Süper Loto Size Çıkarsa?
-
mafya direk çöker kafama öldürürler beni...
-
kadın, içki, kumar
bunlardan uzak durun kardeşler..
-
bu yazanlardan birine cıkarsa dedikleri gibi hayır hasenat yapacaklarını hiç sanmıyorum walla :)
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
bu yazanlardan birine cıkarsa dedikleri gibi hayır hasenat yapacaklarını hiç sanmıyorum walla :)
-----------------------------bu yazanlardan birine cıkarsa dedikleri gibi karı kız ev bark nerde sabah orda akşam edineceklerini sanıyorum walla :)
-
Aslında bana böyle bir para çıksa başka bir ülkeye giderim.Çünkü bu parayla bir kişiyi ortada dolaştırılacağını hiç zannetmiyorum rahatça.Hemen eve gelir bazı tipler ''bize haraç verceksin lan'' diyerek tehtid ederler.Tabiki yurtdışındada böyleleri yokmudur ? tabiki vardır.Fakat ben şu ortamda bu parayla ülkemizde rahatça ve huzurlu bir şekilde oturamayız düşüncesindeyim.Türkiyede kalsaydım.Yaşamıma devam ederdim.Bir tek değiştireceğim şey gittiğim okul olurdu.Dikkat çekmemek için araba,ev gibi şeyleri değiştirmezdim.Evimin içini değiştirirdim.Yurtdışına gitseydim.İskoçya veya İngiltere gibi bir yerden şato alırdım.Rolls-Royce araba alırdım.Mutlu mesut yaşardım.Ve parayı yemezdim.Gayrimenkule yatırırdım.İlerde çocuklarımın rahat etmesi,paranın hepsini yiyipte bana çocuklarımın küfür etmemesi için :)
-
Bana Çıksa Direk askerLigi paraLı yapardım askerde parayLa NeLer yapacagımı duşünecek Cok Vaktım OLacak askeriyede :)
-
hocam bir program yaparsın tüm olasılıkları karşınıza çıkaran. Onlarıda topla 50 kişi hepsini kuponlara yaz:D yaklaşık 1-2 trilyoncuk kupon masrafın olacak fakat 55 trilyonu %100 tutturursun
-
bana çıksa hemen rusyaya fuck yapmaya gidicem :)
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------
mafya direk çöker kafama öldürürler beni...
-----------------------------hiç bişii olmaz bu kadar parayla 3-5 tane mafyayı top edebilirsin merak etme (((:
edit: 3 - 19 - 26 - 32 - 45 - 50
-
demedi demeyin.. 5-10-22-29-34-43