Şubat Ayı Fiyat / Performans Telefonu
-
Sony yi eskittim mi dönecem Çin lilere merak ettim.
-
galaxy s7 hakkında ne düşünüyorsunuz? 1000-1500 bandında çok temiz s7 ler var sahibinden de. tek beklentim kamerası güzel bir telefon.
bütçe el verse iphone 7/8 plus alırım da iphone pahalı
-
yolbulucu bunu yazdı
galaxy s7 hakkında ne düşünüyorsunuz? 1000-1500 bandında çok temiz s7 ler var sahibinden de. tek beklentim kamerası güzel bir telefon.
S6 var bende akari kokari yok abi daha dogrusu bu fiyata anca bu diyip kullaniyorsun. Bazen arada tekliyor ama rahatsiz etmiyor 3 yildir kullaniyorum telefonu.
Oyun icin soruyorsan net bisey diyemem yil oldu telden buyuk oyun oynamayali ama ilk aldigim zamanlarda asphalt filan oynatiyordu.
-
yolbulucu bunu yazdı
S7 iyi telefondur pişman etmez. Samsung'un en sağlam cihazlarından. Kamerası çok iyi.
-
Bu arada Mi 8 SE'nin kamerası sonunda düzelecek. Gece modu ve bazı geliştirmeler yapılacakmış.
-
Bu arada General Mobile 9 Pro'da 1.500'e düşmüş. O rakama fena cihaz değil. Düşünenlere öneririm. Klasik GM sorunlarını çözmüşler bu cihazda.
-
Migros'tan alınan Ritzy garantili Xiaomi telefonlarda 1 yıl boyunca ücretsiz ekran değişimi garantisi varmış. 4/64 olan model 1.689 TL.

-
yolbulucu bunu yazdı
s7 edgeden sonra s9+ ya geçtim baktım telefonda 4000 tl edecek bi özellik yok verdim geri sikerim dedim bi farkı yok
ardından mate 20 lite aldım acayip bi telefon güzel bataryası efsane iyi ön kamera arka kameradan iyi ama acayip yadırgadım öyle böyle deil onu da iade ettim şu an s7 edge arıyorum. xioamiye geçmeyi düşündüm ama kamera bildiğin book. samsung candır ya kim ne derse desin.
-
TurkForces bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
s7 edgeden sonra s9+ ya geçtim baktım telefonda 4000 tl edecek bi özellik yok verdim geri sikerim dedim bi farkı yok
ardından mate 20 lite aldım acayip bi telefon güzel bataryası efsane iyi ön kamera arka kameradan iyi ama acayip yadırgadım öyle böyle deil onu da iade ettim şu an s7 edge arıyorum. xioamiye geçmeyi düşündüm ama kamera bildiğin book. samsung candır ya kim ne derse desin.
Mate 20 Lite'ı S7 Edge ile kamera konusunda kıyaslamak adil değil. Biri 2002 model BMW diğeri 2018 model Renault gibi. Her ne kadar eskide olsa kalite asla değişmez.
Kamera önemliyse Huawei'nin amiral gemileri Samsung'u döver ama çok pahalı onlarda. Android telefona 3.000 liradan fazla verilmez.
-
mkyb bunu yazdıTurkForces bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Mate 20 Lite'ı S7 Edge ile kamera konusunda kıyaslamak adil değil. Biri 2002 model BMW diğeri 2018 model Renault gibi. Her ne kadar eskide olsa kalite asla değişmez.
Kamera önemliyse Huawei'nin amiral gemileri Samsung'u döver ama çok pahalı onlarda. Android telefona 3.000 liradan fazla verilmez.
huawei den sonra samsung a geçemez la insan mate 20 lite kullanıyorum , samsung un canı cehenneme xD