Sürekli Aynı Rüyayı Gördüğünüz Olurmu ?
-
dua edip yatın. :P
-
herkes rüyalara bir anlam yüklemeye çalışmış, özellikle ileriide olabilecekler ile ilgili konuşanlar için söylüyorum rüyaların hiçbir anlamı yoktur. tamam günlük hayatınızdaki olaylardan etkilenerek rüyalar görebilirsiniz ama kesinlikle gelecekle ilgili birşey gördüğünüze inanmak saçmadır.
rüyalar beynimizin ufak oyunlarıdır, tabii bana göre, yukarıda yazdıklarımda bana göre. ben neredeyse günde 2-3 rüyamı hatırlarım ve bunların hepsi uzundur. ayrıca çoğunuda kontrol edebiliyorum. rüyamda çok değişik senaryolar (ki hollywood filmlerine taş çıkartırlar) gördüm. daha önce hiç görmediğim, işitmediğim şeyler gördüm ve gördüğüm rüyaları en ince detaylarına kadar hatırladım. arkadaşlarıma anlattığım rüyalarımdan çok etkilenmişlerdir, hem detaylara hem olaylara. rüyaları o yüzden hayal gücüme bağlıyorum. hiçbişeyle alakası olduğunu düşünmüyorum.
ayrıca karabasan olayına gelince başıma birkaç defa geldi. kurtulmanın yolu çok basittir, vucüdunuzun herhangi bir yerini oynatmaya çalışın, mesela serçe parmağınız. eğer başarırsanız, kurtulursunuz ve uyandığınızda vucüdunuzda ters giden birşey vardır, muhtemelen nefessiz kalmış olabilir, birşeye ihtiyacınız olabilir, üstünüz açılmış olabilir. mesela aynı yöntemi kötü bir rüyadan uyanmak içinde yapabilirsiniz. zaten rüyanızı kontrol etmeye çalıştığınızda büyük ihtimalle uyanacaksınız :)
rüyalarımda neler yaptığıma gelirsek, istediğim an uçabiliyorum, gerçekten mükemmel bişey :) tabii yaptığım bir sürü şey oluyor tahmin edersiniz :))))
-
Eskiden oluyordu.Sürekli uçurumdan düştüğümü görüyordum.Şimdi öyle bişey olmuyor.