Sürekli Aynı Rüyayı Gördüğünüz Olurmu ?
-
"Şeytan İnsanlarla Dalga Geçermiş Bazen Rüyasına Girip .."
Birde Bunun Gerçeklik Payını Düşün Bi Uyarı oLabilir.. Etrafına Bir Bak Hocam Dur Bi Düşün.. Evine Girip Çıkan Her Kim Varsa TemkinLi YakLaşmayı Dene..
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
benim gibi her ALLAH'ın günü rüya gören varmı :S
-----------------------------benim bildiğim insan hergün rüya görür fakat uyandıgından hatırlayamaz..hatırladıklarımızıda böle anlatıyoruz işte :D
-
aslında rüya diye bişeyde yoq ki ... yandaş basının uydurması (
-
Yakın zamanda biri kalbinide aklınıda çalıcak :D ciddiyim
-
üstün açılıodur sıkı ört yorganı
-
sirpence bunu yazdı:
ulan bende hiç rüya görmüyorum :/
-----------------------------görüyorsundur ama hatırlamıyorsundur la :D banada aynısı oluyo uzun zamandır sanki hiç rüya görmüyormuşum gibi :|
-
Allah çarpsın 2 yıdır dizi şeklinde ruya görüyorum. Ama senaryo kendinden gelişiyo yatarken acaba şuna nolacak felan diye düşünüyorum. güzel oluyo :)) bi ara da banyo fantezisi kabusum vardı 2 ay sürdü en sonunda kzı diktim gecti :)
-
ben ayakta uyuklasam bile bişeyler görmeye başlıyom hatta gözüm açık gördüğüm bile oluyo :D
-
zengo bunu yazdı:
ben ayakta uyuklasam bile bişeyler görmeye başlıyom hatta gözüm açık gördüğüm bile oluyo :D
-----------------------------yaaaa :) gözünü kapattığında gözün kapalımı sanıyon haji sen daha? o göz yine açık :) sadece göz kapağını görüyo hepsi bu..
fişi yok yani çekesin kapatasın...
o yüzden az önceki postumda rüya diye bişey aynı ölümün olmadığı gibi yoktur derken bunu kastetmişitm
rüya ve hayal arasında ne fark var? peki hayal ne ola ki? hadi bunları çözün siz ben bi estonyalılara gösterip geliyom :)
-
zefyhr bunu yazdı:
zengo bunu yazdı:
-----------------------------yaaaa :) gözünü kapattığında gözün kapalımı sanıyon haji sen daha? o göz yine açık :) sadece göz kapağını görüyo hepsi bu..
fişi yok yani çekesin kapatasın...
o yüzden az önceki postumda rüya diye bişey aynı ölümün olmadığı gibi yoktur derken bunu kastetmişitm
rüya ve hayal arasında ne fark var? peki hayal ne ola ki? hadi bunları çözün siz ben bi estonyalılara gösterip geliyom :)
-----------------------------Göz açmak ve gözü kapatmak kalıp olarak kullanılır kelime oyununa ne gerek var hocam?
Adamın demek istediği normal görürken diyor
Rüya beyinde kalan parçaların birleştirilmesi sonucu uykuda oluşur hayal dışarıdan etkilerle de olabilir bilerek de hayal kurulabilir..