folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Suriyeliler Oy Kullanacak Mı?

Suriyeliler Oy Kullanacak Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    ZoRKaYa bunu yazdı

Ben kendimden bir önceki mesajı mı alıntıladım :/

tamam şimdi anladım :)

senin yorumun sondu doğal olarak bütün mesajlar senden önceydi :)

tamam yapmam dikkat etmedim

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    ZoRKaYa bunu yazdı

Ben kendimden bir önceki mesajı mı alıntıladım :/

Kurallarda bug bulmuşsun :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

yahu suriyenin en dandik adamları gelmiş. bari şöyle doğru dürüst iş yapan insanları gelseydi.. töbe töbee..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mahlukat
    Mahlukat's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

Hocalar belli bir süreliğine 2 yıl boyunca sanırım vatandaşlık verildiğini duydum(1) ne kadar doğru bilmiyorum. Budurumda oy kullanma hakları olacak mı(2) suriyeliler oy verebilecekler mi?

Orospu çocuğunun(3) Cemaati karşısına alırken güvendiği şey(4) bu mu acaba?

1- malum orospu çocuklarının uydurduğu bir şey. Savaş dolayısıyla gelenlere geçici oturum hakkı verildi. Bu ne demek? Savaş bitene kadar Türkiye'de kalabilirler devlet yardım (!) eder. (Elin Suriyelisine bilmem ne kadar maaş veriyo devlet, cümlesini kullanan cahillere sesleniyorum, o verilen paraları AB yolluyor. Bizim kasamızdan değil). Savaş bittikten sonra da gidip gitmemek onlara kalmış. Zorla gönderilemiyor. Uluslararası yasadır bu bizle alakalı değil. Bazı orospu çocuklarının bilerek yok vatandaşlık veriliyor cart curt dedikleri olay şudur; sınırda bir çok kişinin akrabası Suirye Irak İran vsdedir bunu herkes bilir.Ordan gelip de en az 5 yıldır TRde ikmamet eden ve Türkçe konuşabilenlere T.C. vatandaşlığı verildi. Savaştan gelenlere verilmedi.

2- T.C. vatandaşı olmayan oy kullanamaz. Dolayısıyla savaştan dolayı sığınanlar oy kullanamaz.

3- Hala daha şöyle konuşabiliyo olmanı çocukluğuna, cahilliğine veriyorum.Bir insanı sev sevme o önemli değil, zaten onun da sikinde olduğunu zannetmem. Lakin görevine makamına saygı duymak zorundasın.Unutma ki bir zamanlar o makamda Atatürk vardı.

4- Güvendiği şey millet bence. Cemaatin karşısında durmasından dolayı en fazla %10 falan anca oynar bence. O da maksimum. En kötü %40 alır diye dşünüyorum genel seçimlerde. Ama yerelde CHP MHP Cemaat desteğinin* etkisi olur baya.

(Bu devleti milleti 30 yıl boyunca ayrı kıldılar, sağcı solcu dye anasını ağlattılar milletin. Ne oldu da bir anda kardeş oluverdiler onu pek anlayamadım. Hele hele koyu mhpli koyu chpli olup da bu birlikteliği savunanın yaşadığı kafayı ise hiç anlayamadım. o kadar insan ski skine menfaat zorunda ölmüş demekki..)

1. kısımda yazdığın birşeyi çok merak ettim.Bu uluslararası yasa  komşusuna ülkeye alma zorunluluğuda kılıyor mu?Bir de anladığım kadarıyla mültecilere yüzsüzlük hakkı tanıyor çünkü bir hakkı yok burası üstünde ama neymiş su kesiliyormuş neymiş elektrik gidiyormuş deyip olay çıkartıyorlar.Bu arada AB suriyelilere ve AB üyesi olmayan ülkede barınanlara yardım etmekte meraklı heralde.Ondan önce bakması gereken üye ülkeler var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mahlukat
    Mahlukat's avatar
    Erkek

d) İyi ahlak sahibi olmak,

e) Yeteri kadar Türkçe konuşabilmek,

f) Türkiye'de kendisinin ve bakmakla yükümlü olduğu kimselerin geçimini sağlayacak gelire veya mesleğe sahip olmak,

g) Millî güvenlik ve kamu düzeni bakımından engel teşkil edecek bir hali bulunmamak,

şartları aranır.

Hepsini yerine getiriyor heralde bu arkadaşlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

Hocalar belli bir süreliğine 2 yıl boyunca sanırım vatandaşlık verildiğini duydum(1) ne kadar doğru bilmiyorum. Budurumda oy kullanma hakları olacak mı(2) suriyeliler oy verebilecekler mi?

Orospu çocuğunun(3) Cemaati karşısına alırken güvendiği şey(4) bu mu acaba?

