folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sürücü Kursları Hakkında Genel Bilgilendirme Konusu

Sürücü Kursları Hakkında Genel Bilgilendirme Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam bu yeni ehliyetler ne zaman dağıtılmaya başlanacak ? eğer ehliyet almayı düşünenler varsa o tarihi beklesinler yakında yeni ehliyetler gelecekse

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

hocam bu yeni ehliyetler ne zaman dağıtılmaya başlanacak ? eğer ehliyet almayı düşünenler varsa o tarihi beklesinler yakında yeni ehliyetler gelecekse

yeni ehliyet diye bir olay yokki hocam nufüs cuzdanı ehliyet all in one yapıcaklar ama 2014 ilk çeyrekde diyolar henüz kesin bir bilgi yok.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

yeni ehliyet diye bir olay yokki hocam nufüs cuzdanı ehliyet all in one yapıcaklar ama 2014 ilk çeyrekde diyolar henüz kesin bir bilgi yok.

senin dediğin olayı bilyorum hocam, yeni kimliklerde olacak o hane ama harici ehliyet de çıkarıyorlar AB ile uyumlu, hatta renk konusu tartışıldı neden pembe diye

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

senin dediğin olayı bilyorum hocam, yeni kimliklerde olacak o hane ama harici ehliyet de çıkarıyorlar AB ile uyumlu, hatta renk konusu tartışıldı neden pembe diye

o konuda malesef bilgim yok hocam

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

2012 şubatda ehliyet sınavlarını direksiyon vs geçtim ama dosyayı almadım kursta duruyo elim değmedi, şimdi de başka şehirdeyim. kursun olduğu emniyette mi çıkarmak gerekiyor ehliyeti? başka şehire aldırabilir miyiz?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

2012 şubatda ehliyet sınavlarını direksiyon vs geçtim ama dosyayı almadım kursta duruyo elim değmedi, şimdi de başka şehirdeyim. kursun olduğu emniyette mi çıkarmak gerekiyor ehliyeti? başka şehire aldırabilir miyiz?

kursun olduğu şehirden çıkartman gerekiyor hocam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

2010 da B sınıfı ehliyet aldım.

Soru 1 - )E sınıfı ehliyet almam için yapmam gerekeler/harçlar/sınavlar vs?
    Soru 2-)sürücü belgesinde B,E mi yazacak yoksa Direkt E mi yazacak
    Soru 3-)Eğer sadece E yazacaksa belge  veriliş tarihi değişecek mi yani E sınıfı belgeyi aldığımdaki tarih mi yazılacak yoksa 2010 da ki alış tarihi mi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı

2010 da B sınıfı ehliyet aldım.

Soru 1 - )E sınıfı ehliyet almam için yapmam gerekeler/harçlar/sınavlar vs?
    Soru 2-)sürücü belgesinde B,E mi yazacak yoksa Direkt E mi yazacak
    Soru 3-)Eğer sadece E yazacaksa belge  veriliş tarihi değişecek mi yani E sınıfı belgeyi aldığımdaki tarih mi yazılacak yoksa 2010 da ki alış tarihi mi

hocam b varsa direksiyon ile alabiliyosun  ,   hem b hem e yazar  belge nonun yanında b yi aldığın tarih alt kısımda e nin tarihi yazar. 

560 tl harç ödersin hocam 100 - 110 lirada ehliyet parası. kurslada ne kadar anlaşırsan hocam artık üstüne de  onu koy :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

S.a Hocam Bu sene icinde sinavlari gecip surucu kursundan  B sinifi ehliyet dosyami aldim ama karakola vermedim henuz...Gecerlilik suresi ne kadar dosyanin?

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

S.a Hocam Bu sene icinde sinavlari gecip surucu kursundan  B sinifi ehliyet dosyami aldim ama karakola vermedim henuz...Gecerlilik suresi ne kadar dosyanin?

hocam dosya istediği kadar dursun , sağlık raporu ve sabıka kaydının 1 yılı geçerse yenilemen gerekir.

Toplam Hit: 5883 Toplam Mesaj: 55