Süper Loto Size Çıkarsa?
-
bu rakamları oynamayın çıkamaz :)
2-5-29-38-41-51 hayatta çıkmaz ha
-
ben bankaya atar dım faizi zaten ömür boyu yeter...
en kral hayatı yaşardım devlete biras yardım....
sonra tr de kaç tane ibne varsa çökerdim...
sonra yaw aklıma gelmio yaw
neyse en iisi numara verim
5-17-34-38-44-53
-
tomannie bunu yazdı:
-----------------------------
parayı bankaya yatırırım.sırf faizle yaoarım ne yaparsam.bulundugum yerde aç gariban insan kalmaz.şehri kalkındırırım be:)
-----------------------------O kadar param olsun bide faiz ( haram para ) mı yiyeyim :P
alırım 100 tane daire onların kirasi helal hos :)
o para bize cıkmaz zaten bosuna ne yapacagımıda dusunmuyorum :)
-
bende oynadım ama buraya yazmak istemiyorum şimdi buradan numaralarımı görüp oynayan olur sonra 2,3 kişi bilir 55 bölünür felan:P:P şaka tabi şimdi tutarda tahribatta akrabalarımız cogalır:P buda şaka a.koyim aha yazıyorum uleynn
11-35-46-21-22-29 nekadar uyduruk rakamlar dizilişi bile uyduruk cıkmaz abi bu numaralar biliyorum boşuna oynamayın :P aha demedi demeyin..
-
o para cıksa zaten insanın ömrünün yarısı heyecandan gider.:) ben en lüks yatlardan bi tane alırım
-
uzan'ın yatlarından birini alırım. kalanı bankaya atar. faiziyle dünyayı dolaşırım.
-
tahribata 4 adet 4 çekirdekli + 20 gb ram süper bir server satın alırım datacenterda server barındırmayıda onlar ayarlasın artık :D . Sonra zaten server tutsa tutsa 5 bin dolar tutar hata daha az belki sonra bi müstakil ev alırım içini rus karılarla donatıp paranın faizi ile ortalıgın amkorum :D
-
kanka ben piyangodan o kadar çoq para istemiyom yaa alt tarafı yedi sülaleme yetecek kadar olsa kafi.. ne demişler azı istemeyen çoğu bulamazmış.. ilk önce bir miktar para çıksın daha sonra bakarız.. bu arada az kalsın bu piyango yüzünden manitadan ayrılıyodum bugün :D
-
7 35 21 18 13 32 çıkıcak
-
az önce 2 kupon doldurdum çıkarsada giderim heralde buralardan :/