System Of A Down - Lonely Day Süpper Şarkı..
-
bu piçleri dinlemiyorum.
3-5 dakka keyif alcam diye gururumdan şerefimden vatan sevgimden taviz veremem!
-
Sonuçta para ve itibar kazandırmıyorsan,reklamlarını yapmıyorsan dinlenesi bi kaç parçaları var arasıra dinlemekten kimseye bi zarar gelmez :)
-
ahmet kayayı dinlemekten iyidir.
-
Müzik ruhun, duyguların, düşüncelerin dışa vurumudur. bunların ruhlarında, duygularında, düşüncelerinde Türklere karşı nefret, kuyruk acısı vs. olduğu kuşkusuz. iyi müzik yapıor diyenler, ben nasıl bu hakaretlerle coşup hüzünlenirim ? mantığı var mı bunun ?
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
ahmet kayayı dinlemekten iyidir.
-----------------------------katılıyorum.. (tartısma olmasın her ahmet kaya topigindeki gibi daha fazla bisi demicem)
ayrıca bi arkadasin dedigi gibi adamlara para veya prertij saglicak bisi yapmadikca dinlemekten bi zarar gelmez..
-
çoğu forumda bu grup için dinleyenlerle tartışmışımdır...
ne güzel demi sana küfrediyor seni aşağılıyor anana babana atana dedene toprağına bayrağına küfrediyor sende ne güzel şarkı iyi yapmışlar kopalım hadi diyorsunuz normal hayattada birisi size küfrettiğindede oynayın kopun.
-
adamlarin turk dusmanligini dile getirdigi veya ima ettikleri sarkilarini bilmiyor deilim, ve dinlemiyorum da... benim hakkimda yanlis anlasilma olmasin diye yazayim dedim gerisi beni ilgelindirmez.
-
firexe katılıyorum ayrıca dötünzden element uydurmayın yok he konser bayrak yakma fln holy mountainsin bir kısmınıda katılıyorum dönelim ortaasyaya
-
eskiden dinliyodum ama bi konserlerinden sonra fuck all turkish people diye bagırdıklarından beri dinlememeye calısıyorum
linkinpark ve anathema rulzz:D
-
abi yapmayn ya...
müzik evrenseldir o zaman mardukda dinlemeyelim ne dersiniz ? kazuklu voyvoda fln varya sarkilarında...
ve lonely day roulette spiders chop suey toxicity fuck the system psycho Boom! hepsi birbirinden süper parcalar dinleyin derim
ve muratında dedigi gibi ortaasyaya dönelim gercktn daha iyi =)