Taekwondo‘Ya Başlıyorum
-
tekvando sokakta bi işe yaramaz diyenlere bakma sen kardeş. kendi gözümle gördüm 1.65 boyunda incecik bi kız 1.80 boylarında iri yarı bi oğlanı sokak ortasında bir tekmeyle yere serdi. adam için ambulans çağırdılar burun ve elmacık kemiği kırılmış... kızın yaptığı tek şey zıpladı ve vücudunu geriye atarak ayağı hızlıca adamın suratına vurdu. ve hafif dönme hareketi yaptı. abartmıyorum bir tekmede adamın elmacık kemiği ve burnu kırıldı.
bu olaya şahit olunca bende yazılmaya karar verdim tekvandoya ama hem madden hemde zamanen müsait olamadım bi türlü...
-
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------Yahu Yıllarını vermen gereken bişiye neden gireişiyorsun ki ? Git adam gibi Kick box a 6 ay sonra ringi tad.
-----------------------------
nerden biliyosun? yıllarını vermen gerek diyosun? şöyle diyim. bu eleman bir sene sonra zımba gibi olur.
büyük hata yapmışın, bi sikim olmaz diyenler bu sporu yapmadıkları için konuşuyorlardır diye düşünmekteyim.soruların varsa bekliyorum. İki sene yaptım bu sporu parmağım çıkınca bırakmak zorunda kaldım.
Kırmızı-Siyah kuşaktım. -
çok değişik görüşler var. En iyisi gidip kendim görmem.
-
The_Cure bunu yazdı:
-----------------------------çok değişik görüşler var. En iyisi gidip kendim görmem.
-----------------------------hocam sen kimseye bakma, git 1 ay dene kendini yazıl ona göre bir sonuca bağla
-
6 sene tekwando yaptım hacı 1 dan'ım var
pumse haraketlerini görmek isterim ilerde
-
Kırmızı kuşak arkadaşım var ve kendisi gayet memnun. Ek olarak tam bacak açmak,alna topuk gibi fantastik hareketleri de yok değil.
-
dogru ve isabetli karar almışsın yukarda 6 ayda müsabık olan kickbox culara aldırma kafana takılan her haltı sorabilirsin bu branşta ve taibox&Wushu la alakalı
teknikleri doğru öğren illaki hocadan uygulamasını gör. çünki bu iş çok tekrar ve hareketi dogru yapmayı gerektirir dogru yapamassan saten kickboxcu tekmesi atarsın topa vole çakar gibi halbuki doğru tekme en kısa yoldan en süratli rakibi bulandır !! ve bunu ögrenmek için dogru adrestesin bu sıralar bürodan işten güçten ve kpss den fırsat bulamıyorum pm at takıldın yerde
-
Bence en iyisi aikido :D
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------Bence en iyisi aikido :D
-----------------------------sopayla değil miydi o hoca :D
-
BJJ forever!!!!