Şubat Ayı Fiyat / Performans Telefonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    TurkForces bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

galaxy s7 hakkında ne düşünüyorsunuz? 1000-1500 bandında çok temiz s7 ler var sahibinden de. tek beklentim kamerası güzel bir telefon.

bütçe el verse iphone 7/8 plus alırım da iphone pahalı

s7 edgeden sonra s9+ ya geçtim baktım telefonda 4000 tl edecek bi özellik yok verdim geri sikerim dedim bi farkı yok 

ardından mate 20 lite aldım acayip bi telefon güzel bataryası efsane iyi ön kamera arka kameradan iyi ama acayip yadırgadım öyle böyle deil onu da iade ettim şu an s7 edge arıyorum. xioamiye geçmeyi düşündüm ama kamera bildiğin book. samsung candır ya kim ne derse desin.

Mate 20 Lite'ı S7 Edge ile kamera konusunda kıyaslamak adil değil. Biri 2002 model BMW diğeri 2018 model Renault gibi. Her ne kadar eskide olsa kalite asla değişmez.

Kamera önemliyse Huawei'nin amiral gemileri Samsung'u döver ama çok pahalı onlarda. Android telefona 3.000 liradan fazla verilmez. 

huawei den sonra samsung a geçemez la insan mate 20 lite kullanıyorum , samsung un canı cehenneme xD

samsung un neyini kullandın daha önce ?

mate 20 lite ile samsung s7 yi asla kıyaslayamam on kamera dışında s7 den resmen premiumluk akıyor. mate 20 lite dediğin alet toza bile dayanıklı değil ben s7 ile havuzda çekim yapıyordum. ekranı desen iphone kırması siyahlar beyaz. amoledin canını yerim. huaweinin bir tek pilini ve ön kamerayı beğendim gerisi bildiğin tırt ben çinliyim diye bağırıyor.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Anneye Huawei P Smart 2019 ne dersiniz 1800 Tl huawei türkiye garantili.

İş görmez mi ? 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

2 aydır mi 8 kullanıyorum, herkes telefonun kamerasına takmış durumda bence 1.8 diyaframla harika fotoğraflar çekiyor. İnstadan takip edenler storyleri falan görüyordur

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

Fiyatı 4k yi geçmeyecek aradığım tek özellik kamerası çok iyi olsun. Zaten diğer özellikler aşağı yukarı aynı (oyun oynamayacaksa) ip7+ artık eskidi seneye güncelemeleri de keserler o yğzden ip7+ önermeyin

Bu şartlarda telefon önerecek olan var mı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    sirri bunu yazdı

Fiyatı 4k yi geçmeyecek aradığım tek özellik kamerası çok iyi olsun. Zaten diğer özellikler aşağı yukarı aynı (oyun oynamayacaksa) ip7+ artık eskidi seneye güncelemeleri de keserler o yğzden ip7+ önermeyin

tabikide s9 plus. 

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Genel olarak yazacağım. 

-S7 Edge ve Huawei 20 Lite için eski model BMW-yeni model Renault benzetmemi tekrar söylüyorum. İkisi aynı klasmanın cihazları değil. Huawei için suya ve toza dayanıklılık yok denmiş. İyide adamlar zaten bunu diyerek satmıyor ki ? Cihazı alırken suya ve toza dayanıklı cihaz istiyorsan öyle cihaz alacaksın. Kaldı ki piyasadaki tüm büyük markalı cihazların suya ve toza dayanıklılığı var. Ancak bunun için belli bir sertifika sürecinden geçmeleri gerekiyor ki buda büyük para. Sertifikayı almadan cihazıda suya ve toza dayanıklı diye pazarlayamıyorlar. Mecbur amiral gemisi cihazlarında sertifika alıyorlar. 

Özetle günümüz telefonları öyle su temasıyla, tozla kolay kolay bir şey olmaz. Ama tabi tutupta denize daldırın demiyorum. Zaten firmalarda garanti vermiyor bu konuda.

-Huawei'nin ekranı iPhone kırması LCD denmiş. Buna anlam veremedim açıkçası. Yukarıda dediğim gibi bu cihazı Huawei sana Amoled diyerek satmadı. Alırken aklın ve fikrin var. Kald ki Huawei'nin kullandığı ekran en başarılı LCD ekran mobil cihazlarda. Renk ve parlaklığı tam ayarında. İlla Amoled ekran istiyorum diyorsan Huawei'nin öyle modelleri var.

-Samsung'un kullandığı renk paleti diğer markalardan farklı. Adamlar ekran konusunda tekel olmanın verdiği bilgiyle insan gözüne en çok hoşa giden renk paletini kullanıyor. Gidin Samsung üretimi Amoled ekran kullanan Xiaomi'ye bakın Samsung gibi göze hoş gelmez. Neden ? Renk paletleri farklı. Ek olarak Samsung telefonlar iyi fotoğraf çeker zira telefon fotoğrafın karanlıkta kalan kısımlarını aydınlatmaya çalışıp parazit basmaz fotoğrafa. O kısmı karanlık bırakır. Tabi Amoled ekranda karanlık kısımlarda pikseller kapandığı için göze hoş geliyor. Ufak bir yazılım hilesi yani.

Örnek olarak Samsung üretimi Amoled ekran kullanan Xiaomi Mi 8 SE ve Samsung Galaxy S8 ekran karşılaştırması :

https://www.youtube.com/watch?v=PdK31CHJbmo

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Advanced
    Advanced's avatar
    Erkek
    sirri bunu yazdı

Google pixel 2 xl veya 3

sony xperia xz3 veya xz2 premium

oneplus 6T

Bunların Türkiye satısı yok  ama getirip kayıt edenler var .

Bana göre en iyiler bunlar

Son zamanlarda yalan söylediniz mi ? Yalan Söylemek insan doğasının parçasıdır ve herkes yalan söyler.Söylemeyenler ise yalancıdır.
Toplam Hit: 6076 Toplam Mesaj: 58
şubat