System Of A Down - Lonely Day Süpper Şarkı..
-
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------SaKoRa bunu yazdı:
Bazı gruplar (genel) için diyorum; Ulan sanki dinlediğimiz diğer yabancı gruplar türkleri çok seviyorlar , türk sempatizanı adamlar , Bi Guns'n roses , metallica , megadeth , the offsipring vs. system of a down'dan farkı sadece kuyruk acılarının bu kadar gündem de olmamasıdir , ve buluduğumuz gündem de ülkeleri bizden daha iyi durumda olduğundandır.Eğer onlarında acısı ermeniler gibi olsun bakayım , görün yapacakları şarkıları.
-----------------------------katılıyorum cogu grup türkleri sevmiyor zaten :S
-----------------------------Ne kadarda ezbere kimse Türkleri sevmiyor geyikleriyle konuşuyorsunuz valla alkışlıyorum sizi.O yukarda sayılan gruplar (offspring hariç, zaten adamların bi duruşu yok 13 yaş grubuna hitap bi grup) ABD hükümetine nefretlerini kusan gruplar.En başından beri savunduğum sadece melodileri dinlemek yetmez, sözleride anlayıp kavramak lazım anlayışımında sebebi bu işte.Kaçınız bir ...and justice for all , master of puppets albümlerindeki parçaların sözlerini okudu ? Hele hele nasıl Megadeth'e böyle bir yorum yapılabilir ? Açın bir Megadeth - Symphony of Destruction'ın klibini yanan Amerikan bayrağını izleyin, son albümleri United of Abominations'ın anlamını bir araştırın bakalım ne demekmiş ? Bir SOAD'la Megadeth'i karıştırmayın.Kolay gelsin.
-----------------------------"kimse Türkleri sevmiyor geyikleri" peh.Bu başlı başına bilinen bir gerçek ,ne geyiği.Senin bahsettiğin şeyler her ülke için geçerli sadece megadeth,metallica felan değil.Kurulu düzeni eleştiren sanatçılar muhakkak her ülkede var.Zaten senin verdiğin örneklerde , Megadeth-Metallica vs. bu gibi kendi ülkelerine duydukları nefret çok doğal , hatta şu aralar "pink"in bile konserde söylediği bir şarkı var.Eğerki bu gurbların yaşadıkları ülkeler şu anki kurulu düzende en güçlü devlet değil de , ermeniler gibi bazı konularda ezilen bir millet olsaydı emin ol aynı şeyleri bu gruplarda yapardı.(Herkes gibi).Ayrıca benim yukarıda demek istediğim,eğerki soad türkleri sevmiyorsa ve biz metallica , megadeth dinliyorsak , bu grublar türkleri seviyorda o yüzden dinliyormuşuz gibi bir hava oluşuyor.
-
kartalkethuda bunu yazdı:
yunanlı değil ermeniler. ve her konserlerinde Türk bayrağı yakarlar bu itler. sitelerinde Türklerin 1915 olaylarında 3milyon ermeniyi katlettiklerini iddaa ediyorlar. son albümlerinde Ağrı yı bir gün geri alacaklarını ima eden şarkı var.
köpek diyerek yanlış bir iş yapıyorum bunlara. bunlar ancak domuz olabilirler. soad a para, traj, prestij kazandıracak hiç bir etkinlik içine girmeyin ve reklamlarını olumlu yönde yapmayın lütfen bu başlık altında olduğu gibi.
Ağrı dağını hangi şarkıda alacaklarını söylüyorlar? -
işin siyasi yanında değilimde şarkı afedersiniz götüme benziyor.
sözler rezalet ve basit ötesi sarkı bastan asagı present perfect tense gidiyor ilkokul 5 teki cocugun kompozisyonu gibi