Sürücü Kursları Hakkında Genel Bilgilendirme Konusu
-
HoLyCat bunu yazdı
Src belgesi almak için hangi yolu izlemem lazım ve ne kadar ücret ödemem lazım..
SRC Belgesi için gerekli evraklar;
- 2 Adet Resim
- 1 Adet Diploma Fotokopisi
- 1 Adet Ehliyet ve Kimlik Fotokopisidir.
2-4 içinde ortalama fiyat 400tl civarıdır hocam
-
Hoca bu Cumartesi a2 direksiyon sınavına gireceğim çok zorlamış diyorlar doğrumu neler isteniyor
-
halkeğitimlerde verilen vinç operatörlüğü kursu var bu kursların geçerliliği ne durumda merak ettım.
Birde gecen gelırken takıldı aklıma havalimanlarında cobusler ve ozel araclar var bunlar hangı sınıf ehlıyete gırıyor nereden alınıyor ehlıyetı bunun. -
hipokondriyak bunu yazdı
halkeğitimlerde verilen vinç operatörlüğü kursu var bu kursların geçerliliği ne durumda merak ettım.
Birde gecen gelırken takıldı aklıma havalimanlarında cobusler ve ozel araclar var bunlar hangı sınıf ehlıyete gırıyor nereden alınıyor ehlıyetı bunun.b sınıfı ehliyetin varsa Havalimanında özel olarak kurs veriliyor yanlış hatırlamıyorsan DHMİ veriyordu eğitimi o araçları kullanmak için ve aynı askeriye gibib havalimanına özel sürücü belgesi çıkartıyorlar sadece limanda geçerli
SeRDaR tarafından 28/Kas/13 22:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Shephard bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Src belgesi almak için hangi yolu izlemem lazım ve ne kadar ücret ödemem lazım..
SRC Belgesi için gerekli evraklar;
- 2 Adet Resim
- 1 Adet Diploma Fotokopisi
- 1 Adet Ehliyet ve Kimlik Fotokopisidir.
2-4 içinde ortalama fiyat 400tl civarıdır hocam
400 lira toplam masraf mı? devlete mevlete odaya modaya başka para ödüyormuyuz?
sadece 1 tanesi için mi 400 lira 2 si için mi 400 lira?
prosedürler nedir kaç ayda bir sınavlar yapılıyor.
belgeyi almak için kursa devam etme zorunlluğu varmı? yoksa kitapdan cd den filan çalışabiliyor muyuz?
birde bu gün başvursak src belgesi elimize ne zaman geçer?
-
hocam halk otobüsü şöförüyüm psikoteknik şeysi var E sınıfı ehliyet var da src kaç almam lazım ayrıca yüksek lisans öğrenci belgesi versem olur mu diploma yok ve toplam ne kadar para ödeniyor eğitime gelmesem olur mu :)
-
Şimdi ben bu kodumun harcını B'yi alırken verdim A2 i alırken niye tekrar harç ödüyorum??
-
Sserkan bunu yazdı
Şimdi ben bu kodumun harcını B'yi alırken verdim A2 i alırken niye tekrar harç ödüyorum??
aslında harç değil o haraç. devlet baba ara ara haracını alır öyle gelipde mekanından da almaz sen gidip haraç veznelerine ödeyeceksin.
-
hocam ben ehliyete hak kazandım sınavları falan geçtim sadece emniyete para yatırması kaldı , bunun bi süresi var mı su kadar zamanda almalısın ehlıyetını dıye ? bi sene geçti üzerinden de :D
-
hacı tüm mesajlara bakmadım gerçi ama şimdi bizim memlekette 500-600 arası istiyorlardı b ehliyet için.
üni'de olduğum yerde arkadaş gidip anlaştı 1250 dedi adam tanıdık filan 1000 yaparız dedi ama size özel filan.
genel karar alındı fiyatlar fix 1250 oldu dedi pek inanmadım ? durum nedir şimdi fiyatlar hala kafaya göre mi ? sizde kaç para misal ?