Superonline Bağlattım.
-
yarım mbit.. ttnet.. o yea..
allah belalarını vericek onların da neyse :) -
Bende de 20mbit var :) En guzel yanlarindan biri, bir yandan 1.5 MB ile torrent indirirken bir yandan 580 KB/S ile seed liyorum dosyalari :) Ratio kasma olayim kalmiyor boylece, 16gb lik gecen shameless dizisini indirdim, ratio 6.4 mu ne olmustu, siz dusunun yani :)
-
Superonline fiber çok iyidir. Tavsiye ederim henüz geçmeyenlere.
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------
Superonline fiber çok iyidir. Tavsiye ederim henüz geçmeyenlere.
-----------------------------türkkonut'a geldide biz mi geçmedik diyorum belki bi superonlin yetkilisi okurda buralarda verirler diye :)
-

Avantajları:
20 Mbps'den başlayan hızlarla Daha Fazla İnternet
Size en uygun hızı seçin, Türkiye'nin en hızlı fiber interneti Turkcell Superonline'a anında geçin!
Üstelik numarasını taşıyana her yöne 1800 dakikaya kadar bedava dakikalar!
Modem ve Kurulum ücretsiz
Kampanya Şartları:
Kampanyaya son başvuru tarihi 31 Ağustos 2011'dir.
Turkcell Superonline Fiber İnternet Hizmeti, Turkcell Superonline'ın fiber optik altyapısının bulunduğu bölgelerde geçerlidir.
Bu kampanya içerisinde bulunan tüm hızlara ve tarifelere www.superonline.net adresinden ulaşabilirsiniz.
Telefon görüşmeleri Turkcell Superonline'ın her yöne sabit tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Kampanya kapsamında tüm vergiler dahil 29 TL aktivasyon ücreti alınır ve fiber internet için 24 ay kampanya taahhüdü verilmesi gerekmektedir. Aboneliğin 24 aydan önce sonlandırılması durumunda abonelik süresince kullanılan ücretsiz ve/veya indirimli servisler faturaya yansıtılır -
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------

Avantajları:
20 Mbps'den başlayan hızlarla Daha Fazla İnternet
Size en uygun hızı seçin, Türkiye'nin en hızlı fiber interneti Turkcell Superonline'a anında geçin!
Üstelik numarasını taşıyana her yöne 1800 dakikaya kadar bedava dakikalar!
Modem ve Kurulum ücretsiz
Kampanya Şartları:
Kampanyaya son başvuru tarihi 31 Ağustos 2011'dir.
Turkcell Superonline Fiber İnternet Hizmeti, Turkcell Superonline'ın fiber optik altyapısının bulunduğu bölgelerde geçerlidir.
Bu kampanya içerisinde bulunan tüm hızlara ve tarifelere www.superonline.net adresinden ulaşabilirsiniz.
Telefon görüşmeleri Turkcell Superonline'ın her yöne sabit tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Kampanya kapsamında tüm vergiler dahil 29 TL aktivasyon ücreti alınır ve fiber internet için 24 ay kampanya taahhüdü verilmesi gerekmektedir. Aboneliğin 24 aydan önce sonlandırılması durumunda abonelik süresince kullanılan ücretsiz ve/veya indirimli servisler faturaya yansıtılır
-----------------------------49 TL 1 Mbit sınırsız nete veriyorum. + 25-30 TL Ev telefonuna veriyorum.
Şu komikliğe bakın;
99 X 19 Ay ( 5 ay 9.99) = 1881 TL
9.99 X 5 Ay = 0050 TL
Toplam = 1931 TL
1931 / 24 = 80,45
50 Mbit sınırsın İnternet ve 1500 dk telefon görüşmesinin Superonline fiyatı: 80,45tl
1 Mbit sınırsız İnternet ve Ayda 100-150 dk telefon görüşmesinin TTnet fiyatı : 80.00tl
Regal mi diğeri mi ?
Gel gör müstakil evlere vermiyorlar. :/