Tabelt Önerileriniz
-
hocam tabelt olarak okuduğum için konuya girdim. tablet olduğunu bilseydim girmezdim konuya :) yanılttın beni :) konu başlığını değiştir hocam.
-
myblackworldweb bunu yazdı
hocam tabelt olarak okuduğum için konuya girdim. tablet olduğunu bilseydim girmezdim konuya :) yanılttın beni :) konu başlığını değiştir hocam.
Tabelt ne demek ki hocam google yanıt vermedi ?
-
http://www.hepsiburada.com/liste/artes-q972-16gb-97-ips-siyah-tablet-5-adet-aksesuar-hediye/productDetails.aspx?productId=bd600267&categoryId=3008012
-
7.9 8 inc'den buyuk olanlar hicde tasinabilir olmuyor ya, bide pil hacimleri buyuyunce dahada agir oluyor.
bende alacagim bi tane tablet bakiniyorum ama bulamadim.
hos bu konuda @kaamos'un cosmos konusunda verdigi 14M lik gorseli, :D ipad mini ve air ips ekranli mediamarkta denedim acamamisti, belkide sunulan internet baglatisi yetmedi safariye :D
buradan fanlara seslenmis olayim.. -
BeyinAdam bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdı
işte o neymiş diye girdim konuya :)
konu başlığında öyle yazıyor baksana :)
myblackworldweb tarafından 20/May/14 18:29 tarihinde düzenlenmiştir -
myblackworldweb bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdı
işte o neymiş diye girdim konuya :)
konu başlığında öyle yazıyor baksana :)
Ha ben tabeltin ayrı bir anlamı olduğunu sandım :D Bir de googleda arattım yav Allah beni iyi etsin :D
-
Hocam vatandan bir mail gelmiş. Şöyle bir tablet var: http://www.vatanbilgisayar.com/dc-709-arm-cortex-a9-10ghz-1gb-ddr3-8gb-nand-disk-7-cam---and42.html
Kapasitesi güzelde ram ile işlemci düşük. Fiyatı da 156 tl. Hiç tablet kullanmadım. Oyunlar için programlar için yeterli midir değil midir bilemiyorum. Öneri olarak algılama belki işini görür diye yazayım dedim.
-
Dj_DooM3 bunu yazdı
cocuklari sevincten ucurabilecek tek tablet NEO3DO dur :) asriri derecede bagimlilik yapar benden soylemesi. HTC EVO 3D Kullananlar asinadir :)
höh amazonda 357 dolar tr de var mı ki :D
-
Çinden getirten var mı ? Tavsiye edebilecek
baracuda81 tarafından 21/May/14 00:34 tarihinde düzenlenmiştir