folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sütlü Melemen Pastörize Vs Hacer Ana

Sütlü Melemen Pastörize Vs Hacer Ana

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi

tavaya zeytinyağı koyup soğanımızı kavuruyoz, kaşıkla eziyoz yağla bütünleşiyo, üstüne rendelediğimiz domates biber ve mantarı atıyoz :P kapatıyoz iyice pişiyo. sonra bunları iyice karıştırıp içine süt döküyoz on dakka karıştırıyoz sütle birlikte iyicene pişiyo ve son olarak yumurta kırıyoz tuz atıyoz yine karıştırıyoz süper melemen yapmış oluyoz.

Normally hacer anadan inek sütü alır kaynatırız kaynatma karıştırma esnasında 3 litrelik süt 2.5 litreye iner sütün tadı birazcık tuzlu olur, hacer ana topu dikmiş oğlu inekleri satmış, sütü marketten aldım pastörize inek sütü... melemene döktüm karıştırıyorum o da nesiii? süt kesti hemen son kullanma tarihine baktım oo daha bisürü zaman var bir bardak içtim gayet güzel peki neden kesti süt? kaynatma süt kesilmiyodu yoksa biz bozuk süt mü içiyoruz? Pastörize süt sağlıklı değil mi? Bundan sonra şaahane sütlü melemenler yapamayacakmıyım efsanenin sonumu geldi?

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    başka bi kutu süt açtım kahvenin içine döktüm yine aynısı oldu, ülker almıştım yarın pınar ve sütaşla deniycem garip |:

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    iyiki gelmemişin yanımıza yorum yok :P

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:
    -----------------------------
    iyiki gelmemişin yanımıza yorum yok :P
    ehuheheuhe süpersin baba...akşam akşam daha güsel konular yokmu açacak bide melemen ne ya menemen onun adı lütfen menemen :D

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    niye ya ben güzel yemek yaparım, macur yemeği diye bişey duymadın galiba, kuruyu da güzel yaparım da babam evin atmosferini değiştiriyo sera etkisi yaşıyoruz ramazanda hafif yemekler iyi oluyor, süt neden kesti acaba 2.00 da yemek yapıcam 3.46 da ev ahalisini sahura kaldırıcam sonra uyuycam kolay yemek yapılıyo sanıyosunuz siz dimi yerken kolay bize zahmet size afiyet, komplex yemekleri bulanları sopayla dövmek lazım neyinize yetmiyor çorba makarna salata, sarmaymış, mantıymış, ömrümüzü yiyonuz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    En kısa Sürede Evlen.!

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    esk'demisin abla macur felan?

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

bangbaaaaaaaaaaannnnnnnnngggg allahina gurbann bana yemek tarifi verrr :D

aq msn listemdekiler bilir bikmislardir her gün soruyom ahauah :D

biktim la her gun pilav et tavut pattes makarna eheuehe simdide canim biber dolmasi çekti bee :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

melemen e tuz attığın için süt kesilmiş olabilir mi?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omer1984
    omer1984's avatar
    Erkek
    abla baba ya söylede seni eversin. bak basına vurmuş :)

lisan-ı münasip....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
    GrayWolf bunu yazdı:

bangbaaaaaaaaaaannnnnnnnngggg allahina gurbann bana yemek tarifi verrr :D

aq msn listemdekiler bilir bikmislardir her gün soruyom ahauah :D

biktim la her gun pilav et tavut pattes makarna eheuehe simdide canim biber dolmasi çekti bee :S

ben karnı yarık biliyorum söylümmü sana nasıl yapıldığını :D
Toplam Hit: 2986 Toplam Mesaj: 24