folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sürücü Kursları Hakkında Genel Bilgilendirme Konusu

Sürücü Kursları Hakkında Genel Bilgilendirme Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Src belgesi almak için hangi yolu izlemem lazım ve ne kadar ücret ödemem lazım..

SRC Belgesi için gerekli evraklar;

• 2 Adet Resim
    • 1 Adet Diploma Fotokopisi
    • 1 Adet Ehliyet ve Kimlik Fotokopisidir.

2-4 içinde ortalama fiyat  400tl civarıdır hocam

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hoca bu Cumartesi a2 direksiyon sınavına gireceğim çok zorlamış diyorlar doğrumu neler isteniyor

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

halkeğitimlerde verilen vinç operatörlüğü kursu var bu kursların geçerliliği ne durumda merak ettım.
    Birde gecen gelırken takıldı aklıma havalimanlarında cobusler ve ozel araclar var bunlar hangı sınıf ehlıyete gırıyor nereden alınıyor ehlıyetı bunun.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

halkeğitimlerde verilen vinç operatörlüğü kursu var bu kursların geçerliliği ne durumda merak ettım.
    Birde gecen gelırken takıldı aklıma havalimanlarında cobusler ve ozel araclar var bunlar hangı sınıf ehlıyete gırıyor nereden alınıyor ehlıyetı bunun.

b sınıfı ehliyetin varsa Havalimanında özel olarak kurs veriliyor yanlış hatırlamıyorsan DHMİ veriyordu eğitimi o araçları kullanmak için ve aynı askeriye gibib havalimanına özel sürücü belgesi çıkartıyorlar sadece limanda geçerli 

SeRDaR tarafından 28/Kas/13 22:21 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Src belgesi almak için hangi yolu izlemem lazım ve ne kadar ücret ödemem lazım..

SRC Belgesi için gerekli evraklar;

• 2 Adet Resim
    • 1 Adet Diploma Fotokopisi
    • 1 Adet Ehliyet ve Kimlik Fotokopisidir.

2-4 içinde ortalama fiyat  400tl civarıdır hocam

400 lira toplam masraf mı? devlete mevlete odaya modaya başka para ödüyormuyuz?

sadece 1 tanesi için mi 400 lira 2 si için mi 400 lira?

prosedürler nedir kaç ayda bir sınavlar yapılıyor.

belgeyi almak için kursa devam etme zorunlluğu varmı? yoksa kitapdan cd den filan çalışabiliyor muyuz?

birde bu gün başvursak src belgesi elimize ne zaman geçer?

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam halk otobüsü şöförüyüm psikoteknik şeysi var E sınıfı ehliyet var da src kaç almam lazım ayrıca yüksek lisans öğrenci belgesi versem olur mu diploma yok ve toplam ne kadar para ödeniyor eğitime gelmesem olur mu :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Şimdi ben bu kodumun harcını B'yi alırken verdim  A2 i alırken niye tekrar harç ödüyorum?? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

Şimdi ben bu kodumun harcını B'yi alırken verdim  A2 i alırken niye tekrar harç ödüyorum?? 

aslında harç değil o haraç. devlet baba ara ara haracını alır öyle gelipde mekanından da almaz sen gidip haraç veznelerine ödeyeceksin.

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

hocam ben ehliyete hak kazandım sınavları falan geçtim sadece emniyete para yatırması kaldı , bunun bi süresi var mı su kadar zamanda almalısın ehlıyetını dıye ? bi sene geçti üzerinden de :D

Hayat Bizi 61 kenara...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

hacı tüm mesajlara bakmadım gerçi ama şimdi bizim memlekette 500-600 arası istiyorlardı b ehliyet için.

üni'de olduğum yerde arkadaş gidip anlaştı 1250 dedi adam tanıdık filan 1000 yaparız dedi ama size özel filan.

genel karar alındı fiyatlar fix 1250 oldu dedi pek inanmadım ? durum nedir şimdi fiyatlar hala kafaya göre mi ? sizde kaç para misal ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 5519 Toplam Mesaj: 55