folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sürücü Kursları Hakkında Genel Bilgilendirme Konusu

Sürücü Kursları Hakkında Genel Bilgilendirme Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

bende B sınıf ehliyet var A2 almak istesem yeni sistem gelmeden mi alayım gelince mi alayım hangi kolay olur. motor kullandırıolar mı bu arada yazılı sınav var mı girersem

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

A2 ile E alasım var da bunların direksiyon sınavına girmek için illa kursa kaydolmak mı gerekiyor?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

Hocam sınavı geçtim bi tek ehliyet için harç parası yatırıp emniyetten almam kaldı ancak asker kaçağı konumnda oldugu için gidemiyorum sence gitsem bişey olurmu  Gbt de çıkıyormuş gözgöre göre gitmeyelim şimdi bilgilendirirsen sevinirim?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

kardeşime b sınıfı ehliyet alcaz da bi yere fiyat sorduk hepsi birlikte 1200 tl yi bulur dedi. baska bi sürücü kursuna sorduk 1100 dedi.

b sınıfı ehliyet almak için bütün masraflar ne kadar olur hocam. bu fiyatlar normal mi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek

Hocam sağol öncelikle bilgi paylaşımı yaptıgın için.
    -5 güne kadar benim sertifika çıkacak fakat o gün mü ehliyet alsam yoksa yılbaşından sonrayı mı bekleyim benim için karlı ne olur ?(yeni ehliyet eski ehliyet dalaverası...)

-Birde onun yanında a2 düşünüyorum. Nasıl yapıyım ? a2 ye de yazılıp sertifikasını alıp 2 sinin sertifikayı da aynı anda götürüp 2sini bir mi bastırıyım ?

Türk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

b ehliyeti alınca a2 için ya da tam tersi yazılı sınava girme zorunluluğunun kalktığı vs. hakkında bilgilendireceğim sizleri ,

Bu konuda bilgi bekliyorum hocam :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hocam direksiyon dersleri toplamda kaç saat oluyor ?

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Beylerbugün A2 direksiyon sınavına girdim  direksiyon sınavı acayip zorlaştırmışlar haberiniz olsun bugün girdim ben geçtim ama epey zorladı yada bana zor geldi toplamda 2 saat vitesli motor kullandığım için heralde 2 saat kullanmayla girdim sınava hocalarda güldüler

kısaca sınav nasıl oldu anlatayım sizlere 

öncelikleyokuş yukarı bir sokak genişliğinde yolda  10  tane   1, 1,5 ve 2 metre aralıklarla dizilmiş dubalar var onların arasından 8 çizerek geçiyorsun yolun başından dönüyorsun geliyorsun yerden 4-5 parmak yükseliğinde ve aynı genişlikte 3 metre uzunluğunda bir platform var gelirken onun üstüne çıkacaksın tekerleği taşırmadan üstünden geçiyorsun tam karşında hoca duruyor ona çarpmadan frenleyeceksin :)

sonra bir güzergah belirlenmiş o güzergahta hareket ediyorsun büyük cadde bildiğin sen gidiyorsun arkandan seni arabayla takip ediyorlar o sırada işte verdiğin sinyallere trafik kurallarına ışıktı sollamaydı kullanışın vs onu izliyorlar yaklaşık 20 25 dk sürüyor o güzergahın bitmesi git git bitmiyor güzergahtan başka yola geçersen filan sınavın iptal oluyor vs dediler kısaca bu beyler kesinlikle ben mobilet scoter kullanıyorum yaparım demeyin o kadar basit değil 

ve kendi motorunla sınava giremeiyorsun sürücü kursuna ait dandik ucuz motorla giriyorsun.

benim sınavda yaptığım hatalar;

biraz yavaş sürdüm demişler yavaş sürüyor 
    Ayağım frene basılı gitmişim altımdaki ufacık 125 lik mondial motordu ben tanıyanlar bilirir iri yarı adamım ayak büyüyk hafif basılı kalınca fren lambası hep yanık gözükmüş :)
    bir yerde 2. vitese atamadım boşa aldım başlarım 2 sine dedim 1 de gittim motor epey bağırdı tabi duymazlar sandım duymuşlar ama anlamamışlar iri yarısın bu motor tartmadı seni bağırdı dedi :) bozuntuya vermedim evet yaa ufak geldi dedim :)
    güzergah çok uzun bir yoldan döneceğime bir ilerdeki yoldan dönüp bitiş yerine geldim yolda yanlış gittiğimin farkına vardım ama hoş gördüler anladık dediler son anda farkettin çünkü hoşgördüler ondan çok korkmuştum kursun hocası dedi geçtin hayırlı olsun bu şekil yani

SeRDaR tarafından 30/Kas/13 19:50 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

A2 ehliyet acil lazımdı b icin simdilik ihtiyac yok dedim ve almamistim. Simdi b lazim ve direksiyon sinavinda bildigin usta soforler bile kalir. Bune be

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

A2 ehliyet acil lazımdı b icin simdilik ihtiyac yok dedim ve almamistim. Simdi b lazim ve direksiyon sinavinda bildigin usta soforler bile kalir. Bune be

Hocam B yi iyiki çok önceden almışım 18 yaşıma girer girmez aldım o zamanlar aldığıma şükür ediyorum valla A2 yi de o zaman almadığıma binpişmanım Şuan B ehliyetim var ama o direksiyon sınavlarına şuan girsem almam o derece:D

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 5523 Toplam Mesaj: 55