdü kendisinide banladılar sınırsız
ama okadar mal biriymiş multi üyeliğinin profiliyle alman nicki profilinin tüm bilgileri aynı isim soy isim yaş felan :D
bak bunlara hocam :D
-
8-9 gün sadece taze meyve ve sebze ile beslenin saatte bir su tüketin yöntem aynı, daha az yıpratıcı, özellikle işe gidiyorum su orucu olurmuymuş diyenler olabilir
-
Beyin sadece glikozla calisir. Glikozda bittiginde moron olup cikacaksin. Hadi karacigerine yuklendin anasinis iktin diyelim toksinlerinden arinmissin ne fayda. Karaciger yaglanmasindan omrun kisalacak. Bu tbtde akilli cok deli daha cok.
Onemli not: Arada sirada nefesini kokla aseton kokusu alirsan birak orucu yemek ye. Asidozis olacaksin. Su mu temizlemez onu.
Orucu bitirmissin onu atlamisim
Iruretta tarafından 24/Kas/13 00:13 tarihinde düzenlenmiştir -
bak evlat akciğerleri yersin dikkat et izmirde 6 ay önce 9 litre su içip intihar eden oldu akciğeri su topladı nefes alamadı öldü allah korusun yalnız su çok kötü diyet bende normal diyet yaptım 35 kila zayıfladım ayda 3-4 kilo arası o bile zorladı beni
-
su zehirlenmesi yaşarsan görürüsün valla direnci
-
Gun gecmiyor ki tahribatta biri sapitmasin.
Kiz arkadasindan ayrilip kendini zincire vuranlar mi dersin,hocasina komplo kurmak isteyenler mi dersin vs vs.Simdi de sadece oksijenli su icerek oruc tutma muhabbeti.
Sonumuzu hayret ya Rabbi.
-
21 günü merak ediyorum sonra ne olacak adana kebap ziyafeti mi yoksa su orucuna devam mı....