Tahribar Cs Serveri We Clani
-
az önce csdeydik sarmıyosunuz la :P huzur WC'de beni wcye yazın :D
-
beni de yaz beni de
-
Gördün beni : ) Ex || Exirt
-
Ben iki gündür oynuyorum serverda ismimi yazmami$lar :Pp
TBT || YaRaMaZ
-
Yaramaz benden ii olmasın ii oynuyo dün awp kapışmıştık :D exirt amq paso hs o hile gibiydi izleyin bakın bi :D lan bu arada okul açılınca bende pek csye gelemicem ama clana girmek istiyom,almadınız beni hileci diye vurdunuz damgayı amq.Adam gibi izleyin hilesiz oynarken ne kadar ii oynuom :C hemen bastınız çüksüz die aaaa :D ii ne diyim siz beni beyenmiyorsunuz :( bende wcye girerim amq :D yazın nan :@
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------
Yaramaz benden ii olmasın ii oynuyo dün awp kapışmıştık :D exirt amq paso hs o hile gibiydi izleyin bakın bi :D lan bu arada okul açılınca bende pek csye gelemicem ama clana girmek istiyom,almadınız beni hileci diye vurdunuz damgayı amq.Adam gibi izleyin hilesiz oynarken ne kadar ii oynuom :C hemen bastınız çüksüz die aaaa :D ii ne diyim siz beni beyenmiyorsunuz :( bende wcye girerim amq :D yazın nan :@
-----------------------------sus la rude 10 kere awp yasak dedik yine awp alyon
-
bnde girmek istiom yaw clana.tazın bnim adımı da :D
-
-
Chaoser'e ne demişim;
------------------------
Amq madem iceworld oynarken awp yasak; BOMBA NİYE YASAK DEĞİL? PUSMAK NİYE YASAK DEĞİL?SIÇARIM BÖYLE YASAĞA :@
------------------------
Durqimasta demişimki;
-------------------
Tamam seviyom seni :D sende beni seviyon :P ama :O bakmayı öğreniver bi zahmet,ben aim oldumu söylerim,söylemesem bile aim yoktuAİM EN SON NE ZAMAN AÇTIM ONU BİLE HATIRLAMIYOM 2 HAFTAYI GEÇİYO!!Ayrıca bak büyük yemin ediyom AİM AÇTIYSAM TÜM TAHRİBAT ÇAKSIN BANA! Yalan yere böyle yemin etmem sora zükerler :D
-------------------
Neyse ne amq uğur,stif,webmaster 3lüsünden biri o serverda olmadıktan sonra girmem amq,durq kazma gibimi bakıyo neyse amq herkesi aim görüyo janem benim :D krooya,bana,yaramaza aim die kick atmış ban atmış maaşallah :| yakında tek başınıza oynarsınız amq her hsçıyı aim sanarsak ohooo... augla,5-1le,keleşle bolbol hs alınabilir amq ne diyim ben...
-
durqrismastın olduğu takımda cheat almış başını gidiyo, gotume sıkılan 1 2 meriyle ölüyom aq ne iş? ;)