folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tabelt Önerileriniz

Tabelt Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palu!123!alu
    Palulu
    Palulu's avatar
    Erkek

Arkadaşlar benim ilkokul 4. sınıfa giden yeğenim var derslerininin hepsinde başarılı olursan sana tablet alıcam diye söz vermiştim. Geçenlerde olula gititm derslerinin hepsi süper şimdi sözünde dur tabletimi al diyiyor haklı olarak bende tabletlerden pek anlamam bana bu kounuda yardımcıl olabilek mürit kardeşlerden yarım bekliyorum.

Tabletin fiyatı 250 ile 350 olması lazım fazlasını ödeyemem  internettte dolaşacak birde oyun hastası 

şimdi yardımlarınızı bekliyorum

Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kuıtsaldır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Katran
    Katran's avatar
    Erkek

Aynı durum bende de var. 4. sınıfa giden kardeşime söz verdim ben de. Demek ki bu 4. sınıflarda bir şey var :)

Ben şunu buldum;

http://www.hepsiburada.com/liste/artes-q972-16gb-97-ips-beyaz-tablet-5-adet-aksesuar-hediye/productDetails.aspx?productId=bd600268&categoryId=3008012&SKU=BD600268

IPS ekranmış, 5 saat batarya ömrü varmış, o da IPS ekran olduğu için yani çözünürlük çok olduğundan 5 saat kullanılabiliyormuş. Ekran ışığı vs azaltılırsa daha da uzun sürebilirmiş. 9.7 inç olması da avantaj gibi. Eğer başka bi tavsiyede bulunulursa ben de yararlanırım :)

Ortak atın beli kırık olur!.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

cocuklari sevincten ucurabilecek tek tablet NEO3DO dur :) asriri derecede bagimlilik yapar benden soylemesi. HTC EVO 3D Kullananlar asinadir :) 

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palu!123!alu
    Palulu
    Palulu's avatar
    Erkek
    Katran bunu yazdı

Aynı durum bende de var. 4. sınıfa giden kardeşime söz verdim ben de. Demek ki bu 4. sınıflarda bir şey var :)

Ben şunu buldum;

http://www.hepsiburada.com/liste/artes-q972-16gb-97-ips-beyaz-tablet-5-adet-aksesuar-hediye/productDetails.aspx?productId=bd600268&categoryId=3008012&SKU=BD600268

IPS ekranmış, 5 saat batarya ömrü varmış, o da IPS ekran olduğu için yani çözünürlük çok olduğundan 5 saat kullanılabiliyormuş. Ekran ışığı vs azaltılırsa daha da uzun sürebilirmiş. 9.7 inç olması da avantaj gibi. Eğer başka bi tavsiyede bulunulursa ben de yararlanırım :)

sorma ya hiç bir şeyi unutmuyorlarda :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

arkadaşlar alınabilecek tabletleri yazsın bende kesinlikle almaman gereken bi tablet yazayım.

Hi Level  kesinlikle alma. Yazılım destegi yok servisi berbat. tablete Poly pad yazılımı attım öyle kullanıyorum. Belirli bir süre gidiyor sonra çöküyor sonra yeniden.

zeitgeist tarafından 20/May/14 12:56 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palu!123!alu
    Palulu
    Palulu's avatar
    Erkek
    Katran bunu yazdı

Ben şunu buldum;

androidmi 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Sen tablet aldıktan sonra dersleri gör.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokhaN
    GokhaN's avatar
    Erkek

çin malı Ezcool Tabletler var 

kıl olan yer kaşınır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

http://www.n11.com/hi-level-hlv-t706-12-ghz-1-gb-ram-8-gb-hafiza-hdmi-7-tablet-pc-P18246056

bundan ucuzu yok 

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    MoLoToF bunu yazdı

çin malı Ezcool Tabletler var 

aklima mycity adli murit geldi :-P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

samsung en ucuz tableti al   çocuga da eziyet etme sende paranı cöpe atma :)

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-tab-3-lite-t110-8gb-7-beyaz-tablet/productDetails.aspx?productId=bd600854&categoryId=3008012  

http://profil.gittigidiyor.com/kady
Toplam Hit: 1923 Toplam Mesaj: 20