Sürekli Aynı Marka Su Tüketmek
-
erikli ile nestle birleşmiş miydi? Eskiden erikli alırdım ama sonra ortadan kalktı şimdi nestle alıyorum ama daha önce yine bi su konusu vardı tahribatta ne marka içiyosunuz diye orada erikli ile nestle birleşti demişlerdi?
-
Bir şekilde imkanı olanlar arıtma sistemi kurdurtsun.. O suyu içtin mi de zaten başka su içmiyorsun.. 1000 lira filan yanılmıyorsam ama fazlasıyla değiyor..
Hele Damacana su kullananlar için daha mantıklı..
-
hayatımda 3-5 kere çeşmeden su içtim (askerde) onun dışında hep kapalı su damacana vs içtim
açık ayran bile içmişliğim yok
2 sene önce böbrek taşı düşürdüm ..:D Allah düşmanıma vermesin yok öle bi acı
doktorun demesiyle
insanın bünyesi yapıyor sana yarıyo bana taş yapıo ole bişey
-
en iyisi turkuaz dı o tat yok hiç bir suda.
farklı su tüket hocam her suyun değerleri farklıdır illaki fakir kaldıgı bir yönü vardır kontrol et ona göre minerali yüksek başka birşey iç yada günde 1-2 soda iç böyle şeyleri düşünme.
-
7-8 yildir damacanadan su icmiyorum. Aritma sistemi var, su gayet tatli. Fakat cay demlerken renk cok kapali oluyor. Sut tozu atmis gibi. Nedeni nedir?
-
evde musluk suyunu arıtan sistemle suyu içiyoruz. gayet tatlı. filtresi 3-4 ayda bi değişiyor firma yetkililerince.
-
Damacana su almıyorum ben onun nasıl yıkadıklarını bilmiyorum itimat etmiyorum, evde 1.5 lt pet şişelerden işte ise 0.5 lt pet şişelerden su alıyorum ve aynı tad olduğu için, başka su içtiğim zaman alıştığım suyun zevkini almıyorum. Bu yüzden de hep aynı marka su içiyorum öyle fazla su içme alışkanlığımda yoktur günde en fazla 2 lt filan,
-
haftada 1 bardak bilemedin 2 bardak içtiğimden hiç bir fark anlamıyorum :D
-
bu erikli de ne var mk! geçen egemen bağışta gelmiş yok başka su içemiyomuş illa erikli diyo. haldır haldır erikli aradım.
-
aynı kaynaktan çıkan su yıl boyunca ihtiva bakımından değişikliğe uğruyor...
zem zem'in bile tadı değişebiliyor...(Doğal Koşullar)
Su dondurulduğunda asli değerine bürünüyormuş...(Çözündüğü anda tüketilmeliymiş,bende yeni okudum bunu)
Damacana da plastiğin içinde güneş görerek bekleyen su ne kadar sağlıklıdır tartışılır ?
Plastik bir Damacana'nın temizliği tartışılır ?
Çeşmeden akan suyu filtreden geçrip tüketmek ? Filtre belli bir zaman sonra mikrop yuvası haline geleceğinden ne kadar makbul ?
su satan arkadaş Pınar ve Erikli suyu aynı kaynaktan alıyor demişti..
Ayran İÇ