Şubat Ayı Fiyat / Performans Telefonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Hulagu bunu yazdı
    TurkForces bunu yazdı

mi8 se mi mate 20 lite mi?

Tamamen cahilliğimden soruyorum bende alacağım araştırıyorum. 

Pocophone bu ikisinden de daha iyi değil mi 

Değil 

Gerek malzeme

Gerek kamera 

Alacaksanız

Mate 20 lite yada birax daha bütçe varsa honor10 diyorum 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Hulagu bunu yazdı
    TurkForces bunu yazdı

Tamamen cahilliğimden soruyorum bende alacağım araştırıyorum. 

Pocophone bu ikisinden de daha iyi değil mi 

Değil 

Gerek malzeme

Gerek kamera 

Alacaksanız

Mate 20 lite yada birax daha bütçe varsa honor10 diyorum 

Katiliyorum hatta mate 20 lite konusunda katiliyorum. Butcem el verseydi direk alicagim telefon mate 20 lite olurdu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

bu ay içerisinde telefon alacağım kardeşime minimum 2 yıl kullanılacak birşey arıyorum öyle çok fazla uygulama kurup kullanılmaz işte standart uygulamalar belki 1-2 sosyal medya uygulaması arada kaldım bi el atın hele. Kendim Mi6 kullanıyorum çok memnunum bende de öyle çok fazla uygulama yok onda da olmaz.

Huawei Mate 20 Lite

Xiaomi Mi8

Xiaomi Mi8SE

Honor 10 

hangisi tercih edilmeli 2-3 yıl götürse yetecek.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

bu ay içerisinde telefon alacağım kardeşime minimum 2 yıl kullanılacak birşey arıyorum öyle çok fazla uygulama kurup kullanılmaz işte standart uygulamalar belki 1-2 sosyal medya uygulaması arada kaldım bi el atın hele. Kendim Mi6 kullanıyorum çok memnunum bende de öyle çok fazla uygulama yok onda da olmaz.

Huawei Mate 20 Lite

Xiaomi Mi8

Xiaomi Mi8SE

Honor 10 

hangisi tercih edilmeli 2-3 yıl götürse yetecek.

Mi 8 ile mate 20 lite icin konusuyorum amac performanssa kesinlikle mi 8 kamera konusuna deyincek olursak sanirim mate 20 lite diyebilirim.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/115238-124362/xiaomi-mi-8_huawei-mate-20-lite/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    TurkForces bunu yazdı

Mi 8 SE alınacaksa 6 GB ramli olanı alınmalı. 6 GB ramli olandan devam edersek :

İşlemci : Mi 8 SE. Snapdragon işlemci daha stabil ve uzun ömürlü.

Ekran : Mi 8 SE'de Amoled olmasına rağmen birbirlerine yakınlar. Huawei'nin kullandığı ekran teknolojisinin Amoled'den aşağı kalır tarafı yok. Başa baş diyorum.

Batarya : Huawei osurtur. Daha büyük bataryası var.

Kamera : Huawei osurtur. Leica ile yapılan ortaklık sağolsun. Xiaomi'de Google Camera ile anca kendine geliyor telefon.

yapma gözünü seveyim aldım diye demiyorum kamerası gayet iyi. gcam kullanınca pek fark da göremedim. batarya olarak da gece 12ye kadar tam randımanlı götürüyor şarjı. daha napsın? açtım kağıt üstünde baktım huawei pili daha büyük ama ekranı da daha büyük. sd710 pil kullanımı olarak avantaj da sağlıor olabilir ki anladığım kadarıyla bu konu üstüne üretilen bi işlemci.

yani xiaomi aldın, çok memnunsun ve hâlâ xiaomi'ye gömmeye çalışıyorsun anlamıyorum ben seni. hadi göm ama oppo ile karşılaştırıp falan göm şu huawei ile yapma şu işi...

