Sürekli Bilgisayar Başında Oturanlar
-
laptop direk vücuduna (o bölgeye) temas etmesin. Sıcaklığıyla erkekliğinden olabilirsin. :)
-
bu yüzden en iyisi laptop alıncan bi tane de o üstüne konan şeylerden uzancan yatağa artık orda naparsın bilmem ama en azından rahat olursun.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
laptop direk vücuduna (o bölgeye) temas etmesin. Sıcaklığıyla erkekliğinden olabilirsin. :)
-----------------------------ouch :| cok ısınıo evet. bundan sonra daha dikkat ederim. nolur nolmaz :D
-
spyrex bunu yazdı:
Metanet bunu yazdı:
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------şimdi hacı pc basındayken üzerine oturdugun cisim ile ilgili aslında.normalde dik oturmak lazım belin kambur olmaması acısından.
koltugun rahat olacak veya sandalyen.cunku adı uzerinde surekli oturuyoruz bagımlılık oldu bikere.
e o zaman aldık mı adam gibi bi de oturak almalıyız rahat şöyle güzel bi koltuk.
yaz da geldiki 24 saatimin en az 15 saaatini belki 12 saatini pc basında gecirecem.cogu zaman sabahlayacam.
bunları dusunmek guzel.sonucta bel de bizim omuz da bizim, hepsi bizim :D
Hocam bi yerde okumu$tumda ben bu işte pc ba$ında oturmayla ilgili
cok rahat bi sandalye,koltuk olmaması lazımmı$
zararlıymış yani.
-----------------------------hacı çok rahat demedim ki siz de isteginize göre alırsınız.yani gidipte kazık gibi sandalyede oturmayı kimse istemez.yani vücut bu başka bişeye benzemiyor.masaustu pc deyken cok durdugumda boynumu oynatamıyordum.fazla kasıyoz ondandır.ama şimdi alıştık laptop dsktop felan.rahat oluyo yani koltugu da istege göre alın dedim çok rahat da sanki pamuktan koltuk demedim :) Selametle...
Tamam la :D hernekadar selametle falan desende dövcen nerdeyse :D :D -
C_e_Z_a bunu yazdı:
çözüm 1 = Alın bi laptop yatarak görün işinizi
çözüm 2= 30-45 dakikada bir kalkıp 5 dakika ayakda kal
çözüm 3= Bilgisayar niteliği taşıyan türlerden uzak durun-mümkünse hayrına bağış yapın,yada uğraşmayın atın çöpe gitsin :D
-----------------------------şuan laptopdayım altına koycak masa gib,m bişey bulamıyorum kaç gündür kafam 90 derecelik açıyla yamuk :D of of ıyk acıyo
-
Bel ağrısı , Popo uyuşması