Sütlü Melemen Pastörize Vs Hacer Ana
-
yemek deyince antikky ve rene derim ikisininde asciligi superdir
-
aşçılık gereksiz bir yetenektir yapacak birisi her zaman vardır o yoksa bile restaurant vardır.
-
bunlar olurken hepsini kağıda mı yazdın bi taraftan ..yada bostancıda işkembeci tanıdık var aşçı onla tanışmalısın kesin :))
hiç patatesli yumurta yapmayı dene din miiii ? çok ciddiyim bunu yaparsan sende bişeyler olduğu tespit edilir.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------bunlar olurken hepsini kağıda mı yazdın bi taraftan ..yada bostancıda işkembeci tanıdık var aşçı onla tanışmalısın kesin :))
hiç patatesli yumurta yapmayı dene din miiii ? çok ciddiyim bunu yaparsan sende bişeyler olduğu tespit edilir.
-----------------------------patatesli yumurta (tavada yagda) mukemmel bir lezzettir.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
yemek deyince antikky ve rene derim ikisininde asciligi superdir
-----------------------------Sen benim elimden hiç birşey yememişsin :)
-
bence tüm tahribatcılar toplansın yemek festivali yapalım en güzel yapan kişiye ödül verelim
-
bang-bang bunu yazdı:
-----------------------------
başka bi kutu süt açtım kahvenin içine döktüm yine aynısı oldu, ülker almıştım yarın pınar ve sütaşla deniycem garip |:
-----------------------------saade sütlü firinda tuzuyla fln, patates grateni yaparim ama hiç süt kesilmedi. aldigin süt paketi karton kutularda diilmi, TetraPack özelligi olcak daha güvenlidir.
plsatik sisedekiler daha çabuk kesilir.
-
ahauah patatesli omlet ispanyol omleti onu da yaparim bak aklima getirdiniz aç aç ueee
patates gratenide bizim gavurlar ögretti oda fransiz yemegi :P
aslinda bütün yemekler ayni :D içine ne seviosan kat pisir aq :D
ama üseniom oda baska sorun geçen iftar geldi yemek yapmamissim oturdum biskuvi yedim :E eheuh
-
çok güzel yemek yaparım.
Malzeme kıtlığında bile sadece soğan ve salça ile harikalar yaratabilirim.
Ama ben genelde kavurmamsı, sotemsi, köftemsi şeylerde iyiyimdir.
Kızartmalarda becerikliyimdir.
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------çok güzel yemek yaparım.
Malzeme kıtlığında bile sadece soğan ve salça ile harikalar yaratabilirim.
Ama ben genelde kavurmamsı, sotemsi, köftemsi şeylerde iyiyimdir.
Kızartmalarda becerikliyimdir.
-----------------------------pek hamaratmışız üstad :) sizi alan yaşadı