1- malum orospu çocuklarının uydurduğu bir şey. Savaş dolayısıyla gelenlere geçici oturum hakkı verildi. Bu ne demek? Savaş bitene kadar Türkiye'de kalabilirler devlet yardım (!) eder. (Elin Suriyelisine bilmem ne kadar maaş veriyo devlet, cümlesini kullanan cahillere sesleniyorum, o verilen paraları AB yolluyor. Bizim kasamızdan değil). Savaş bittikten sonra da gidip gitmemek onlara kalmış. Zorla gönderilemiyor. Uluslararası yasadır bu bizle alakalı değil. Bazı orospu çocuklarının bilerek yok vatandaşlık veriliyor cart curt dedikleri olay şudur; sınırda bir çok kişinin akrabası Suirye Irak İran vsdedir bunu herkes bilir.Ordan gelip de en az 5 yıldır TRde ikmamet eden ve Türkçe konuşabilenlere T.C. vatandaşlığı verildi. Savaştan gelenlere verilmedi.

2- T.C. vatandaşı olmayan oy kullanamaz. Dolayısıyla savaştan dolayı sığınanlar oy kullanamaz.

3- Hala daha şöyle konuşabiliyo olmanı çocukluğuna, cahilliğine veriyorum.Bir insanı sev sevme o önemli değil, zaten onun da sikinde olduğunu zannetmem. Lakin görevine makamına saygı duymak zorundasın.Unutma ki bir zamanlar o makamda Atatürk vardı.

4- Güvendiği şey millet bence. Cemaatin karşısında durmasından dolayı en fazla %10 falan anca oynar bence. O da maksimum. En kötü %40 alır diye dşünüyorum genel seçimlerde. Ama yerelde CHP MHP Cemaat desteğinin* etkisi olur baya.

(Bu devleti milleti 30 yıl boyunca ayrı kıldılar, sağcı solcu dye anasını ağlattılar milletin. Ne oldu da bir anda kardeş oluverdiler onu pek anlayamadım. Hele hele koyu mhpli koyu chpli olup da bu birlikteliği savunanın yaşadığı kafayı ise hiç anlayamadım. o kadar insan ski skine menfaat zorunda ölmüş demekki..)

1- Yaptığımız harcamalar ve aldığımız uluslararası yardımla ilgili birçok haber var, rahatlıkla bulabilirsin. Paranın büyük kısmı bizden çıkıyor. -Suriye, Mısır gibi ülkelerden gelen bazı araplara vatandaşlık verildi ama sayı fazla değil, önüne gelene(mültecilere, daha doğrusu fakirlere) vermiyorlar. Bu vatandaşlıkların oy kaygısıyla akp tarafından verildiğini de düşünmüyorum. Burası Türkiye adamını ayarlayan yaptırmıştır işini.

3-o pevenk bulunduğu makama ve vatandaşlara karşı gereken saygıyı göstermediğiden bizden saygı beklemen/beklenmesi anlamsız.

Balyoz99 tarafından 14/Mar/14 06:38 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

"Siz bu kanunu çok ciddiye alıyorsunuz" - N. Bilal Erdoğan

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

"Siz bu kanunu çok ciddiye alıyorsunuz" - N. Bilal Erdoğan

Bunun üzerine söz söylenir mi şimdi. :) Adam noktayı koymuş..

xxx
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

YOK DAHA neler

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    Mahlukat bunu yazdı

1. kısımda yazdığın birşeyi çok merak ettim.Bu uluslararası yasa  komşusuna ülkeye alma zorunluluğuda kılıyor mu?Bir de anladığım kadarıyla mültecilere yüzsüzlük hakkı tanıyor çünkü bir hakkı yok burası üstünde ama neymiş su kesiliyormuş neymiş elektrik gidiyormuş deyip olay çıkartıyorlar.Bu arada AB suriyelilere ve AB üyesi olmayan ülkede barınanlara yardım etmekte meraklı heralde.Ondan önce bakması gereken üye ülkeler var.

k.bakma geç oldu biraz. giremiyodum pek görmedim sorunu hacım. yasa AB uyum yasaları.

alma zorunluluğu yok tabiki ama aldıktan sonra zorla çıkartamıyor. 

Şu an resmi olarak AB üyesi değiliz daha doğrusu "Tam yetkili AB üyesi" değiliz. müzakereler başladıktan sonra dolaylı olarak ABye üyeliğimiz başladı bile. o yüzden zaten AB bakanlığı kuruldu, uyum süreci diye bir kavramla zart zurt yasa falan değiştiriyorlar.

Yani ülkene sığınan mülteciye bakacaksın dedikleri için parasını yolluyorlar.

nitekim üyelik için bizden istedikleri bir çok değişikliğin de parasını yolluyorlar (bazı kalemler dışında tabi)

Toplam Hit: 4671 Toplam Mesaj: 43