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    TurkForces bunu yazdı

Mi 8 SE alınacaksa 6 GB ramli olanı alınmalı. 6 GB ramli olandan devam edersek :

Ekran : Mi 8 SE'de Amoled olmasına rağmen birbirlerine yakınlar. Huawei'nin kullandığı ekran teknolojisinin Amoled'den aşağı kalır tarafı yok. Başa baş diyorum.

Kamera : Huawei osurtur. Leica ile yapılan ortaklık sağolsun. Xiaomi'de Google Camera ile anca kendine geliyor telefon.

yapma gözünü seveyim aldım diye demiyorum kamerası gayet iyi. gcam kullanınca pek fark da göremedim. batarya olarak da gece 12ye kadar tam randımanlı götürüyor şarjı. daha napsın? açtım kağıt üstünde baktım huawei pili daha büyük ama ekranı da daha büyük. sd710 pil kullanımı olarak avantaj da sağlıor olabilir ki anladığım kadarıyla bu konu üstüne üretilen bi işlemci.

yani xiaomi aldın, çok memnunsun ve hâlâ xiaomi'ye gömmeye çalışıyorsun anlamıyorum ben seni. hadi göm ama oppo ile karşılaştırıp falan göm şu huawei ile yapma şu işi...

@PanxeR kardeşimiz notunu vermiş işte Huawei Mate 20 Lite ve diğerleri. O çöp dediyse bir bildiği vardır herhalde. 

Kernel_Panic tarafından 26/Oca/19 10:52 tarihinde düzenlenmiştir

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    TurkForces bunu yazdı

Bir şeyi para verip aldım diye körü körüne savunamam kusura bakma. Neyse onu söylerim. Kaldı ki Mi 8 SE'ye kamerada başarılı diyorsan telefon kullanmamışsın derim sadece.

Pocophone konusuna gelecek olursak.... Evet Pocophone daha iyi ama görünmeyen yerlerden kesmişler. Mesala fotoğraf çekerken sabit durum 1 cm bile eli kıpardatmamak gerek. Yoksa fotoğraf bozuluyor. İnternette Mi 8'in kamerasını flaşlayıp başarılı olanlar var. Zira Mi 8 ile aynı sensöre sahip. Buda Xiaomi'nin götlüğü. Plastik kasa mevzusuna gelecek olursak zaten kılıfla kullanacaksınız çok takılmayın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1500 üst limitli 64gb dahilisi olan ne önerirsiniz. 

Veya az üste çıkıp bunu mu alalım  

ComputerWolf tarafından 26/Oca/19 12:21 tarihinde düzenlenmiştir

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

1500 üst limitli 64gb dahilisi olan ne önerirsiniz. 

Veya az üste çıkıp bunu mu alalım  

Mi A2 Lite veya Redmi 5 Plus.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    TurkForces bunu yazdı

Bir şeyi para verip aldım diye körü körüne savunamam kusura bakma. Neyse onu söylerim. Kaldı ki Mi 8 SE'ye kamerada başarılı diyorsan telefon kullanmamışsın derim sadece.

Pocophone konusuna gelecek olursak.... Evet Pocophone daha iyi ama görünmeyen yerlerden kesmişler. Mesala fotoğraf çekerken sabit durum 1 cm bile eli kıpardatmamak gerek. Yoksa fotoğraf bozuluyor. İnternette Mi 8'in kamerasını flaşlayıp başarılı olanlar var. Zira Mi 8 ile aynı sensöre sahip. Buda Xiaomi'nin götlüğü. Plastik kasa mevzusuna gelecek olursak zaten kılıfla kullanacaksınız çok takılmayın.

para verdin diye değil sen kendin demedin mi öyle güzel böyle güzel? özelden konuşmadık mı? neyse ya hakkaten değişik bi kafan var. tamam xiaomiye koyim sana birşey olmasın.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 6472 Toplam Mesaj: 58
şubat