folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Tahribar Cs Serveri We Clani

Tahribar Cs Serveri We Clani

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    az önce csdeydik sarmıyosunuz la :P huzur WC'de beni wcye yazın :D 
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ill_crosser
    ill_crosser's avatar
    Erkek
    beni de yaz beni de
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    Gördün beni : )  Ex || Exirt

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

Ben iki gündür oynuyorum serverda ismimi yazmami$lar :Pp

TBT || YaRaMaZ

the one and only yaramaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Yaramaz  benden ii olmasın ii oynuyo dün awp kapışmıştık :D exirt amq paso hs o hile gibiydi izleyin bakın bi :D lan bu arada okul açılınca bende pek csye gelemicem ama clana girmek istiyom,almadınız beni hileci diye vurdunuz damgayı amq.Adam gibi izleyin hilesiz oynarken ne kadar ii oynuom :C hemen bastınız çüksüz die aaaa :D ii ne diyim siz beni beyenmiyorsunuz :( bende wcye girerim amq :D yazın nan :@

Söz gümüşse, altın paradır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

---RudeboY--- bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yaramaz benden ii olmasın ii oynuyo dün awp kapışmıştık :D exirt amq paso hs o hile gibiydi izleyin bakın bi :D lan bu arada okul açılınca bende pek csye gelemicem ama clana girmek istiyom,almadınız beni hileci diye vurdunuz damgayı amq.Adam gibi izleyin hilesiz oynarken ne kadar ii oynuom :C hemen bastınız çüksüz die aaaa :D ii ne diyim siz beni beyenmiyorsunuz :( bende wcye girerim amq :D yazın nan :@
    -----------------------------

sus la rude 10 kere awp yasak dedik yine awp alyon 

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    bnde girmek istiom yaw clana.tazın bnim adımı da :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

the one and only yaramaz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek

Chaoser'e ne demişim;

------------------------

Amq madem iceworld oynarken awp yasak; BOMBA NİYE YASAK DEĞİL? PUSMAK NİYE YASAK DEĞİL?SIÇARIM BÖYLE YASAĞA :@

------------------------ 

Durqimasta demişimki;

-------------------

Tamam seviyom seni :D sende beni seviyon :P ama :O bakmayı öğreniver bi zahmet,ben aim oldumu söylerim,söylemesem bile aim yoktuAİM EN SON NE ZAMAN AÇTIM ONU BİLE HATIRLAMIYOM 2 HAFTAYI GEÇİYO!!Ayrıca bak büyük yemin ediyom AİM AÇTIYSAM TÜM TAHRİBAT ÇAKSIN BANA! Yalan yere böyle yemin etmem sora zükerler :D

------------------- 

Neyse ne amq uğur,stif,webmaster 3lüsünden biri o serverda olmadıktan sonra girmem amq,durq kazma gibimi bakıyo neyse amq herkesi aim görüyo janem benim :D krooya,bana,yaramaza aim die kick atmış ban atmış maaşallah :| yakında tek başınıza oynarsınız amq her hsçıyı aim sanarsak ohooo... augla,5-1le,keleşle bolbol hs alınabilir amq ne diyim ben... 

Söz gümüşse, altın paradır...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    durqrismastın olduğu takımda cheat almış başını gidiyo, gotume sıkılan 1 2 meriyle ölüyom aq ne iş? ;)
Toplam Hit: 7507 Toplam Mesaj: 72