folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sürekli Aynı Rüyayı Gördüğünüz Olurmu ?

Sürekli Aynı Rüyayı Gördüğünüz Olurmu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

ultra asker bende sana ruyamı yorumlatayım artık alıştım gerci bi sorun oluşturmuyo ama anlatayım :)

yaklasık 2 yıldır hergün hemen hemen hergün ruya görüyorum.

bundan bi buçuk sene evvel yaklasık 2 ay boyunca hep aynı senaryoyu gördün ruya olarak... önce bundan baslayım çünki anlamını çok merak ediyoum

bi banyodayım banyoda çamaşır makinesi ve bulaşk makinesi var bide klozet var yalnız bunlar banyonun 4 de 3 ünü kaplıyorlar. ayna dolap gibi materyaller yok. 

Banyoyu evde 3-4 kişi paylaşıyoruz ana karakter bnm diğerleri değişken.. bazen arkadasım oluyo bazen akrabam.. lakin her banyoya girdiğimde aşırı sex isteği doğuyor ve bi kadın içeri giriyor. bu bazen tanıdık oluyor bazen tanımadığım biride.. çıplak bi şekilde giriyor bazende ben soyunduruyorum ama bi türlü birlikte olamıyoruz hiç biriyle 

2 ay boyunca uğrastım artık psikolojim bozuldu derslerde felan aklıma takılmaya basladı :)) bu gece basaracağım felan die konusuyodum kendi kendime  :))

2. side 1 buçuk yıldır dizi şeklinde gördüğüm ruya...

boş bi arazi var ben o arazide bi binayı korumakla görevli askeri birliğin komutanıyım... hangi milletten oldugumu bilmiyorum ama :)

Hergün ruyamda o askeri birliğe o binaya saldırı oluyo ama sadece o bina var etrafta bizde kotuyoz orayı işte bi gün canavarlar saldırıyo bi ün cin bi gün şeytan bi gün amerika bi gün hayvanlar değişiyor ama polis arabaları dikkatimi çkti o arazide bize ait polis arabaları var ama biz polis değiliz.. o arabaları siper alıp çatışıyoruz. bazen özel güçlerim oluyor cinle şeytanla savaşıyom bazen otomatik silahla bazen yakın dövüş ama o arazi boşi arazi ve o bina yanımdaki askerler hiç değişmiyor. hep aynı yüzler.. ilginç tarafı o askerleri günlük hayatta tanımıyorum yani o yuzleri hiç görmedim günlük hyatta bazılarıyla gercek hayatımdaki sorunları konusuyoruz sevinçlerimi paylaşıyorum kanka olduk ruyada :D

bazen gece yatarken kimin saldıracağını tahmin etmeye çalışıyorum bazen hiç düşünmüyorum bazen sex düşünüyorum sex göreyim ruyamda die yine aynı ruya :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

ultraskr Genel olarak doğru demiş sonu hariç:))) sürekli bir rüyayı görmen bundan  hoşnut olmayan ların çokluğundandır....buda senin bildiğin bilmediğin bir hayrını... yahut duasını aldığın birini gözterir....Sonuç olarak. bunu çözmelisin..birde  bunlar yorumdur. yani bu rüyayı sana şeytan da gözteriyor olabilir yahut seni şüpheye düşürmeye çalışır.. bu durumda kendini sokabileceğin on tane hal mevcut..bunu sana şeytan yaptırır varkına  varamazsın.  o hallerin birisine girersin..(bu konu uzun giremiyorum)... ..rüya vakitleri önemlidir rüyayı hangi  vakitlerde görüyorsun  . eğer  kulaklarında bir gariplik  hissediyorsan  yahut avuç içlerinde  buda önemlidir.vs...bunu anlatması burda zor...Sen zaten demek istediğimi anladın.

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

ulan gördüğüm rüyanın yarıda bölünmesine acaiyp gıcık oluyorum sanırsam en çok akılda kalan rüyalar rüya görürken çevredeki bir sesten etkilenip uyandıklarımız

birde rüya görmek için kesinlikle sessiz biryerde uyumak gerekiyor tv yada kulagınızda müzik olmaması lazım yoksa beyin seslerde etkileniyor beyin frekanslarıyla alakalı bir durum oluyor ve rüya görülmüyor

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Küt saçlı,kakülü olan kızıl saçlı ince uzun latin kıçlı bi hatunu marizlediğimi görürüm zaman zaman,hatta sevgilelerimle sevişirken bile bazen o hatunu düşlerim.Evet bazen aynı rüyayı gördüğüm oluyor,güzel rüyalar...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

son bir haftadır hep aynı kızı görüorum geceleri.

bugün gündüz bi kaç saat şekerleme yapayım dedim

yine trafik kazasında öldüğümü gördüm (bu 6 yada 7 oldu tam hatırlamıyorum)

öyle yani..

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

rüyada düşüyorum ben sürekli.zıplayarak uyanıyorum .

Koca hestiy aya bedenem ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

hep sevgilimi görüyorum ne hikmetse.

xxx
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    QnX
    QnX's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Böyle şeyleri filmlerde olur sanırdım ama artık sıkmaya başladı..

Uzun zamandır aynı rüyayı ufak tefek değişiklikler şeklinde görüyorum..

Evime hırsız giriyor, ya çok önemsiz birşeyi çalıp kaçıyor yada hiç bir şey çalamadan kaçıyor..yakalıyamıyorum bir türlü.Yüzünüde göremiyorum..

1-3 derken fazlaca görmeye başladım bu rüyayı..Sizlerinde böyle şeyler başınıza geliyormu muridler yada murideler ? Acaba gerçek hayatta birşeyi çok fazla kafaya takıyorumda bilinç altıma yerleşip birşeylerimi tetikliyor nedir çözemedim ?

Bir fikri, bir çözümü yada önerisi olan ?

-----------------------------
    sen aşık olmuşun hacı..!

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Bi ara benim rüyamada aksakallı bi adam girmişti beni kandırdı gitti, dediğini yaptım o dediğini yapmadı 1 yıldır aynı rüyayı görmeyi bekliyorum ama gelmiyo gelirse bu sefer hazırlıklıyım

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

3 part halinde gördüğüm oldu hocam sen ne diosun :D

Toplam Hit: 5511 Toplam Mesaj: 54