System Of A Down - Lonely Day Süpper Şarkı..
-
Abi ii de şarkı çıkalı baya bi süre oldu be yeni mi duydun :) Ayrıca grupta ayrıldı galiba ztn :D
-
InFlames bunu yazdı:
-----------------------------
Abi ii de şarkı çıkalı baya bi süre oldu be yeni mi duydun :) Ayrıca grupta ayrıldı galiba ztn :D
-----------------------------Yok abi, Serj solo albüm çıkardı ama daha dağılmadılar diye biliyorum..
-
persian bunu yazdı:
Bu yunanlı köpekleri artık dinlemiyorum :S
aynen... bunlara kafam g... konserlerinde "Türkler ve köpekler giremez " pankartlarını unutmadık .. o pankartları bi gün onlarada .... ! -
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------InFlames bunu yazdı:
-----------------------------Yok abi, Serj solo albüm çıkardı ama daha dağılmadılar diye biliyorum..
dagılmadılar zaten SOAD da vokalleri artık tamamen daron malakian aldı denebilirlonely day de oldugu gibi :)
serjin o sesini sadece aaaaaaaaaaaaoooooaaa derken duyuyoruz ii oluo x)
-
Chaoser bunu yazdı:
firexe katılıyorum ayrıca dötünzden element uydurmayın yok he konser bayrak yakma fln holy mountainsin bir kısmınıda katılıyorum dönelim ortaasyaya
-----------------------------nasıl yok bayrak yakma yaa. adamlar gizli saklı yapmıyoki bunu. internet sitelerinde de yayınlıyorlardı. şimdi var mı yok mu bilmiyorum. hatta sitelerinde diyoki 3 milyon ermeni öldürdü türkler.
o görüntüleride bulabilirsin youtube da felan (gerçi youtube yayınlamaz artık). ben bu adamların Türk bayrağı yaktığını biliyorum uydurmadım.
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------abi yapmayn ya...
müzik evrenseldir o zaman mardukda dinlemeyelim ne dersiniz ? kazuklu voyvoda fln varya sarkilarında...
ve lonely day roulette spiders chop suey toxicity fuck the system psycho Boom! hepsi birbirinden süper parcalar dinleyin derim
ve muratında dedigi gibi ortaasyaya dönelim gercktn daha iyi =)
Evet Evrensel Olabilir Hocam :)
Ama Müzik Evrenseldir Hakaret Aşşağlama Değil,,Bana Vatanıma Milletime Küfür Edip Aşşağalayan Müziğin Evrenselliğine... -
güzel şarkı
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------Serj in solo albümünün çıktığını gördüm ama dağıldılar diye duymuştum ben :S Zaten Serj de ses kalmadı artık sanırım :D o spiderstaki ses neydi öle bee :D
-
InFlames bunu yazdı:
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------Serj in solo albümünün çıktığını gördüm ama dağıldılar diye duymuştum ben :S Zaten Serj de ses kalmadı artık sanırım :D o spiderstaki ses neydi öle bee :D
-----------------------------Spiders son albümlerinde değil ki eski bi şarkı. Orda detone oluyor gibi ama yine de süper şarkı :) Ayrıyetten System Of A Down'a gafam girsin.
-
Türk Düşmanı Grubları Dinleme Dinletme !