Suriyeliler Oy Kullanacak Mı?
-
adamlara birde lisans tamamlama hakkı verdiler sınavsız. Amk biz dgs ye kasıyoruz amını siktimin suriyelisi gelecek sınavsız lisans yapacak amk ben böyle işin arkadaş
-
evsiz bunu yazdı
adamlara birde lisans tamamlama hakkı verdiler sınavsız. Amk biz dgs ye kasıyoruz amını siktimin suriyelisi gelecek sınavsız lisans yapacak amk ben böyle işin arkadaş
gerçekten?
-
futurist bunu yazdıevsiz bunu yazdı
gerçekten?
Bu benim en çok canımı sıkan şey. Amına kodumun sınavına 1 yıldır çalışıyorum elin bedevi köpeği gelip üniversiteye yerleşiyor. Şeyhin Icq için yaptığı bir küfür sayacı vardı onun ihtiyacını hissediyorum ara ara.
-
rajooonn bunu yazdıfuturist bunu yazdıevsiz bunu yazdı
gerçekten?
Bu benim en çok canımı sıkan şey. Amına kodumun sınavına 1 yıldır çalışıyorum elin bedevi köpeği gelip üniversiteye yerleşiyor. Şeyhin Icq için yaptığı bir küfür sayacı vardı onun ihtiyacını hissediyorum ara ara.
herşeye dışarı çıkılıyor eyleme. bunu niye daha yeni duyuyoruz.
üstelik üniversiteler tepki vermezmiydi
çok şaşırdım
-
futurist bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Bu işler boş işler bi yere varılmıyor boşa uğraşmayın. cemaat oyleri %3 ten fazla etkileyemez ki akp oylarını artırdı. bu yerel seçimde yaklaşık %40 ve üzeri alır diye düşünüyorum rahatlıkla. siz yine koyun cahil yobaz yalaka demekle kalırsınız.
%3
en az %10 . yurtdışındakiler inada gelip oy kullanır gör bak . sınırda kuyruk var diye haberlerde çıkar.
ben hala anlamıyorum kendine oy veren bir kesimi niye düşman ilan etti bu adam
en fazla %3 kesin bilgi yayalım
-
ZoRKaYa bunu yazdıfuturist bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Bu işler boş işler bi yere varılmıyor boşa uğraşmayın. cemaat oyleri %3 ten fazla etkileyemez ki akp oylarını artırdı. bu yerel seçimde yaklaşık %40 ve üzeri alır diye düşünüyorum rahatlıkla. siz yine koyun cahil yobaz yalaka demekle kalırsınız.
%3
en az %10 . yurtdışındakiler inada gelip oy kullanır gör bak . sınırda kuyruk var diye haberlerde çıkar.
ben hala anlamıyorum kendine oy veren bir kesimi niye düşman ilan etti bu adam
en fazla %3 kesin bilgi yayalım
niye saydınız mı :)))))))))
-
Bir önceki mesajı alıntılamak ban sebebi ama yapma böyle
-
:) benimle kafamı buluyon
sende yaptın
-
Ben kendimden bir önceki mesajı mı alıntıladım :/
-
Kazanmak için her şeyi yapar, vicdan yok, namus yok, şeref yok, hiç bir değer yok. Sadece kazansın tek derdi o. Tutankamon a.q.