Subniminal Mesaj Böyle Oluyor Herhalde
-
10 numara filmdir ilk çıktığı zaman izlemiştim,
-
filmdeki yanık herifmi desem yaratıkmı desem işte o
-
fight clubdakilerin hepsini izlerken görmüştüm. algıyalamamıştım ama orda bi karenin geçtiği çok belli oluyor. sonra
-
şimdi Subniminal Mesaj larda diyelim ki coca cola reklamını yapıyor o arada pepsi de coca cola yı kütülüyen Subniminal msj yapıyor ee beyin hangisine uyuyor bu denli etkliyse bu Subniminal msjlar
+ ben bu tür haber okurken hep hapşırıyorum :d ne ayak sizde de oluyor mu
-

saxocu coke :D
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------
sdljasdjd :D -
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------nıck aaltında HD adult yazarsa böle yorum gelir subniminal msj pardon :)
-
aptal bir filmde işe yaramaz.
-
subliminal reklam , cinsellik ya da korkutma yolu ile temel düşüncenin akıllara kazınması yoludur.Bu reklamı nasıl vereceğin önemli değildir.Önemli olan hedef kitle bu mesajı almış mı ? sorusudur.Genel karakteri etik dışı yollardan yapılmasıdır.Miki mausun elinde tuttuğu şeyin dildoya benzemesi ya da bizde bunu uyandırması.bu bir subliminal mesajdır.
reklamda zaman kaygısı vardır.Çoğu kuruluşlar reklam için saniye başı bin dolarlar ödemektedir.Bu yüzden kısa zamanda çok şey anlatma kaygısı vardır.Bunu nasıl yapabildiğiniz etik açısından önemlidir.Ancak koyim etiğine amk :D der herkes :D
subliminal genel olarak bu demek.
-
evet evet bu subniminal bir mesaj bende farkettim hemde ilk görüşte adamın tipi zaten subniminal :))buradakı mesajın anlamı hadı gıdelım coco bongo adasına eglenelım sebbbehe kadar demek :D